Compleet verzorgde BBQ

Ongekend genieten met je gasten...

Een compleet verzorgd feest zelf organiseren en vorm geven? Dat is een klus waar u zich misschien wel in vergist. Het organiseren van zo’n feest kost namelijk veel tijd en inspanning. Van uw BBQ party een zorgeloos feest maken, dat is onze uitdaging! Onze partymanagers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van feesten en partijen. Groot of klein, geen uitdaging is ons te gek. U kunt het natuurlijk ook allemaal zelf organiseren, maar wij adviseren dat te doen waar het voor u om draait: het verwelkomen van uw gasten, maar vooral genieten op uw eigen compleet verzorgde BBQ aan huis. Wij bezoeken vrijwel altijd vooraf de feestlocatie om zo een passende offerte te kunnen samenstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Verzorgde bbq aan huis; onze specialiteit

Wij kunnen uw party compleet begeleiden en verzorgen. Niet alleen met het overheerlijke vlees, salades, brood en sauzen, maar wij kunnen ook zorgen voor de koffie, het gebak, de overheerlijke hapjes en het ijsbuffet. Waar zorgen we eigenlijk niet voor? Wist u dat we ook kunnen zorgen voor de tafels, stoelen, barpersoneel, tafellinnen, serviesgoed, pagodetenten en zelfs een dansvloer! Geen klus is te gek voor de BBQKampioen. Heeft u al een party in de planning? BBQKampioen helpt u graag.

Compleet verzorgde BBQ

Het organiseren van een compleet verzorgde BBQ aan huis is makkelijker dan u denkt! Besteed het uit aan BBQKampioen en geniet van een compleet verzorgde BBQ op maat met uw vrienden of familie. Laat ons een vrijblijvende offerte maken. Bel ons op 0418-677374 of mail naar: party@bbqkampioen.nl