Buurt BBQ organiseren voor de hele straat!

Eens per jaar is het nationale Burendag. Een dag waarop je samen met je buren iets leuks doet. Maar als je echt een leuke band met je buren wilt opbouwen, is het een goed idee om een gezellige buurt BBQ te organiseren. Samen gezellig achter de barbecue staan, genieten van een lekker drankje en hapje en een goed gesprek. Liever een goede buur dan een verre vriend, zeggen ze ook wel. Samen eten en praten schept een band, dus organiseer een gezellige buurtbarbecue voor de hele straat. 

De buurtbarbecue waar iedereen naartoe wil

Wie vindt het nou niet leuk om gezellig met de hele straat een hapje en een drankje te doen? Een barbecue leent zich hier goed voor, want tijdens het evenement staan jullie gezellig achter de BBQ te grillen. Er is voor ieder wat wils: vlees, groente, vis, vegetarische, veganistische en zelfs Halal opties. Voor de lekkerste BBQ pakketten moet je bij BBQkampioen zijn. Je kunt dan zelf kiezen welke pakketten je wilt, zodat er voor iedereen wel wat bij zit waar hij of zij van houdt. 

Van 10 tot 100 man: maak het zo groots als je zelf wilt
Het maakt voor BBQkampioen niet uit of je nu een kleine straat hebt met 10 personen die meedoen met de buurt BBQ of een lange straat of buurt met wel 100 mensen. Het kan allemaal en niets is te gek. Je hoeft aan bijna niets te denken, want de BBQ pakketten zijn uitgerust met:

 • Stokbroden (wit en bruin) met kruidenboter
 • Cocktailsaus
 • Satésaus
 • Knoflooksaus
 • Sweet & soursaus
 • Pastasalade
 • Farmersalade
 • Rundvleessalade
 • Vierjaargetijdensalade
 • Kartoffelsalade
 • Groentemansalade
 • RVS-bestek
 • Porseleinen borden
 • Opscheplepels
 • Servetten 
 • BBQ met gas
 • Gasaansteker 
 • Gereedschap voor de BBQ

Onze slagers marineren ook alles van tevoren al, rijgen het op spiesjes en brengen alles heerlijk op smaak. 

Compleet verzorgde buurtbarbecue organiseren met onbeperkt drinken

Wil je dat alle buren tijdens de buurtbarbecue volledig verzorgd zijn? Kies dan voor de extra opties braadmeester en het onbeperkt drinken pakket. Bij het braadmeesterpakket komt een van onze braadmeesters voor de hele buurt alles grillen. Zo hoeven jullie niet om te kijken naar het omdraaien van het vlees en voorkomen jullie aangebrand vlees. Met het onbeperkt drinken pakket komt er ook een barman of barvrouw mee die drank en glazen meebrengt. Alle buren lopen zelf naar de bar om hun drankjes te bestellen. Je hebt er geen omkijken naar tijdens de buurtbarbecue! 

Waarom kiezen voor BBQkampioen?

Een buurt BBQ organiseer je samen met BBQkampioen, omdat je niet hoeft af te wassen. Wij brengen alles op de dag van de buurtbarbecue naar je toe. We zorgen dat alles lekker op smaak is gebracht en dat je alles zo op de BBQ kunt leggen. Het is compleet met salades, sausen, stokbroden, kruidenboter, BBQ en andere benodigdheden. Na afloop halen we alles vuil weer op, zodat je geen uren aan het afwassen bent. Wegwerp servies en bestek is ook overbodig, je bent dus milieuvriendelijk bezig. Ideaal toch? Maar er zitten nog meer voordelen verbonden met het geven van een gezellige buurtbarbecue samen met BBQkampioen. Zo bezorgen wij tegen vergoeding van €10,- en we zijn altijd bereikbaar. Bestel je vandaag nog? Dan heb je het overmorgen al in huis. Komt er helaas toch iets tussen? Geen probleem, het annuleren is ook nog eens gratis. 

Doordat we praktisch bijna alles uit handen nemen, hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is je buren uitnodigen en genieten van een gezellige buurt BBQ. 

Extra opties

Wil je na de BBQ ook nog genieten van een lekker nagerecht? Bestel dan ook een dessert. Je hebt keuze uit een desserbuffet, mondvermaakjes, een ijsbuffet of een ijsfeest met hoorntjes. Heb je meer spullen nodig voor de BBQ? Wij helpen je ook graag aan statafels, statafelrokken, een koffiezetapparaat, gezellig gekleurde lampslingers om de boel mee te versieren, een buffettafel, koelcontainer, hotpot en meer benodigdheden zoals servies. 

Bestel nu je buurt BBQ

Prik een datum met de hele buurt en vraag om hun dieetwensen. Dan kun je snel de BBQ pakketten bestellen en wij verzorgen de rest. Maak er een gezellig feestje van, laat iemand muziek verzorgen, vraag de kinderen om optredens te doen, zoals een playbackshow en geniet met de hele buurt van een geslaagde dag. Na afloop verzamel je alles vuil weer in om zo aan ons mee te geven. Jij bent ontslagen van de afwas, zodat je lekker kunt nagenieten van een zeer geslaagde buurtbarbecue. Kijk nu snel tussen al ons aanbod om de pakketten te vinden die jij wilt. Kies voor een mix van vlees en vis, of ga voor een speciaal pakket, zoals het Oktoberfest pakket en houd de buurtbarbecue in het Oktoberfest thema. De keuze is aan jou.