BBQ aan huis met kok

Waarom zelf bakken als onze kok dat kan doen?

Wilt u gewoon genieten zonder zelf nog te moeten bakken? Huur dan één van onze BBQ braadmeesters/koks in. Zij bereiden alle gerechten voor u op de BBQ, komen op het door u bepaalde moment, steken de BBQ aan en nemen ook alles weer vuil mee retour.

Boek een BBQ braadmeester en maak uw handen niet vuil aan de BBQ

Omdat wij alleen willen werken met braadmeesters die we zelf hebben opgeleid, wij huren geen koks in via een derde partij, is het aan te raden deze op tijd te reserveren. Onze braadmeesters zijn namelijk gewild, en niet iedereen kan zomaar achter de BBQ bij de BBQkampioen. Een Kok/Braadmeester kan voor een groep van max. 40-50 personen alles op de BBQ bereiden. Dit is ook afhankelijk van de door u gekozen pakketten. Is uw groep groter? Dan zal hij een assistent braadmeester meebrengen. Wilt u een braadmeester met een servicepakket? Deze braadmeester brengt de satésaus warm mee in een hotpot, het stokbrood wordt voor u gesneden, een tafel om het saladebuffet op te presenteren en extra borden en bestek zitten er bij deze optie.

Een BBQ braadmeester is een echte kampioen achter de BBQ

Wilt u liever dat uw gasten toch lekker met de BBQ en de vlees- en/of visproducten aan de gang gaan? Maar u vind het toch handig en verstandig dat een barbecuebraadmeester zich tussen de barbecues beweegt om uw gasten te assisteren dan kan dit natuurlijk ook. Ook is het mogelijk dat u voor een paar BBQ braadmeester assistenten zorgt die onze braadmeester gaan helpen. Onder de professionele leiding van onze BBQ braadmeester gaan zij alle producten op een verantwoorde manier bereiden, bel ons op 0418-677374 of mail naar: party@bbqkampioen.nl.