Vega & Vegan

Vega of vegan gasten? Check de pakketten!

Ook voor uw vegetarische gasten heeft de BBQkampioen een uitgebreide keuze. Als u vanuit overtuiging geen vlees en/of vis wilt eten hebben wij een leuk en lekker vegetarisch bbq pakket. Zo kunt u ongestoord deelnemen aan de bbq. Laat u lekker verwennen, ook hebben wij een vegetarische salade, speciaal voor de vegetarische bbq'er. Vegetarische bbq hoort er gewoon bij. Ook een vegetariër wil graag dat er aan zijn wensen en voorkeuren is gedacht. Vooral bij grote groepen merken we dat er altijd wel een paar gasten een vegetarische bbq willen zien. Wat deze groep gasten ook zeker graag willen eten zijn heerlijke rauwkostsalades. ook daarin kan de BBQkampioen voorzien.

Lekkere frisse bbq salades maken uw party tot een feest.

Weet u dat ook veel kinderen een lekkere barbecue salade heerlijk vinden bij de BBQ? Wij werken samen met een gerenommeerde leverancier, die verstand heeft van groente en fruit. Uit zijn assortiment hebben wij voor u een aantal bbq salades geselecteerd . Zo wordt de vegetarische barbecue compleet.

De BBQkampioen is compleet met vegetarische barbecue.

Omdat een vegetarische bbq eter ook wel eens wat anders wilt hebben we sinds een paar jaar ook een aardappel voor op de barbecue. Veel van uw gaten weten een aardappel, heel of in partjes, wel te waarderen. Als wij als braadmeester voor u staan te bakken, en u heeft voor het aardappelsleetje gekozen dan vliegen die werkelijk waar van de barbecue af. Gewoon omdat het lekker en eenvoudig is, maar ook de manier van kruiden en marineren geven deze partjes een lekkere smaak mee. Vanaf de barbecue hebben ze ook een lekkere beet. Vooral kinderen vinden dit een lekker gerecht, wel met een beetje mayonaise natuurlijk. Maar dat heeft u vast wel in huis.