BBQ Bezorgen

De beste service bij BBQKAMPIEON

Een BBQ thuisbezorgd door BBQkampioen

Heb je zin in een BBQfeestje, maar vind je het een hoop gedoe? Kies dan voor een BBQthuisbezorgd. BBQkampioen komt de BBQ bezorgen met vele extra’s, zodat jij zorgeloos kunt genieten van de voorpret. Het enige wat jij moet doen, is bestellen welke pakketten je wilt en als een ware grillmaster achter de BBQ gaan staan. Maar zelfs dat kun je aan ons overlaten. Zo gemakkelijk is een BBQ die je thuisbezorgd krijgt. 

Dit zit er in een barbecue-thuisbezorgd-pakket

Wanneer je zoekt op barbecue thuisbezorgd NL, kom je al snel bij BBQkampioen terecht. Onze BBQbezorgdienst doet niet alleen aan vlees bezorgen. Nee, we bieden je veel meer. Eerst kies jij op onze website de BBQpakketten uit die je wilt. Ga bijvoorbeeld voor een pakket Surf & Turf, zodat je een paar stukken vlees met een paar stukken vis voor op de BBQ krijgt. Voor de kids hebben we een pakket Kids met alles waar kinderen van houden. Aan de vegetarische of veganistische gasten hebben we ook gedacht: dan kies je voor het pakket Vega of pakket Veganisme. Is er iemand allergisch of eet iemand liever halal? Ook daar hebben we aan gedacht bij onze pakketkeuzes. 

Maar nu wil je weten: wat krijg ik naast vlees, vis of de andere opties nog meer als ik een barbecue laat bezorgen? Al onze pakketten zijn inclusief: 

 • Rundvleessalade
 • Vierjaargetijdensalade
 • Farmersalade
 • Pastasalade
 • Groentemansalade
 • Cocktailsaus
 • Knoflooksaus
 • Satésaus
 • Sweet & soursaus
 • Wit & bruin stokbrood
 • Roomkruidenboter
 • Porseleinen borden
 • Rvs-bestek
 • BBQgereedschap
 • Opscheplepels
 • Gasaansteker
 • Barbecue met gas
 • Servetten

Een BBQ is inclusief vlees of vis, vegetarische of veganistische opties en dus vele extra’s. Heb je nog meer trek? Het is ook mogelijk om de BBQ af te sluiten met een heerlijk dessert. Kies voor lekker ijs, kleine bonbons en petit fours of voor een (luxe) dessertbuffet. Heerlijke zoetigheden om je vingers bij af te likken.  

Niet zomaar een BBQpakket inclusief BBQ, maar compleet verzorgd!

De BBQpakketten van BBQkampioen zijn volledig verzorgd. Zo krijg je naast het vlees-, vis- of vegapakket de BBQ, gas, sauzen, stokbrood, heerlijke salades en serviesgoed. Maar dat is nog niet alles. Na jouw BBQfeestje verzamel je alle spullen weer en lever je het zo bij ons in. Vies en al, want wij doen de afwas, zodat jij na je geslaagde feestje lekker kunt relaxen.

Je kunt voor nog meer luxe gaan. Om te beginnen een drankpakket. Je geniet dan van je party zonder enige zorgen of iedereen wel genoeg te drinken heeft. Bestel losse dranken of kies voor een onbeperkt-drinken-pakket. Dit is volledig verzorgd, inclusief personeel. Van tevoren weet je al wat het kost, zodat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan. We leveren naast de gekoelde dranken ook het glaswerk, de tapinstallatie met spoelbak, bedieningsmaterialen, koeling en barman. Ook nu nemen we alles weer vuil mee terug. Dus jij zit niet met de afwas: die doen wij!

Wil je BBQvlees thuisbezorgd krijgen, maar ook niet hoeven grillen?

Kies dan voor het pakket waarbij je je eigen BBQchef aan huis krijgt. Dan komen we niet alleen het barbecuepakket bezorgen, maar ook nog eens alle gerechten bereiden. Op de afgesproken tijd komt onze braadmeester met alle spullen. Hij steekt de BBQ aan, zorgt dat alles lekker en perfect gaar is, zodat jij en je gasten alleen nog maar hoeven te genieten. Is het BBQfeestje afgelopen? De braadmeester neemt dan alle vuile vaat weer mee, zodat jij lekker kunt nagenieten van de mooie dag.

Nog een optie: een unieke BBQ aan huis. De meest sfeervolle BBQ is toch wel de slingerbarbecue met de speciale pakketten. Zoals je gewend bent van ons bevatten deze heerlijke Flamepakketten hoogwaardige vleesproducten die door onze koks rijkelijk zijn gekruid. Regel jij de gasten? Dan regelen wij een zorgeloze BBQ.

Een BBQ thuisbezorgd van BBQkampioen is zorgeloos genieten

Of je nu een groot bedrijfsfeest wilt organiseren of een intiem vriendenfeestje met een BBQ: het kan allemaal bij BBQkampioen. Als je vandaag nog bestelt, heb je alles overmorgen al in huis. Wij bezorgen tegen een vergoeding van €10,- en zijn we altijd bereikbaar. Wel zo fijn, voor als je nog vragen hebt over het BBQpakket dat je hebt besteld. Is er iets onverwachts tussengekomen? Dan mag je ook nog eens gratis annuleren. Wij doen er alles voor om jou zorgeloos te laten genieten van je mooie BBQfeest. Jij hoeft alleen maar te bedenken wie je uitnodigt, welke pakketten je wilt, te bestellen en wij doen de rest. Bekijk dus snel de pakketten, bestel voor je gasten en jezelf en de (voor)pret kan beginnen!