Bruiloft BBQ

een volledig verzorgde barbecue op je bruiloft

Catering bruiloft: een sfeervolle BBQ

Eindelijk is de dag aangebroken waar je al jaren naar uitkijkt: je gaat trouwen! Maar wie gaat de catering voor je bruiloft regelen? Bestaat er een specialist voor een barbecue trouwfeest? Zeker! Je hebt hem gevonden: BBQKampioen regelt jaarlijks voor een groot aantal bruidsparen een BBQ huwelijksfeest. Samen met jou bespreken we jouw wensen en regelen we samen de invulling op culinair gebied. Zo zorgen we dat het niet alleen de mooiste, maar ook een van de lekkerste dagen van jullie leven is!

Bruiloft catering is maatwerk

Eten en drinken is een essentieel onderdeel van een bruiloft. Belangrijk dus om dit goed te regelen, maar tegelijkertijd wil je er zo min mogelijk naar hoeven omkijken. Je hebt tenslotte wel andere dingen aan je hoofd dan de catering van je bruiloft. Daarom bepalen we samen met jou de gewenste invulling qua menu, hapjes en drankjes en nemen we alles uit handen. Denk aan de lekkerste vleesgerechten van de BBQ, uitzonderlijke visgerechten en natuurlijk een breed scala aan vegetarische keuzes. Zowel bij het diner als voor eventuele hapjes op de bruiloft tussendoor. Natuurlijk is er ook qua dessert een hoop mogelijk. Van dessert- tot ijsbuffet; we zorgen dat jij en je gasten niets tekortkomen.

Uit ervaring weten we ook dat het inschatten wat je gasten drinken erg lastig kan zijn. Want hoeveel drinken je gasten en waar moet je rekening mee houden? We bieden een handige oplossing met ons ‘onbeperkt drinken arrangement’. We nemen de catering van jouw bruiloft heel serieus en zorgen dat je een mooi maatwerk bruiloft pakket krijgt. 

Meer dan een BBQ cateraar voor je bruiloft

Je kunt ons als BBQ cateraar alleen voor het diner boeken, of ook voor de rest van de dag. Dat betekent dat we niet alleen zorgen dat het eten op de gewenste tijdstippen klaar staat, maar dat we ook verder meedenken. Denk aan het regelen van personeel, faciliteiten, zoals tenten en statafels en het opruimen als het feest voorbij is.

Een populaire keuze en bovendien een tip vanuit ons: huur een braadmeester in tijdens je barbecue bruiloft. Onze professionele BBQ braadmeesters bereiden de lekkerste BBQ gerechten en zorgen dat iedereen onbezorgd van het eten en de sfeer geniet. Je wil tenslotte niet dat je gasten met hun nette kleren achter de BBQ gaan staan. Lekker door ons dus laten doen! Uiteraard bieden we ook qua locaties volledige flexibiliteit en komen we naar de gewenste locatie toe. Of dit bij jouw thuis is of op een mooie locatie in Nederland of zelfs daarbuiten. Zo hebben we onder andere de catering van een barbecue bruiloft in de Ardennen verzorgd. Ook hebben we een mooie locatie in Zaltbommel die we compleet kunnen omtoveren tot een charmante trouwlocatie.

Professionele catering bruiloft besteed je het beste uit aan BBQkampioen
Dus ben je op zoek naar een professionele BBQ cateraar voor de catering van je bruiloft? Kies dan voor onze (culinaire) totaalservice en laat ons alles regelen. Dankzij onze ruime ervaring zorgen we dat jij en je gasten een topdag hebben en dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Jouw bruiloft kost tenslotte al genoeg. Hierbij bieden we voor elk budget een passende bruiloft catering. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vind je een BBQ te veel ‘gedoe’? Dan kunnen we ook een buffet klaarzetten. Bekijk de ruime mogelijkheden op www.buffetkampioen.nl en laat je verrassen. BBQkampioen is de BBQ trouw, maar vooral jouw wensen voor je trouwfeest.