Verjaardag

Ieder jaar reden voor een feestje!

Een verjaardag kunt u vieren, maar u kunt hem ook goed vieren. Wilt u er dit jaar echt een feestje van maken? Schakel dan de BBQ Kampioen in en laat uw barbecue van A tot Z regelen. Met een ruime ervaring in BBQ feesten voor groepen zorgen wij dat het u en uw gasten aan niets tekort komt en dat u alleen maar hoeft te genieten. Als dat geen feest is!

Een feestelijke verjaardag BBQ zonder zorgen

Een BBQ organiseren voor 30 personen is een hele klus. Al kan zelfs een kleinschalig feestje natuurlijk al de nodige voorbereiding (en stress) met zich meebrengen. Want wat moet u allemaal in huis halen? En hoe zorgt u dat er voor ieder wat wils is? Als barbecuespecialist weten we dit als geen ander en organiseren we voor u graag een geslaagde verjaardag BBQ. Hierbij nemen we alles dat u wilt uit handen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de gewenste BBQ pakketten en barbecues bestellen en de rest lekker zelf regelen. Maar wilt u zelf ook gewoon lekker genieten tijdens uw verjaardag? Ga dan voor gemak en comfort en laat ons ook zaken zoals (sta)tafels, stoelen en tenten regelen. En heeft u al eens nagedacht over een braadmeester huren? Deze bereidt overheerlijke BBQ gerechten voor u en uw gasten. Genieten dus!

De lekkerste BBQ gerechten voor uw BBQ feest

Bij BBQ Kampioen kiest u zelf wat u wilt eten en hoeveel verschillende pakketten u kiest. Gaat u voornamelijk voor vlees en vis? Of toch ook voor vegetarisch en halal vlees pakketten? Onze tip is in ieder geval om bij een grotere groep ook meer te variëren in het soort pakketten. Zo hebben uw gasten zelf de keuze wat ze willen eten. Daarnaast verzorgen we ook de volgende zaken: Verschillende salades zoals rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade Vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen) Stokbrood met kruidenboter Porseleinen borden en RVS bestek Daarnaast huurt u ook eenvoudig de gewenste barbecues, waaronder de populaire slingerbarbecue. Leuk om uw gasten mee te verrassen en sfeervol onder een glooiende vuurgloed te barbecueën. En wist u dat we alles, dus zowel het servies als de barbecues etc, vuil mee retour nemen? Dat schoonmaakwerk doen wij dus gewoon voor u. B

BQ Kampioen – voor een geslaagd BBQ feest

Bent u bijna jarig en wilt u een BBQ organiseren voor 30 personen? Of gewoon met een paar vrienden genieten van een verjaardag BBQ? Regel het dan eenvoudig online via BBQ Kampioen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.