BBQ Catering

Echt genieten met de service van BBQkampioen...

BBQ catering aan huis of op locatie: hier moet je zijn

Wanneer je wel een BBQ feest wilt geven, maar geen zin hebt in al het geregel en het voorbereiden, kies je voor een barbecue catering. Een BBQ cateraar komt dan naar jouw locatie om de BBQ en de gerechten te brengen. Bij BBQkampioen kun je ook kiezen voor een BBQ cateraar op locatie die alles voor je doet. Superhandig! 

Wat doet een barbecue cateraar als BBQkampioen?

Wij van BBQkampioen verzorgen BBQ catering aan huis en op locatie. We nemen dan een BBQ, gasaansteker, gasfles, de pakketten die je hebt besteld en alle benodigdheden mee. Al onze pakketten zijn inclusief heerlijke farmersalade, rundvleessalade, kartoffelsalade, vierjaargetijdensalade, groentemansalade, cocktailsaus, knoflooksaus, satésaus, sweet & soursaus, wit en bruin stokbrood, roomkruidenboter, RVS-bestek, borden van porselein, opscheplepels en servetten. De catering van een barbeque is bij ons dus altijd helemaal compleet. Helemaal als je kiest voor onze aanvullende pakketten, zoals een braadmeester of drankenpakket. Welk pakket je ook kiest: wij zorgen er ook altijd voor dat we de afwas vuil meenemen, zodat jij lekker kunt nagenieten van je mooie feest. 

Een BBQ cateraar op locatie: wat doet de cateraar op locatie?

Als je BBQkampioen inschakelt voor catering met BBQ, heb je verschillende keuzes. In ieder geval zorgen wij al van tevoren dat al het vlees van onze slager, vis en de vega/vegan opties al volledig gemarineerd, gekruid is en eventueel op een spies zit. De salades en sausen zijn ook al klaar, zodat we die zo meenemen. Net als de desserts die je kunt kiezen. Ook deze zijn al bereid, zodat we dit niet meer hoeven te doen op locatie.

Kies je voor een BBQ catering met kok? Dan komt de braadmeester met alle spullen en gerechten. Hij zorgt ervoor dat jij de hele avond kunt genieten met je gasten, want hij staat voor je te grillen. Wil je volledig ontzorgd zijn? Bestel dan ook het drankenpakket erbij. Er komt dan een barman mee met alle benodigdheden, glaswerk en dranken om te schenken. Je weet van tevoren al wat je betaalt voor de drankjes voor al je gasten, want we verrekenen niet op basis van nacalculatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Het BBQ catering menu van BBQkampioen

De een is gek op vlees, de ander is vegetarisch en weer een ander eet alleen Halal vlees: niets is zo divers als de wensen van gasten op een feestje. Gelukkig zijn wij daar volledig op voorbereid: op onze website vind je diverse BBQ pakketten. Zelf stel je tijdens het bestellen samen wat wij als traiteur voor een barbecue aan huis voor je mogen verzorgen. Je hebt keuze uit bijna 20 pakketten, waaronder ook een Kids pakket, vegetarisch, veganistisch, Halal, allergievrij, vlees en vis pakketten. Zelf bepaal je dus een BBQ menu aan de hand van de dieetwensen van jouw gasten. Mix verschillende pakketten als je niet precies weet wat de dieetwensen van je gasten zijn. Of bestel precies een bepaald aantal pakketten die passen bij de wensen van je gasten. 

BBQ cateraar voor een bruiloft tot winter BBQ catering

Het maakt niet uit wat je te vieren hebt: wij zorgen ervoor dat het een geslaagd feestje is. Zo kun je bij ons kiezen voor luxe BBQ catering. Denk aan de slingerbarbecue met een Flame Luxe pakket. Of ga voor het Pakket Royal, met net zo hoogkwalitatief BBQ vlees. Met BBQkampioen kun je alle kanten op. Ook voor de BBQ catering thuis, ter ere van je verjaardag. We zorgen ervoor dat jij en je gasten genieten van een overheerlijke BBQ maaltijd. Elke jaargetijden kun je ons inschakelen: van een mooie zomerse bruiloft tot een gezellige verjaardag in de winter. Want ook in de winter is het erg leuk om een BBQ te houden. Wat dacht je van een leuk bedrijfsfeest voor al je medewerkers? We komen bij je langs op kantoor of elk andere locatie die je hebt afgehuurd. Voor welk pakket je ook kiest: wij nemen alles weer vuil mee en wassen het allemaal voor je af. Daar hoef jij je dus niet mee bezig te houden. Relax en geniet van de (mooiste) dag van je leven. 

Nog meer voordelen van een BBQ catering bestellen bij BBQkampioen

Er zijn nog meer voordelen wanneer je ons inschakelt als cateraar voor je BBQ. Zo mag je gratis annuleren als er toch iets vervelends tussendoor komt. Zoek je een BBQ hire en bestel je vandaag? Dan heb je overmorgen alles in huis voor een geslaagd feest. Onze bezorging is gratis en we zijn altijd bereikbaar voor al je vragen. Bekijk dus nu alle BBQ pakketten, maak een keuze en bestel. Dan doen wij de rest!