Waar bezorgen wij?

75 Km hemelsbreed vanaf Nederhemert

Wij bezorgen met gekoelde bussen onze versproducten. Zoals u van een kampioen mag verwachten staat voedselveiligheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom vervoeren wij al onze producten in geconditioneerde vervoersmiddelen. Dan kan het zijn dat ook de BBQ koud aankomt, net als de borden en bestek. Als u de borden een kwartier op tafel zet dan zijn die weer snel op temperatuur. Wij bezorgen in een straal van 75 kilometer (hemelsbreed) vanaf ons bedrijfsadres in Nederhemert de door u bestelde BBQparty tegen een vergoeding van €10,-. Ongeacht het aantal personen of de afstand. Geen feest is ons te gek, het verzorgen van een compleet verzorgde BBQ is onze specialiteit.

Check of wij ook bij jou bezorgen:

Volg deze link. Vul Nederhemert in als vertrekpunt en je eigen adres als bestemming. Is de afstand 75 km of minder dan bezorgen we ook bij jou (Kijk dus niet naar de rijroute).

Valt u buiten de genoemde afstand?

Wij hanteren van 75 tot 90 kilometer (hemelsbreed) vanaf ons adres een vergoeding van €40,- Valt u ook buiten die afstand? Wij maken regelmatig uitzonderingen, de regel is dan wel dat dit vrijwel altijd in combinatie met een braadmeester of het pakket onbeperkt drinken is. Dan hoeven wij maar één keer uw kant op te komen want we nemen dan na afloop van het feest alles weer gelijk vuil mee retour. Want wij doen de afwas. Ook vallen de eventuele bezorgkosten dan erg mee. Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij voor u een uitzondering maken, bel ons op 0418-677374 of bestel vast een heerlijk pakket.