Drank

Geniet van je party zonder zorgen!

Om u nog verder te ontzorgen kunt u bij ons ook onbeperkt drinken boeken. Dat is 2 uur onbeperkt drinken voor een vaste prijs, en u kunt natuurlijk ook extra uren boeken. Zo weet u precies wat u kwijt bent voor uw party, geen nare verrassingen achteraf.

Geen verrassing achteraf, ongekend genieten

Dit onbeperkt drinken is totaal verzorgd en inclusief barpersoneel. Naast de gekoelde dranken leveren wij ook: glazen, tapinstallatie met spoelbak, koelingen, bedieningsmaterialen en de barman. En wij nemen alles weer vuil mee retour, niks afwassen dus. Alles zal in overleg met u op de locatie van uw keuze worden uitgevoerd, zodat de dag voorspoedig zal verlopen. Dat kan bij u thuis of op het werk zijn. Maar wij worden ook veel geboekt op een locatie naar keuze. Het maakt ons niet uit waar u uw party geeft, al is het op een strandje. Kinderen tussen de 8 en 16 jaar betalen de helft. Kinderen onder de 8 jaar zijn kosteloos. Wilt u onze spelregels nog eens nalezen? klik hier.

Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar

Deze service is vanaf 40 personen te boeken, u ontvangt dan: Bier van de tap Coca Cola regular Coca Cola light 7-Up Fanta Ice Tea Jus d’Orange Dubbelfrisss Spa rood Spa blauw Wijn rood Wijn wit Wijn rosé Onbeperkt ijsklontjes En de al vermelde non food artikelen. Bent u met minder dan 40 personen? Neem dan contact met ons op, bel ons op 0418-677374, bent u wel met met voldoende mensen, bestel direct voor een zorgeloos feest! Dit aanbod geldt alleen in combinatie met een buffet of BBQ.