BBQ voor groepen

Voor iedere groep groot en klein...

Een BBQ voor een grote groep organiseren, je bent stiekem bang dat je te veel hooi op je vork genomen hebt. Eerlijk is eerlijk, het is ook best een grote klus om te zorgen dat alles goed verloopt. Maar dit kan ook anders! Maak het jezelf gemakkelijk en besteed jouw barbecue voor een grote groep uit aan een specialist! De BBQkampioen staat klaar voor al jouw wensen. Wij verzorgen BBQ's die van A tot Z zijn geregeld. Inclusief de BBQ zelf, het eten en het schoonmaakwerk achteraf. Zo profiteer je wel van de lusten, maar niet van de lasten!

Grote barbecue voor een groep mensen op locatie: wat komt er bij kijken?

BBQkampioen organiseert dagelijks een barbecue voor groepen en in de zomer zelfs meerdere per dag. Dankzij onze ruime ervaring maakt het dan ook niet uit of de groep uit 30 of 450 man bestaat. Onze dag is geslaagd als jij en je gasten genieten van een compleet verzorgde BBQ. Een BBQ aan huis, bij je bedrijf, in een park of op een andere locatie? Wij regelen het voor je. 

Genoeg eten voor een grote groep? Wij hebben het volledig onder controle! Voor een grote groep is veel variatie in het aanbod erg belangrijk. Dankzij ons uitgebreide assortiment BBQ-pakketten zit je dus altijd goed. Vlees, vis, vegetarisch of 100% halal vlees: we hebben voor ieder iets lekkers. We bieden totaalpakketten aan, inclusief sauzen, salades en indien gewenst dranken. Wil je echt nergens naar hoeven omkijken? Dan is het inhuren van een braadmeester de ideale optie. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de bestelling plaatsen. Dan zorgen wij voor de voorbereiding, het bereiden van de lekkerste barbecuegerechten en het schoonmaken van alle gebruikte materialen. Dat is genieten dus! Bij een BBQ voor een grote groep op locatie komt er voor jou weinig bij kijken. 

Een BBQ voor groot publiek: alles wat je moet hebben voor jouw feest!

Naast het culinaire en bourgondische deel denken we ook graag met je mee over de invulling van je enorme BBQ feest. Wil je bijvoorbeeld ook tenten, statafels of speciale barbecues, zoals een slingerbarbecue, huren? Wij regelen het voor je. Wil je de avond afsluiten met een lekker dessert? Kies dan voor een van onze heerlijke dessertbuffetten. Tot slot hebben we ook speciale drankpakketten tegen verrassend lage prijzen. Waardoor jij en je gasten onbeperkt kunnen drinken. Kortom, wij hebben alles voor een geslaagde BBQ voor een grote groep!

BBQ grote groep: regel nu hier alles

Je BBQ aan huis of op locatie regel je gemakkelijk op onze website. Stel zelf je ideale pakket voor een grote groep samen, of vul direct het offerteformulier onderaan deze pagina in. Wij maken van je barbecue voor een grote groep een perfecte dag! Een barbecue voor een grote groep mensen regelen hoeft dus helemaal niet zo moeilijk en tijdrovend te zijn. Jij moet weten wanneer je de BBQ wilt houden, hoeveel mensen er komen en welke pakketten je wilt afnemen. Bestellen maar en wij doen de rest. Van vlees, vis en vega opties marineren en kruiden tot het draaien van al het lekkers op de BBQ door de braadmeesters. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen en genieten maar. Wat wil je nog meer? Neem dus snel contact met ons op en dan regelen we voor jou een groot BBQ feest.