Compleet verzorgde BBQ

Ongekend genieten met je gasten...

Een BBQ compleet verzorgd: bij BBQkampioen moet je zijn

Een compleet verzorgde BBQ thuis zelf organiseren en vormgeven? Dat is een klus die je misschien wel onderschat. Het organiseren van zo’n feest kost namelijk veel tijd en inspanning. Om van je BBQ party een zorgeloos feest maken, dat is onze uitdaging! Onze partymanagers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van feesten en partijen. Groot of klein, geen uitdaging is ons te gek. Je kan het natuurlijk ook allemaal zelf organiseren, maar wij adviseren dat te doen waar het echt om draait: tijd doorbrengen met vrienden en familie op je eigen compleet verzorgde BBQ thuis. Wij bezoeken vrijwel altijd vooraf de feestlocatie om zo een passende offerte te kunnen samenstellen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Online barbecue bestellen werkt zo:

Bij BBQkampioen kun je een BBQ online bestellen. Maar hoe werkt dat precies? Het begint met het inventariseren van de dieetwensen van je gasten. Zijn er mensen die Halal willen eten, hoeveel kinderen zijn er en wie willen er vegetarisch of vegan eten? Allergievrij kan natuurlijk ook. Wanneer je dat weet, ga je op onze website naar pakketten en bestel je de pakketten die je allemaal wilt. Ook kun je nu een keuze maken of je een braadmeester wilt, een drankenpakket en dessert toe. Vul je gegevens en de datum in en je bent al klaar. Zo gemakkelijk is het om een BBQ online te bestellen! 

Wat houdt een verzorgde BBQ thuis met kok in?

Wanneer je een geheel verzorgde BBQ wilt, dan kies je niet alleen voor een BBQ pakket, maar ook voor een braadmeester, drankenpakket, aanvullende opties en eventueel desserts. Onze braadmeester en barman komen op de afgesproken datum bij jou thuis om de volledig verzorgde BBQ voor je te regelen. Ze hebben de BBQ, het bestelde vlees-, vis- of andere opties, dranken en benodigdheden mee. Het enige wat jij hoeft te doen doen, is achterover leunen en je vermaken met je gasten. Wij regelen de verzorgde BBQ aan huis. Niet alleen met het overheerlijke vlees, salades, brood en sauzen, maar ook met koffie, gebak, overheerlijke hapjes en een ijsbuffet toe. Maar er is vast meer dat je nodig hebt voor een BBQ, zoals tafels, stoelen, tafellinnen, serviesgoed en pagodetenten. Ook daar helpen we je bij! We hebben zelfs een dansvloer voor je, om je BBQ dansend af te sluiten. Geen klus is te gek voor de BBQkampioen. Na afloop van de verzorgde barbecue nemen we alles weer mee. Ook al het vuil, zodat je ook niet met de afwas zit. Ideaal!

Jouw keuze bij een verzorgde BBQ aan huis

Tijdens een compleet verzorgde BBQ nemen wij je veel uit handen. Jij hoeft alleen een keuze te maken uit de ruime BBQ pakketten. Je hebt keuze uit meerdere vleespakketten, vispakketten, een combinatie van vlees en vis, pakket voor kinderen, vegetarische en veganistische pakketten, een Halal pakket en allergievrij pakket. Wil je een BBQ arrangement aan huis op de slingerbarbecue? Ook dat is mogelijk. In plaats van met de gasbarbecue komen we dan met de slingerbarbecue. Pakketten die hier goed bij passen, zijn de Flame basic, Flame Luxe en Flame Chefs Choice. 

Op het gebied van drankpakketten heb je ook meerdere keuzemogelijkheden. Zo past er altijd wel een pakket dat past bij jouw wensen voor een BBQ die verzorgd is. Los kun je ook nog bepaalde gerechten bestellen, net als statafels, leuke prikkabels met gekleurde lampjes om op te hangen en een koffiezetapparaat. Er is dus van alles mogelijk bij een volledig verzorgde BBQ.

Een verzorgde BBQ bestellen

Het organiseren van een verzorgde barbecue aan huis is samen met ons makkelijker dan je denkt. Het enige wat jij moet doen, is een keuze maken op onze website en je complete barbecue bestellen. Al onze pakketten zijn inclusief farmersalade, kartoffelsalade, rundvleessalade, vierjaargetijdensalade, groentemansalade, pastasalade, sweet & soursaus, cocktailsaus, knoflooksaus, satésaus, stokbrood, roomkruidenboter, RVS-bestek, opscheplepels, porseleinen borden, barbecue met gas, servetten, BBQ-gereedschap en gasaansteker. Je laat de barbecue thuis door ons verzorgen. Onze slager heeft van tevoren alle gerechten al op smaak gekruid en gemarineerd. Met een BBQ compleet pakket hoef jij nergens meer aan te denken, zelfs alle spiesen zijn al geregen.

Onze braadmeester neemt alles wat hij nodig heeft naar jouw locatie, net als de barman. Vervolgens heb jij alle tijd om met je gasten te kletsen, want je BBQ is volledig verzorgd. De braadmeester staat te grillen, de barman deelt drankjes uit en iedereen geniet van de heerlijke gerechten. Sluit je feest af met een dessert als je kiest voor een BBQ pakket dat compleet met desserts is. En de afwas, daar zit jij dus niet mee opgescheept. Dat doen wij!