Bedrijfs BBQ

Alleen het allerbeste voor je personeel en collega's

Een bedrijfsfeest organiseren, daar komt veel bij kijken. Wees daarom slim en schakel BBQkampioen in. Dankzij onze ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten regelen wij jouw bedrijfs BBQ van A tot Z. Zo kunnen jij en je collega’s onbezorgd genieten van een onvergetelijk personeelsfeest!

BBQ voor jouw bedrijf 

Voor een grote groep een bedrijfs BBQ regelen vergt nogal wat inspanning. Er komt dan ook veel bij kijken. Van de juiste hoeveelheid (soorten) eten tot het regelen van de barbecues, dranken en facilitaire zaken. Maar gelukkig hebben we als barbecuespecialist voor hetere vuren gestaan. Samen met jou bekijken we wat de wensen zijn en nemen we de organisatie van jouw gehele bedrijfs BBQ uit handen. Van het regelen van de BBQ’s (waaronder de populaire slingerbarbecue) tot de lekkerste BBQ gerechten. Heb je een partytent, tafels en stoelen, geluidsinstallatie en een zanger nodig? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Een afsluiter met ijsbuffet en vuurwerk mogen zeker niet ontbreken. Wil je liever niet zelf achter de barbecue staan? Dan is het huren van een braadmeester de perfecte optie. Deze professionele grillmeester maakt de lekkerste BBQ gerechten, zodat jij en je collega’s alleen maar met een bord langs hoeven te lopen. Lekker toch?

Een zalig BBQ personeelsfeest 

Als barbecuespecialist bieden we een ruime keuze BBQ gerechten met vlees, vis, groente en halal vlees. Zo hebben we voor ieder wat wils en van slagerskwaliteit. We zijn namelijk van huis uit ambachtelijke slagers en snijden het grootste gedeelte van ons vlees zelf. Zelfs onze barbecueworsten maken we zelf. Wist je trouwens dat we in de winter dagelijks in de keuken staan om nieuwe salades en barbecuegerechten te ontwikkelen en te proeven? We durven dus te beloven dat het met de smaak wel goed zit. Naast de lekkerste BBQ gerechten zorgen we ook voor verschillende salades zoals rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade, vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen), stokbrood met kruidenboter, porseleinen borden en RVS bestek. BBQkampioen verzorgt jouw complete bedrijfs BBQ waarbij je zelf bepaalt wat je wel of niet uit handen wilt geven. Regel je zelf de drank? Prima. Maar je kunt ook kiezen voor ons onbeperkt drinken pakket. Zo ben je verzekerd van genoeg drinken en blijf je niet zitten met een kast vol drank. De drankpakketten zijn beschikbaar vanaf 35 personen, inclusief een barman of barvrouw. Onbezorgd proosten dus op een geslaagd BBQ bedrijfsfeest.