Vegetarisch BBQ pakket

Vega of vegan gasten? Check de pakketten!

Vegetarische BBQ: voor alle vegetariërs

Veel mensen denken bij barbecueën alleen aan vlees, maar een vegetarische barbecue is ook mogelijk en net zo lekker. Het is niet alleen een goede optie voor de vegetariërs onder ons, maar ook voor mensen die simpelweg een beetje minder vlees en vis willen eten. BBQkampioen heeft een uitgebreide keuze. Voor iedereen die dus geen vlees en/of vis eet, hebben we een aantal heerlijke vegetarische pakketten. Hierdoor is barbecueën niet alleen leuk voor vleeseters, maar ook voor vegetariërs. Laat je gasten genieten van onze vegetarische opties, of geniet zelf van heerlijke vleesvervangers. Ontdek bijvoorbeeld onze smakelijke rauwkostsalades. Ook voor veganisten hebben we een speciaal pakket

Soorten vega barbecue pakketten en opties

We hebben in ons assortiment het Pakket Vega. Dit is een vegetarisch BBQ pakket met falafelspies, hamburger, groentepannetje en gepofte aardappel. Kies je liever voor een veganistisch pakket? Dat kan natuurlijk ook. Hierin zit een bietenburger, maisburger, bonenburger en een falafelspies. Lekker! Maar je kunt ook kiezen voor losse vegetarische items. Zodat je zelf je eigen pakket samenstelt. 

Wist je dat je ook nog de BBQ vegetarisch Aanvullingspakket hebt? Hierin zit een gevulde aardappel, fruitsalade, champignons, ijsbergsla en plukbrood. Je maakt daarmee de vegetarische vlees BBQ compleet. Van vegetarische salade bij de BBQ tot vegetarisch vlees: wij hebben het allemaal voor je in huis. Voor een vegetarisch menu werken we samen met een gerenommeerde leverancier die verstand heeft van groente en fruit. Uit zijn assortiment hebben we een aantal BBQ salades geselecteerd. Hierdoor is de vegatarische BBQ compleet. Ook kinderen zijn dol op deze groente- en fruitsalades. 

Vegetarische burger BBQ

Op de BBQ hoort wel een burger. Een vegetarische wel te verstaan. Zo hebben we de vegetarische Groenteburger. De ideale vegetarische burger voor de barbecue. Deze burger bevat namelijk veel lekkere groenten en heeft een stevige bite. Daarnaast smaakt de burger ook verrassend lekker. Of ga voor de Vega burger. Dit is een vegetarische hamburger en is een klassieker uit ons assortiment. De burger is heerlijk sappig, mals en is toch lekker knapperig. De burger is heerlijk op een hamburgerbroodje met een lekker sausje, ijsbergsla, tomaat en saus. Yummie, om je vingers bij af te likken.

We hebben dan wel geen vegetarische worst voor de BBQ, maar wel heerlijke Vega shaslick en Vegan falafelspies. De Vega shaslick bestaat uit gekruide balletjes. Natuurlijk zijn ze volledig vegetarisch. Op een spiesje zitten drie groenteballetjes met daartussen paprika en ui. Heb je wel eens gehoord van falafel? Dit gerecht komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten, maar is ook in heel Europa tegenwoordig bekend. Falafel is gemaakt van kikkererwten en een heerlijke kruidenmix. Het is een fijne, pittige en vegan optie. Maar ook niet vegans genieten volop van falafel. 

Vega recepten voor de BBQ

Je hoeft niet zelf naar BBQ vegetarische recepten te zoeken, wij hebben namelijk de lekkerste BBQ recepten voor vega. Zo hebben we sinds een paar jaar ook een aardappel voor op de barbecue. Deze valt niet alleen bij de vegetariërs in de smaak, ook de rest van de gasten krijgen trek als ze de aardappel zien liggen. Onze braadmeesters merken dat de aardappelsleetjes van de barbecue eventuele drankjes. Maar ook dat is te ondervangen door het drankenpakket erbij te bestellen. 

Op de dag van het feest komen wij de BBQ, de pakketten, bordjes en bestek brengen. Heb je ook nog een braadmeester erbij geboekt? Dan heb je helemaal geen omkijken naar de vegetarische BBQ. Een van onze braadmeesters staat dan de avond voor jou te grillen, terwijl jij alle tijd hebt voor je gasten. Is iedereen uitgegeten en loopt het feest tot een einde? Dan verzamel je alle spullen weer en levert ze zo (zonder etensresten) bij ons in. Wij doen gratis en voor niets de afwas. Kortom: zo is jouw vegetarische barbecue wel heel makkelijk en relaxt.