Visproducten

Liever een compleet pakket bestellen?

Vis op de BBQ

Er wordt steeds vaker gekozen voor een stuk vis op de BBQ, dat merken we ook bij onze klanten. In 2003 zijn wij landelijk kampioen geworden met een visproduct voor op de BBQ, de gevulde zalmsteak. Als je een liefhebber bent van vis dan moet je deze zeker een keer geprobeerd hebben. Ook hebben we een mooie selectie pakketten met BBQ vis waarmee je je barbecue verder uitbreidt met de lekkerste spiezen, filets en tournedos.

Veilige vis BBQ

Voedselveiligheid staat bij de BBQkampioen voorop, daarom produceren en vervoeren wij alles gekoeld. Dit alles om een zo vers mogelijk product bij jou op de tafel te krijgen. Als je zelf over onvoldoende koelruimte beschikt, bieden we de mogelijkheid om je volledige bestelling in een koelcontainer te laten verpakken. Alle BBQ vis wordt zo verpakt dat ze minimaal 36 uur buiten een koelkast prima gekoeld blijven. Zo kun jij van een zorgeloze barbecue genieten.

Verras je gasten met een lekker stuk BBQ vis

Wij bieden ook de mogelijkheid om BBQ vlees in het gekozen pakket om te wisselen, zo eet je alleen wat je écht wilt. We verrekenen dan de kostprijs van het BBQ vlees dat je wilt wisselen. Let op, als we gaan wisselen dan doen we dat wel voor de volledige groep. Veel van onze klanten wisselen zo een stukje BBQ vis in hun barbecuepakket. Als je van BBQ vis houdt, dan is ons Surf & Turf pakket een aanrader. Dit is een pakket met daarin BBQ vlees en 2 soorten barbecue vis. Hiermee heb je 2 soorten vis van uitzonderlijke kwaliteit die allebei door ons worden geproduceerd en gemarineerd.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen voor je BBQ catering? Vraag een offerte aan, daar vermelden wij op artikelniveau wat je de BBQ catering gaat kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent, ook qua prijs. Met onze oorsprong in de slagerij zijn we van mening dat catering niet duur hoeft te zijn om goed te zijn.

Bij ons krijg je een heldere prijs (altijd inclusief BTW) voor een eerlijk product. Bel ons op 0418-677374 of mail naar party@bbqkampioen.nl