BBQ op locatie

Sportclub, bedrijf of park, barbecueën kan overal!

Als BBQ specialist krijgen we regelmatig de vraag of we ook een verzorgde BBQ op locatie regelen. Natuurlijk! Als u een locatie voor ogen heeft, regelen wij de rest met maatwerk BBQ catering op locatie. Hierbij denken we niet alleen mee over het eten, maar ook over andere zaken, zoals aankleding, de gewenste barbecues en indien gewenst een braadmeester. Alles om van uw BBQ een groot succes te maken!

De oneindige mogelijkheden van een verzorgde BBQ op locatie

Bij BBQKampioen draaien we onze hand niet om voor een mooie uitdaging. Zo stonden we ook een keer te grillen in de Biesbosch, waarbij onze braadmeester per boot werd opgepikt. Ook een BBQ in het park hebben we vaak verzorgd. Net even wat anders dan een barbecue in eigen tuin. Wist u bijvoorbeeld dat ook een barbecue op het strand mogelijk is? En eerlijk is eerlijk: een BBQ met zeezicht is moeilijk te overtreffen. Kortom: welke locatie u ook kiest, wij zorgen voor een heerlijke BBQ catering op locatie. Want ook een BBQ op locatie in uw achtertuin, bij uw bedrijf of op het balkon of dakterras is mogelijk.

Maatwerk catering op locatie

Een BBQ op uw bruiloft? Kan gewoon! Zo hebben we in het verleden wel eens een BBQ op een bruiloft in de Ardennen georganiseerd. Het gelukkige koppel had daar een kasteel gehuurd, waarbij wij de totale catering op locatie (inclusief de bubbels) uit handen namen. Een bijzondere en mooie ervaring voor alle betrokkenen. Bij onze BBQ catering bespreken we vooraf alles heel goed door en nemen we alles mee. Dat betekent de gewenste BBQ pakketten met vlees, vis, groente en/ of halal vlees, maar ook: Verschillende salades zoals rundvleessalade, kartoffelsalade, pastasalade, farmersalade, boerengroentemansalade en vierjaargetijdensalade. Vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen). Stokbrood met kruidenboter. Porseleinen borden en RVS bestek. Indien gewenst drankarrangementen. Maar ook het hele proces eromheen nemen we uit handen. Van het regelen van tenten en statafels, tot het leveren van barbecues zoals de populaire slingerbarbecue en een speciale braadmeester. En die vuile BBQ en borden? Die laat u gewoon lekker staan en nemen wij weer mee. Zo bieden we een van A – Z verzorgde BBQ op locatie.

BBQ Kampioen – ook voor uw BBQ catering op locatie

Wilt u een geslaagde en geheel verzorgde BBQ op locatie en genieten van een overheerlijke BBQ catering voor uw feest, bedrijfsuitje of bruiloft? Regel het dan eenvoudig online via BBQKampioen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!