BBQ Pakketten

Verse, smaakvolle BBQ Pakketten voor ieder gezelschap

Bekijk alle BBQ pakketten

Bij alle bovenstaande BBQ pakketten staat er omschreven wat er in het pakket zit en wat het pakket per persoon kost. Kies een datum, het pakket dat je wilt, het aantal pakketten dat je wilt en bestel het online. Wij komen op de dag van jouw feestje al het lekkers brengen. Als je het wilt dan grillen we het ook nog eens voor je. Wel zo makkelijk. Dan kun je bijkletsen met al je gasten en genieten van een volledig zorgeloos feestje. Je kunt zelfs een drankenpakket afnemen, waardoor je ook niet rond hoeft te lopen om iedereen te voorzien van een glaasje.

Is het feestje afgelopen? Hopelijk heb je dan een geweldige tijd gehad. Je hoeft alleen nog de spullen van de barbecue te verzamelen. De volgende werkdag komen wij namelijk weer langs om de spullen op te halen. Je hoeft niets af te wassen. Voorspoelen van de spullen hoeft overigens ook niet. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos geniet van een geweldig feest of bedrijfsuitje. Zonder inkoopstress of de nasleep van alles af te moeten wassen.

Gemakkelijk online BBQ pakketten bestellen

De verschillende soorten BBQpakketten

Ultieme smaakbeleving dankzij onze BBQ slager

Grote en kleine groepen voor BBQpakketten

Heb je vragen over een BBQ feestje op maat? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een passend aanbod. Heb je besteld, maar lopen je plannen toch anders dan gedacht? Geen enkel probleem! In dat geval kun je gratis annuleren. We zijn altijd bereikbaar en bestel je vandaag? Dan is alles overmorgen in huis of op locatie. *Een offerte BBQ aanvragen is mogelijk vanaf 25 personen.

Contact us

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.