BBQ aan huis

Uit eten in je eigen tuin...

BBQ aan huis: zonder zorgen geregeld

Heb je zin in een BBQ aan huis? Dit regel je eenvoudig en snel met een paar muisklikken bij de BBQkampioen. Wij bieden een totaalpakket voor jouw catering aan huis aan: van buffetpakketten tot overkappingen wanneer het weer toch wat minder is. Alles dus om jouw BBQ aan huis een succes te maken. Zo is een barbecue in huis met elk weer een geweldige belevenis. 

Een barbecue aan huis afgestemd op jouw wensen

De expert voor BBQ catering aan huis, BBQkampioen, is gespecialiseerd in het verzorgen van een barbecue aan huis. Zo organiseren we dagelijks barbecues en kijken we samen met jou wat je wensen zijn. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, met de keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarisch en 100% halal vlees. Daarnaast verzorgen we ook verschillende salades, zoals rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade, vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen) en stokbrood met kruidenboter. Lekker! Om je volledig te ontzorgen regelen we ook porseleinen borden, RVS-bestek en zelfs de schoonmaak achteraf. Je levert namelijk alles weer gewoon vuil in. Zo is een BBQ thuis altijd leuk. Je hebt wel de lusten, maar niet de lasten. 

Een BBQ aan huis afgestemd op jouw wensen

Heb je een BBQ pakket aan huis gekozen waarin bijvoorbeeld een sjasliek zit en heb je liever worst op je bord? Dan ruilen we deze gewoon voor je om. Dat doen we gratis! Je betaalt alleen voor een eventueel prijsverschil tussen de artikelen. Zo voeg je dus ook eenvoudig een lekker stukje vis toe aan je BBQ pakket. Hierdoor is er voor ieder wat wils en is het pakket op maat gemaakt.

Barbecue aan huis prijzen

Een BBQ pakket heb je al vanaf € 10,50. Lekker voordelig dus. De andere barbecue aan huis prijzen kun je hierboven vinden. Wil jij ook een complete BBQ aan huis? Regel dan vandaag nog jouw complete barbecue aan huis eenvoudig online via BBQkampioen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie! 

BBQ vlees aan huis

Ben je gek op een goed stuk vlees? Je hoeft niet naar de keurslager voor een BBQ aan huis. De keurslager komt bij jou thuis om het vlees af te leveren. Onze slagers marineren en kruiden het vlees voor je op smaak en rijgen het op stokjes. Je hoeft dus niet meer na te denken over het vlees. Het enige waar jij over na moet denken, is hoeveel pakketten je wilt bestellen, welke onderdelen je wilt wisselen en of je een complete barbecue aan huis wilt. 

Een complete barbecue aan huis met BBQKampioen

We kunnen je een BBQ bij je thuis komen brengen, waarbij je zelf het vlees draait op de BBQ. Wil je liever helemaal je handen vrij houden op het feest? Bestel dan een complete barbecue met braadmeester.  Deze speciale barbecuekok komt op de afgesproken tijd bij je langs en maakt vervolgens de lekkerste gerechten voor jou en je gasten. Je snapt dat deze braadmeesters gewild zijn. Wil je hier graag gebruik van maken? Reserveer dan wel op tijd de BBQ in huis met braadmeester! Laat ons een offerte maken voor een compleet verzorgde BBQ op maat aan huis. Neem contact met ons op via 0418-677374 of mail naar party@bbqkampioen om een barbecue aan huis te bestellen.