BBQ voor groepen

Voor iedere groep groot en klein...

Een BBQ voor een grote groep; een heel geregel om te zorgen dat alles goed verloopt. Heel gezellig natuurlijk, maar ook veel werk. Maak het jezelf gemakkelijk en besteed jouw barbecue voor een grote groep uit aan een specialist! De BBQkampioen staat klaar voor al jouw wensen. Wij verzorgen BBQ's die van A tot Z zijn geregeld. Inclusief de BBQ zelf, het eten en het schoonmaakwerk achteraf. Dus wel de lusten, maar niet de lasten!

BBQ voor groepen op locatie

BBQkampioen organiseert dagelijks een barbecue voor groepen en in de zomer zelfs meerdere per dag. Dankzij onze ruime ervaring maakt het dan ook niet uit of de groep uit 30 of 450 man bestaat. Onze dag is geslaagd als jij en je gasten genieten van een compleet verzorgde BBQ. Een BBQ aan huis, bij je bedrijf, in een park of op een andere locatie? Wij regelen het voor je. Eten voor een grote groep? Wij regelen het! Voor een grote groep is veel variatie in het aanbod erg belangrijk. Dankzij ons uitgebreide assortiment BBQ pakketten zit je dus altijd goed. Vlees, vis, vegetarisch of 100% halal vlees: we hebben voor ieder wat wils. We bieden totaalpakketten aan, inclusief sauzen, salades en indien gewenst dranken. En wil je echt nergens naar hoeven omkijken? Dan is het inhuren van een braadmeester de ideale optie. Het enige dat jij hoeft te doen is de bestelling plaatsen, dan zorgen wij voor de voorbereiding, het bereiden van de lekkerste barbecuegerechten en het schoonmaken van alle gebruikte materialen. Genieten dus!

Alles voor je groepsbbq: van statafels tot tenten

Naast het culinaire en bourgondische deel denken we ook graag met je mee over de invulling van je groepsbarbecue. Wil je bijvoorbeeld ook tenten, statafels of speciale barbecues, zoals een slingerbarbecue huren? Wij regelen het voor je. En wil je de avond afsluiten met een lekker dessert? Kies dan voor een van onze heerlijke dessertbuffetten. Tot slot hebben we ook speciale drankpakketten tegen verrassend lage prijzen, waarbij jij en je gasten onbeperkt kunnen drinken. Kortom, wij hebben alles voor een geslaagde BBQ voor een grote groep!

Regel vandaag nog een BBQ voor een grote groep

Je BBQ aan huis of op locatie regel je gemakkelijk op onze website. Stel zelf je ideale pakket voor een grote groep samen, of vul direct het offerteformulier onderaan deze pagina in. Wij maken van je barbecue voor een grote groep een perfecte dag!