BBQ catering

Echt genieten met de service van de BBQkampioen...

Wil je BBQ catering met full service? Dat kan, is geen enkel probleem bij de BBQkampioen. Wij kunnen jouw gehele party catering verzorgen. En dan maakt het niet uit hoe groot je party is. We kunnen partijen van 15 tot 3.000 man volledig voor je verzorgen. Met regelmaat verzorgen wij complete bruiloften, bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, gezellige avonden op de sportvereniging, enz. En dan maakt het ons niet uit wat wij allemaal voor je moeten verzorgen. Dan kan compleet met tenten, tafels, stoelen, drank en personeel zijn. Of alleen een barbecue met een braadmeester. Je zegt het maar en wij regelen het voor je.

BBQ catering bij de BBQkampioen: echt genieten

Wil je dat wij de volledige bbq catering voor je gaan organiseren? Dat is geen probleem, onze partymanagers doen dit graag voor je. Wij maken altijd eerst een afspraak bij je thuis, bedrijf of op de feestlocatie. Zo krijgen we gelijk een indruk van de omvang van je feest en wat er allemaal ter plekke nodig is. Wat we niet mee hoeven te brengen scheelt gewoon weer in de prijs. Wij kunnen zorgen voor; tenten, tafels, stoelen, glaswerk en zelfs een DJ behoort tot de mogelijkheden. Compleet met dranken en braadmeester. Ook kunnen wij voor bedieningspersoneel zorgen. Zo kan je nog meer tijd aan je gasten besteden. Wil je als afsluiter genieten van een lekker dessertbufet of een ijsbuffet? Wij regelen het.

Proef het ambacht en zie de passie voor catering

Vraag gewoon een offerte aan, daar vermelden wij op artikelniveau wat je party gaat kosten. Geen verrassingen meer achteraf. Bij ons weet je precies wat je betaald. Catering hoeft niet duur te zijn, nergens voor nodig. Gewoon een heldere prijs (altijd inclusief BTW) voor een eerlijk product. Wij zijn slagers van huis uit met een passie voor catering, We hebben immers niet voor niets onze ambachtelijke slagerij verkocht om ons helemaal op de barbecuecatering te kunnen richten, bel 0418-677374.