BBQ aan huis met kok

Waarom zelf bakken als onze kok dat kan doen?

Kok aan huis: je eigen BBQ chef

Heb je zin in een leuk feestje zonder dat je zelf nog veel hoeft te doen? Denk dan aan een kok in huis. Onze BBQ master aan huis bereidt alle gerechten voor jou op de BBQ. De braadmeester komt op een afgesproken tijd met jou met alle spullen. Hij of zij steekt de BBQ aan en neemt ook alles vuil weer retour. Je hebt er geen omkijken meer naar!

De voordelen van een BBQ huren met kok

Een BBQ voor een feest regelen is leuk, maar het kan ook een hoop stress geven. Je moet berekenen hoeveel vlees, vis en vega opties je moet hebben, de inkopen doen, spiesen rijgen, grillen en braden en dan ook nog eens de enorme vaat doen. Iets wat veel mensen tegenhoudt om een feestje te geven. Gelukkig heeft BBQkampioen daar de oplossing voor: je kunt bij ons een BBQ kok aan huis krijgen. 

Wat het voordeel hiervan is? Je bestelt bij ons de pakketten die je wil. Wij hebben een ruime keuze aan pakketten en zorgen ook voor stokbrood, salades en sausen. Wij brengen dit samen met de BBQ op de dag van jouw feest op de gewenste locatie. Dit kan thuis zijn, maar mag ook op een andere locatie zijn. Vervolgens staat onze braadmeester voor jou al het vlees, de vis, de vega of vegan optie te grillen op de BBQ. Zodat jij lekker alle tijd hebt om met je gasten te kletsen. Is het feestje afgelopen? Dan hoef jij lekker niets meer te doen. Ga met de voeten omhoog, want wij nemen alle spullen (de BBQ, bordjes en bestek) vuil mee. Zodat jij alle tijd hebt om na te genieten van je geslaagde feest. Je hele feest ontzorgen we dus van A tot Z voor je. 

BBQ met kok

Wij willen alleen werken met braadmeesters die we zelf hebben opgeleid. Inhuren van kok via derde partijen doen we niet. Dus als je een BBQ met kok wil, is het aan te raden om deze op tijd bij ons te reserveren. Onze braadmeesters zijn namelijk erg gewild en niet iedereen kan zomaar achter de BBQ bij de BBQkampioen. Een braadmeester kan voor een groep van max. 40-50 personen alles op de BBQ bereiden. Dit is ook afhankelijk van de door jou gekozen pakketten. Is je groep groter? Dan zal hij een assistent braadmeester meebrengen. Wil je een braadmeester met een servicepakket? Deze braadmeester brengt de satésaus warm mee in een hotpot, het stokbrood is voor je gesneden. Een tafel om het saladebuffet op te presenteren en extra borden en bestek zitten ook bij deze optie.

Privé kok aan huis prijs

Wat zijn de kosten voor een kok aan huis? Wij snappen dat je dat wilt weten voordat je een BBQ chef aan huis boekt. Vanaf €150 heb je een braadmeester tot 40 personen. Hij bakt voor al jouw gasten al het lekkers. Heb je meer gasten? Vanaf €200 heb je een braadmeester voor een groep vanaf 40 en tot 80 personen. Je kunt ook kiezen voor een BBQ inclusief kok met een servicepakket.  Dan krijg je voor een iets hogere prijs ook nog extra borden, extra bestek, een buffettafel om het saladebuffet op te plaatsen, gesneden stokbrood in een mand, warme satésaus en een hotpot om de satésaus warm te houden. Dat is pas luxe! 

Kok inhuren op locatie

Barbecue met kok thuis kan, maar je kunt ook een barbecue inhuren met kok op locatie. Bijvoorbeeld op een trouwlocatie waar je met een groep familie en vrienden de mooiste dag van je leven viert. Of bij jullie bedrijf, om tijdens een bedrijfsfeest lekker te genieten van de barbecue. Een BBQ incl. kok kun je ook huren als je wel wilt als je gasten zelf met vis- en vleesproducten aan de gang gaan op de barbecue, maar daarbij wel assistentie krijgen van de braadmeester. De braadmeester kan tussen de verschillende barbecues door bewegen om hulp te bieden en kijken of alles goed gaat. Heb je echt een grote groep mensen uitgenodigd? Kies dan voor een BBQ braadmeester met een paar BBQ braadmeester assistenten. Onder de professionele leiding van onze BBQ braadmeester bereiden zij alle producten op een verantwoorde manier. 

Nog een optie: het onbeperkt drinken pakket. Hiermee ontzorg je jezelf en je gasten volledig. Je hoeft dan namelijk niet zelf de glazen in te schenken en ook geen dranken zelf op tafel te zetten voor de gasten om te pakken. In het pakket zit namelijk de bar, maar ook de koelkast, tap en een barman of barvrouw om de drankjes in te schenken. Dat is maximaal genieten voor iedereen.