Iets te vieren?

Er is altijd reden voor een feestje!

We hebben allemaal wel eens iets te vieren. De één viert alles, de ander alleen de hoogtepunten. Maar wat je ook doet, als je het maar goed doet. Een barbecue organiseren is de perfecte manier om jouw moment te vieren. Lekker, relaxt en met onze hulp ook nog eens weinig werk. Hoogste tijd dus voor een BBQ feest!

Een barbecue organiseren was nog nooit zo gemakkelijk

Als BBQ specialist organiseren we jaarlijks honderden BBQ feesten. De ene keer bij iemand thuis, de andere keer bij een bedrijf of juist een bijzondere plek zoals een strand of trouwlocatie. We weten dan ook precies wat er bij komt kijken en bieden jou een maatwerk BBQ service om er echt een feest van te maken. Ons team staat klaar om een goed gepland BBQ feest te organiseren. Hierbij komen we indien nodig zelf vooraf op locatie naar uw plannen kijken, maar vaak is dit niet eens nodig. Het voornaamste is dat uw wensen voor het BBQ feest duidelijk zijn. Zo vieren wij lekker met u mee als u iets te vieren heeft.

Een perfect geregeld BBQfeest wil je voor je gasten

Waar kun je de BBQ Kampioen dan voor vragen om te organiseren? Het antwoord is simpel: als je iets te vieren hebt! De mogelijkheden voor een BBQ feest zijn namelijk megagroot. Denk aan een tuinfeest, bruiloft, bedrijfsbarbecue, verlovingsfeest, vrijgezellenfeest, communie of jubileumfeest. U vraagt, wij grillen. Hierbij bieden we een totaalservice voor uw BBQ op locatie. We zorgen namelijk niet enkel voor de lekkerste BBQ pakketten met vlees, vis, groente en/ of halal vlees, maar ook voor: Verschillende salades zoals rundvleessalade, kartoffelsalade. pastasalade provencaal, farmer, BBQgroentemansalade en vierjaargetijdensalade. Vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen), Stokbrood met kruidenboter, Porseleinen borden en RVS bestek. Indien gewenst drankarrangementen Daarnaast kunt u ook een braadmeester huren die de lekkerste BBQ gerechten bereidt. En wil je een luxe slingerbarbecue of het feest afsluiten met een dessertbuffet of ijsbuffet of een goed glas bubbels? Dan regelen we dat gewoon voor je.

BBQ Kampioen – altijd tijd om iets te vieren!

Dus heeft u iets te vieren? Vul dan het offerteformulier in. Binnen 24 uur* heeft u een glasheldere offerte zodat u direct weet waar u aan toe bent. En bent u akkoord? Dan gaan wij aan de slag met een prachtig BBQ feest!

* Moeten we een toeleverancier inschakelen? Dan kan de offerte iets langer op zich laten wachten.