BBQ aan huis

Uit eten in je eigen tuin...

BBQ aan huis

Een BBQ aan huis? Die regel je met een paar muisklikken bij de BBQkampioen. Wij bieden een totaalpakket voor jouw catering aan huis: van buffetpakketten tot overkappingen wanneer het weer toch wat minder is. Alles dus om jouw BBQ aan huis een succes te maken.

De specialist voor BBQ catering aan huis BBQkampioen is gespecialiseerd in het verzorgen van BBQ’s aan huis. Zo organiseren we dagelijks barbecues en kijken we samen met jou wat je wensen zijn. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, met de keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarisch en 100% halal vlees. Daarnaast verzorgen we ook verschillende salades, zoals rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade, vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen) en stokbrood met kruidenboter. En om je volledig te ontzorgen regelen we ook porseleinen borden, RVS bestek en zelfs de schoonmaak achteraf. Je levert namelijk alles weer gewoon vuil in.

Barbecue aan huis afgestemd op jouw wensen.

Heb je een pakket gekozen waarin bijvoorbeeld een sjasliek zit en heb je liever worst op je bord? Dan ruilen we deze gewoon voor je om! Dat doen we gratis! Je betaalt enkel voor een eventueel prijsverschil tussen de artikelen. Zo voeg je dus ook eenvoudig een lekker stukje vis toe aan je BBQ pakket. Een BBQ pakket heb je al vanaf €10,50. De andere barbecue aan huis prijzen kun je hierboven vinden. Wil jij ook een complete BBQ aan huis? Regel dan vandaag nog jouw complete barbecue aan huis eenvoudig online via BBQkampioen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

BBQ aan huis inclusief braadmeester

Is barbecueën niet je specialiteit en wil je graag de avond ontspannen doorbrengen met jouw gasten? Boek dan een braadmeester voor jouw BBQ aan huis. Deze speciale barbecuekok komt op de afgesproken tijd bij je langs en maakt vervolgens de lekkerste gerechten voor jou en je gasten. Je snapt dat deze braadmeesters gewild zijn, dus wil je hier gebruik van maken? Reserveer dan wel op tijd! Laat ons een offerte maken voor een compleet verzorgde BBQ op maat aan huis. Neem contact met ons op via 0418-677374 of naar party@bbqkampioen.