BBQ service

De beste service bij de BBQkampioen

Een uitgebreide BBQ zelf organiseren voor vrienden en familie? Die regel je met een paar muisklikken bij BBQkampioen. Wij maken van je BBQ een zorgeloos feest met onze complete barbecue service. Van buffetpakket tot overkapping. En van dansvloer tot schoonmaak. Alles dus om van jouw BBQ een succes te maken.

Barbecue service

BBQkampioen is gespecialiseerd in het organiseren van complete BBQ's en levert de beste BBQ service. Wij organiseren dagelijks barbecues van begin tot eind. Met oneindig veel mogelijkheden zorgt onze barbecue service voor een complete BBQ die aan al jouw wensen voldoet. Zo heb je de keuze uit onze barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarisch en 100% halal vlees en verzorgen we ook verschillende salades, zoals rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade, vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen) en stokbrood met kruidenboter. Zelfs koffie, gebak, overheerlijke hapjes en een ijsbuffet zijn mogelijk. En om de BBQ helemaal compleet te maken regelen we ook tafels, stoelen, tafellinnen,  porseleinen borden, RVS bestek en zelfs de schoonmaak achteraf!

BBQ services verzorgt door BBQkampioen

We regelen niet alleen het eten en het meubilair, zelfs het grillen kun je aan ons overlaten! Boek een braadmeester voor jouw BBQ die de lekkerste gerechten maakt voor jou en je gasten. Zo kun je echt ontspannen genieten van een heerlijke BBQ avond. Onze braadmeesters zijn erg gewild, dus reserveer op tijd! Met onze BBQ service is het organiseren van een BBQ makkelijker dan je denkt. Laat ons een offerte maken voor een compleet verzorgde BBQ met BBQ service. Neem contact met ons op via 0418-677374 of mail naar party@bbqkampioen.nl.