Offerte BBQ - een aanvraag op maat

Wij zijn verheugd dat je interesse hebt in ons uitgebreide assortiment dat geschikt is voor jouw BBQ feest. Op de website kun je vrijwel alles vinden wat je nodig hebt om van het feest een succes te maken. De website biedt een gebruiksvriendelijke ervaring waarbij je eenvoudig kunt navigeren en alle gewenste items kunt bestellen. Of je nu een intiem feestje met een kleine groep plant of een grootschalig evenement organiseert, BBQ Kampioen staat voor je klaar met kwaliteitsproducten en een gastvrije service. 

Voor de meeste bestellingen op onze website is geen offerte vereist. Je kunt eenvoudig je gewenste BBQ gerechten selecteren, het aantal gasten invoeren, de datum van je feest aangeven en de bestelling plaatsen. We komen de pakketten inclusief o.a. barbecue, bijgerechten, servies en bestek op de dag van je feestje bezorgen. Geen zorgen over de afwas, de vuile vaat halen wij de volgende werkdag op. We hebben onze prijzen transparant (inclusief BTW) gehouden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kan de bestelling uitbreiden door een braadmeester aan je bestelling toe te voegen, dan komt er een kok alle gerechten op locatie grillen. Check wel even of de gewenste datum nog beschikbaar is via party@bbqkampioen.nl. Ook kunnen wij koude drankjes regelen, kijk vooral even naar het drank-assortiment dat we aanbieden. Wil je je gasten verrassen met iets zoets? Dan bieden we nog verschillende desserts aan die je aan de BBQ kan toevoegen. Wellicht heb je niet genoeg statafels voor je gezelschap? Ook daar kunnen wij bij helpen. 

Offerte aanvragen:

Vraag een offerte voor een BBQ aan in het geval dat je speciale wensen hebt of een zeer grote groep verwacht. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een passend aanbod. Heb je al iets besteld, maar lopen je plannen toch anders dan gedacht? Geen enkel probleem! In dat geval kun je annuleren. We zijn altijd bereikbaar en bestel je vandaag? Dan is alles overmorgen in huis of op locatie.

*Een offerte BBQ aanvragen is mogelijk vanaf 25 personen.