BBQ catering

Echt genieten met de service van BBQkampioen...

BBQ Catering

Wil je BBQ catering met full service? Dat is geen enkel probleem bij de BBQkampioen. Wij kunnen jouw gehele party catering verzorgen. En dan maakt het niet uit hoe groot je party is. We kunnen partijen van 15 tot 3.000 man volledig voor je verzorgen. Met regelmaat verzorgen wij complete bruiloften, bedrijfsopeningen, personeelsfeesten en gezellige avonden op de sportvereniging. Wij denken mee bij de organisatie van a tot z. Dat kan een complete BBQ zijn met tenten, tafels, stoelen, drank en personeel. Of enkel een barbecue met een braadmeester. Wij regelen de volledige BBQ catering voor je!

Catering BBQ bij de BBQkampioen

Op zoek naar een volledige BBQ catering voor je evenement? Onze partymanagers doen dit graag voor je. Wij maken altijd eerst een afspraak bij je thuis, bedrijf of op de feestlocatie. Zo krijgen we gelijk een indruk van de omvang van je feest en wat er allemaal ter plekke nodig is. Wij kunnen zorgen voor tenten, tafels, stoelen, glaswerk en bedieningspersoneel. Compleet met dranken en braadmeester. Zelfs een DJ behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je nog meer tijd aan je gasten besteden. Wil je als afsluiter genieten van een lekker dessertbuffet of een ijsbuffet? Wij regelen het.

Barbecue Catering

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen voor je BBQ catering? Vraag een offerte aan, daar vermelden wij op artikelniveau wat je de BBQ catering gaat kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent, ook qua prijs. Met onze oorsprong in de slagerij zijn we van mening dat catering niet duur hoeft te zijn om goed te zijn.

Bij ons krijg je een heldere prijs (altijd inclusief BTW) voor een eerlijk product. Bel ons op 0418-677374 of mail naar party@bbqkampioen.nl