BBQ Buffet

ONGEKEND GENIETEN MET JE GASTEN...

Een buffet voor alle feesten en partijen

Wil je een gezellig (bedrijfs)feest organiseren met een leuke groep mensen? Denk dan eens aan een gezellig buffet. Een BBQ buffet om precies te zijn. Het is gezellig, kan in de zomer maar ook in de winter en iedereen eet wat zij of hij wil. Bij BBQkampioen ben je voor een buffet op locatie aan het juiste adres.

De voordelen van een buffet bestellen

Met z’n allen genieten van een heerlijke maaltijd is altijd een goed idee. Maar waar kies je voor? Voor een statig en chic diner of ga je voor een ongecompliceerd etentje waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt? Voor dat laatste is een buffet de beste keuze. Want tijdens een buffet kan iedereen zelf pakken aan eten en drinken waar ze zin in hebben. Je bestelt gewoon verschillende vlees-, vis-, vega-, vegan-, allergievrij- en halalpakketten. Zo is er voor ieder wat wils en heb je geen gedoe met gangen die niet iedereen lust. Iedereen kiest zelf uit wat hij of zij wil eten. Een ander voordeel is dat niemand een vaste zitplaats hoeft te hebben. Tijdens een buffet loop je toch al in de rondte, om eten en drinken te halen. Hierdoor ben je veel beter in de gelegenheid met iedereen een praatje aan te knopen. 

Een buffet aan huis verzorgt door BBQkampioen

Denk je erover om een buffet te bestellen? Of je nu een buffet thuis of op een andere locatie wilt: bij BBQkampioen moet je zijn. Op onze website heb je keuze uit verschillende BBQpakketten. Van heerlijk gekruid vlees tot mals vis. Ook aan vegans, vegetariërs, allergische mensen en moslims is gedacht. Je hebt keuze uit veel pakketten, zodat je het buffet perfect laat aansluiten bij de dieetwensen van je gasten. Op de dag van je feest komen wij de pakketten brengen, tegelijkertijd met alle extra’s rondom de BBQpakketten, zoals servies, bestek, stokbrood, salades en sausen. Je hoeft niet je eigen BBQ te gebruiken, wij nemen deze met gasfles en al voor je mee. Na afloop van je geweldige feest halen wij alle spullen vuil mee. We verlossen je dus van de afwas. 

Buffet compleet met braadmeester en barman

Naast onze BBQpakketten kun je jouw eigen samengestelde menu uitbreiden met onze hulp. Wil je de hele avond nergens naar om te hoeven kijken? Kies dan voor het pakket met braadmeester en het drankenpakket. Dan komt een van onze braadmeesters alles lekker voor jullie grillen. Bij het drankenpakket genieten je gasten niet alleen van onbeperkt drinken, maar ook van de service van onze barman of barvrouw. Ook aan het glaswerk hoef je niet te denken: we nemen alles naar je feestje mee en nemen het ook weer vuil terug.

Een buffet bestellen zonder zorgen

Voor een relaxt en ontspannen feest moet je bij BBQkampioen zijn. Bekijk op onze website de mogelijkheden en bestel.  We bezorgen gratis, annuleren is ook gratis en bestel je vandaag? Dan heb je het overmorgen al in huis of op locatie. Prik dus snel een datum voor jouw feest, bestel de pakketten, dan kan de voorpret beginnen!