BBQ op locatie

Sportclub, bedrijf of park, barbecueën kan overal!

BBQ op locatie

Als BBQ specialist krijgen we regelmatig de vraag of we ook een verzorgde barbecue op locatie regelen. Natuurlijk! Als jij een locatie voor ogen hebt, regelen wij de rest als BBQ cateraar op locatie. Hierbij denken we niet alleen mee over het eten, maar ook over andere zaken, zoals aankleding, de gewenste barbecues en indien gewenst een braadmeester. Alles om van jouw BBQ feest een groot succes te maken!

BBQ op locatie met kok: compleet verzorgd en geregeld

Wil je wel de lusten van een BBQ feest op locatie, maar niet de lasten? Kies dan voor een BBQ met kok op locatie. Een van onze braadmeesters komt dan met alle benodigdheden voor een verzorgde BBQ op locatie. Zo neemt hij de bestelde vlees-, vis- of andere pakketten mee, de BBQ en alle andere benodigdheden. Tijdens de barbecue op locatie staat de braadmeester voor je te grillen, zodat jij al je energie en aandacht aan je gasten kunt geven. Bij een barbecue op locatie met kok hoef je ook niet te denken aan de afwas: alle vuile spullen neemt de braadmeester mee om af te wassen. Dat is pas een relaxed feest.

Voor een all-in BBQ op locatie kun je ook nog kiezen om het drankenpakket af te nemen. Er komt dan een barman bij jullie die de dranken en alle benodigdheden, zoals glazen, voor je meeneemt. Tijdens de avond hoef jij je niet druk te maken of iedereen wel een gevuld glas heeft. Dat doet de barman al voor je. Is het feestje over? Dan neemt de barman al het glaswerk en de tap vuil mee om schoon te maken. Dat is pas een compleet verzorgde BBQ op locatie. 

Een winter BBQ op locatie houden

Iedereen denkt bij het woord BBQ gelijk aan de zomer. Maar wist je dat een winterbarbecue op locatie ook ontzettend leuk is? Zet gewoon wat terrasverwarmers neer en noteer op je uitnodiging het advies om je warm aan te kleden. Zo’n winter BBQ op locatie is heel speciaal. Helemaal wanneer het heeft gesneeuwd. Maar ook in oer-Hollands winterweer is het leuk. Dankzij het koele buitengevoel heb je extra zin in een lekker warm stukje vlees of vis. De frisse buitenlucht is ook nog eens gezond, wat goed is, want we zitten met z’n allen in de winter toch net iets te vaak binnen. Kleed de locatie gezellig aan met kerstverlichting. Wij hebben ook leuk gekleurde prikkabels die je kunt bestellen voor een sfeervolle setting. Zo draai je een winterbarbecue locatie om tot Winterwonderland. 

Voor een winterse BBQ hebben wij ook BBQ pakketten die hierbij passen. Met winterse spiesen, schijven en gevulde winter Erpel. Neem een kijkje tussen ons aanbod van WinterBBQ pakketten en kies het pakket dat je het meeste aanspreekt. 

Een bedrijfs BBQ op locatie

Heb je wat te vieren met het bedrijf? Dan is een BBQ op een feest locatie een leuk idee. Je medewerkers genieten van heerlijk eten, terwijl er genoeg ruimte is om speeches te houden, spellen te doen of gewoon lekker bij te praten. Zoek een mooie locatie voor een BBQ feest en bestel bij ons het aantal pakketten dat je nodig hebt. Dan regelen wij de rest op je feest. 

Qua barbecue feest locatie is niets ons te gek. Zo stonden we een keer te grillen in het park, net even wat anders dan een barbecue op kantoor. Wist je bijvoorbeeld dat een barbecue op het strand ook mogelijk is? En eerlijk is eerlijk: een BBQ met zeezicht is moeilijk te overtreffen. Maar het dakterras is ook een prima locatie voor een BBQ. Kortom: welke BBQ locatie je kiest, wij zorgen voor een heerlijke BBQ catering op locatie. Alles is mogelijk!

Een luxe BBQ op locatie

Vaak zie je de mogelijkheden voor een BBQ smoker op locatie of een Green Egg op locatie. Ook zo populair is onze slingerbarbecue. Een driepoot barbecue dat het middelpunt van je feestje is. Het grillen op deze BBQ is een hele belevenis. Ook hiervoor kun je genieten van hoogwaardig kwalitatief vlees uit ons Flame basic, Flame luxe en Flame Chefs Choice pakketten. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het zorgen voor de gasten. 

De voordelen van een barbecue op locatie van BBQkampioen

Wanneer je bij ons je BBQ pakketten bestelt, is dit altijd inclusief farmersalade, vierjaargetijdensalade, kartoffelsalade, rundvleessalade, groentemansalade, cocktailsaus, satésaus, sweet & soursaus, knoflooksaus, stokbrood, roomkruidenboter, porseleinen borden, opscheplepels, RVS-bestek, gasaansteker, BBQ-gereedschap, servetten en een barbecue met gas. Wij doen de afwas voor je, zijn altijd bereikbaar, bezorgen gratis en annuleren is ook gratis