Vegetarisch BBQ pakket

Vega of vegan gasten? Check de pakketten!

Ook voor vegetariërs heeft BBQkampioen een uitgebreide keuze. Voor iedereen die geen vlees en/of vis eet hebben we een lekker vegetarisch BBQ pakket. Zo is de barbecue niet alleen leuk voor vleeseters maar ook vegetariërs. Laat je gasten genieten van onze vegetarische opties, of geniet zelf van heerlijke vleesvervangers. Ontdek bijvoorbeeld onze smakelijke rauwkostsalades. Ook voor veganisten hebben we een speciaal pakket

Vega BBQ pakket 

Wij werken samen met een gerenommeerde leverancier, die verstand heeft van groente en fruit. Uit zijn assortiment hebben wij een aantal BBQ salades geselecteerd. Zo wordt de vegetarische barbecue compleet. Ook kinderen zijn dol op deze groente- en fruitsalades!

Vegetarische BBQ 

Omdat een vegetarische BBQ-er ook wel eens wat anders wilt eten, hebben we sinds een paar jaar ook een aardappel voor op de barbecue. Niet alleen bij vegetariërs valt deze in de smaak, ook bij de rest van de gasten. Onze braadmeesters merken dat de aardappelsleetjes van de barbecue afvliegen. De eenvoud, de beet en de juiste kruiden maken van deze aardappelpartjes een echte favoriet. Vooral kinderen vinden dit een lekker gerecht, met een beetje mayonaise natuurlijk.Je proeft hem bij ons speciale aanvullingspakket!