Compleet verzorgde BBQ

Ongekend genieten met je gasten...

BBQ compleet verzorgd

Een compleet verzorgde BBQ zelf organiseren en vormgeven? Dat is een klus die je misschien wel onderschat. Het organiseren van zo’n feest kost namelijk veel tijd en inspanning. Om van je BBQ party een zorgeloos feest maken, dat is onze uitdaging! Onze partymanagers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van feesten en partijen. Groot of klein, geen uitdaging is ons te gek. Je kan het natuurlijk ook allemaal zelf organiseren, maar wij adviseren dat te doen waar het echt om draait: tijd doorbrengen met vrienden en familie op je eigen compleet verzorgde BBQ aan huis. Wij bezoeken vrijwel altijd vooraf de feestlocatie om zo een passende offerte te kunnen samenstellen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Verzorgde BBQ

Wij regelen je compleet verzorgde BBQ. Niet alleen met het overheerlijke vlees, salades, brood en sauzen, maar ook met koffie, gebak, overheerlijke hapjes en een ijsbuffet. Maar er is meer dat je nodig hebt voor een BBQ, zoals tafels, stoelen, barpersoneel, tafellinnen, serviesgoed en pagodetenten. Ook daar helpen we je bij! We hebben zelfs een dansvloer voor je, om je BBQ dansend af te sluiten. Geen klus is te gek voor de BBQkampioen. Staat er een BBQ party op de planning? BBQkampioen helpt je graag!

Verzorgde BBQ thuis

Het organiseren van een compleet verzorgde BBQ aan huis is makkelijker dan je denkt! Besteed het uit aan BBQKampioen en geniet van een compleet verzorgde BBQ op maat met vrienden of familie. Laat ons een vrijblijvende offerte maken. Bel ons op 0418-677374 of mail naar party@bbqkampioen.nl.