BBQ aan huis

Uit eten in je eigen tuin...

Een BBQ aan huis? Die regel je met een paar muisklikken bij de BBQkampioen. Wij bieden een totaalpakket voor jouw catering aan huis: van buffetpakketten tot overkappingen wanneer het weer toch wat minder is. Alles dus om jouw BBQ aan huis een succes te maken.

BBQ aan huis

De specialist voor BBQ catering aan huis BBQkampioen is gespecialiseerd in BBQ service aan huis. Zo verzorgen we dagelijks barbecues en kijken we samen met jou wat je wensen zijn. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, met de keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarisch en 100% halal vlees. Daarnaast verzorgen we ook: Verschillende salades, zoals rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade. Vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen). Stokbrood met kruidenboter. Porseleinen borden en RVS bestek. De schoonmaak achteraf. Je levert namelijk alles weer gewoon vuil in.

Bij BBQkampioen eet je ook precies wat je wilt.

Heb je een pakket gekozen waarin bijvoorbeeld een sjasliek zit en heeft u liever worst op uw bord? Dan ruilen we deze gewoon voor je om! Dat doen we gratis! Je betaalt enkel voor een eventueel prijsverschil tussen de artikelen. Zo voeg je dus ook eenvoudig een lekker stukje vis toe aan uw BBQ pakket. Alles dus voor een geslaagde BBQ aan huis.

Barbecue thuisbezorgd, inclusief braadmeester in eigen tuin

Wil je een lekker ontspannen avond doorbrengen met jouw gasten? Boek dan een braadmeester voor jouw BBQ aan huis. Deze speciale barbecuekok komt op de afgesproken tijd bij je langs en maakt vervolgens de lekkerste gerechten voor jou en je gasten. Je snapt dat deze braadmeesters gewild zijn, dus wil je hier gebruik van maken? Reserveer dan wel op tijd! Regel vandaag nog uw complete barbecue aan huis Wil je dus een complete BBQ en wil je de catering aan huis goed regelen? Regel het dan eenvoudig online via BBQkampioen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!