Offerte BBQ voor een feestje met vrienden en familie

Voorbeeld 1: Ga je lekker thuis aan de slag met familie en vrienden, maar wil je niet al te veel doen? Bestel dan complete barbecuepakketten inclusief vlees, vis, vegetarische of veganistische opties, salades, brood, een BBQ, borden, bestek en meer. Jij en je gasten zorgen zelf dat jullie het vlees, vis of de andere gerechten grillen op de BBQ. Er is vast wel een grillmaster in jullie midden die deze taak op zich wil nemen.

We bezorgen alles bij je thuis, halen het ook weer op én doen we de afwas! Je hebt dus bijna nergens meer omkijken naar. 

Voorbeeld 2: Tijdens je feestje wil je nergens meer naar om hoeven te kijken. Bestel dan een braadmeester en het drankenpakket. Hiermee besteed je het grillen en tappen van drankjes volledig uit, zodat jij alle aandacht aan je gasten kunt besteden. Ideaal voor bedrijfsfeestjes! 

Offerte BBQaanvraag

Vraag een offerte voor een BBQ aan. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een passend aanbod. Heb je besteld, maar lopen je plannen toch anders dan gedacht? Geen enkel probleem! In dat geval  kun je gratis annuleren. We zijn altijd bereikbaar en bestel je vandaag? Dan is alles overmorgen in huis of op locatie. 

*Een offerte BBQ aanvragen is mogelijk vanaf 25 personen.