Een BBQ huren bij de BBQkampioen

Geef je binnenkort een leuk feestje en wil je het moment aangrijpen om te gaan barbecueën? Alleen heb je zelf geen barbecue, of is je barbecue niet groot genoeg voor je gasten? Dan is een barbecue huren een slim idee. Zo kun je een gas BBQ huren waarmee je voor wel 35 personen vlees kunt braden. Of ga voor een unieke slingerbarbecue, ook wel swing grill genoemd. Dit model is speciaal voor BBQkampioen ontworpen en daardoor uniek! Het allerbelangrijkste: hij is mega sterk en hufterproof. Deze barbecue valt dus niet zomaar om tijdens jouw gezellige BBQ party. Ook niet als er door sommige gasten iets te diep in het glaasje is gekeken en ze daardoor wat minder opletten waar de barbecue staat. 

Een gasbarbecue huren: geen kolen nodig

Bij ons kun je een gas BBQ huren voor jouw gezellige barbecueavond. Het voordeel van een gasbarbecue huren, is dat je geen kolen hoeft te gebruiken. Ook heb je geen stroomaansluiting nodig, wat een hoop gehannes in de tuin met verlengsnoeren scheelt. Het derde voordeel: je hebt geen last van rook, dus de dag erna ruiken je kleding en je haren niet naar de rook van de barbecue. Ook wel erg fijn!

Bij kun je een gas BBQ huren van 64x50 cm met een rooster of een bakplaat. Je krijgt van ons de gasbarbecue inclusief gas geleverd. Na het feestje ontslaan we je ook van de schoonmaak. Wij schrobben het rooster of de bakplaat weer helemaal schoon. Zo kun je echt zorgeloos van je avond genieten. 

Een complete barbecue huren voor jouw BBQ-avond

Bij BBQkampioen is het niet alleen mogelijk om een gas barbecue te huren. We kunnen je compleet ontzorgen. Naast BBQ verhuur bieden we namelijk ook BBQ-pakketten aan. Kies voor een vleespakket van echt slagerskwaliteit. Of wat dacht je van een vis, vegetarisch of halal barbecue menu? Zo stel je het BBQ-menu af op basis van de voorkeuren van je gasten. Het enige wat jij hoeft te doen, is nagaan wat de wensen van je gasten zijn en bestellen. Wij rijgen de stokjes met vlees, vis of vegetarische opties en marineren alles lekker op smaak. We hebben een ruim assortiment, want we hebben aan ieders wens gedacht. Hier horen ook borden, bestek, salades, sauzen en stokbrood (wit of meergranen) met kruidencrème bij. Wanneer je bij ons een BBQ- pakket bestelt, krijg je dit er uiteraard bij. Heb je geen zin om zelf te moeten staan grillen en spiesjes draaien? Dan vraag je toch een braadmeester bij ons aan wanneer je een grote barbecue gaat huren. Dan heb jij alle tijd om gezellig met je gasten te praten.

BBQ huren zonder te hoeven schoonmaken: ideaal!

Natuurlijk kun je ook bij je buren een barbecue lenen, alleen moet je dan na afloop wel zelf aan de bak om de barbecue schoon te maken. Met een grote groep mensen waarvoor je veel vlees, vis en vegetarische opties hebt gegrild, weet je dat je wel even staat te schrobben. Met het huren van een BBQ van ons hoef je je daar niet druk over te maken. Voor een grote BBQ huren, een gas barbecue huren en smakelijke BBQ-pakketten moet je bij BBQkampioen zijn!