Drank

Geniet van je party zonder zorgen!

Om je nog verder te ontzorgen kun je bij ons ook onbeperkt drinken boeken. Dat is 2 uur onbeperkt drinken voor een vaste prijs, en je kunt natuurlijk ook extra uren boeken. Zo weet je precies wat je kwijt bent voor de party, geen nare verrassingen achteraf.

Geen verrassing achteraf, ongekend genieten

Dit onbeperkt drinken pakket is totaal verzorgd en inclusief barpersoneel. Naast de gekoelde dranken leveren wij ook: glazen, tapinstallatie met spoelbak, koelingen, bedieningsmaterialen en de barman. En wij nemen alles weer vuil mee retour, niks afwassen dus. Alles zal in overleg met jou op de locatie van je keuze worden uitgevoerd, zodat de dag voorspoedig zal verlopen. Dat kan bij je thuis of op het werk zijn. Maar wij worden ook veel geboekt op een locatie naar keuze. Het maakt ons niet uit waar jij de party geeft, al is het op een strandje. Kinderen tussen de 8 en 16 jaar betalen de helft. Kinderen onder de 8 jaar zijn kosteloos.

Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar

Deze service is vanaf 40 personen te boeken, je ontvangt dan: Bier van de tap, Coca Cola regular ,Coca Cola zero, Fanta, Ice Tea, Jus d’Orange, Dubbelfrisss, Spa rood, Spa blauw, Wijn rood, Wijn wit, Wijn rosé, Onbeperkt ijsklontjes En de al vermelde non food artikelen. Ben je met minder dan 40 personen? Neem dan contact met ons op, bel ons op 0418-677374, ben je wel met met voldoende mensen, bestel direct voor een zorgeloos feest! Dit aanbod geldt alleen in combinatie met een buffet of BBQ.