Vispakketten

Combineren met vlees?

Sinds jaren kiezen onze klanten steeds meer voor een lekker stukje bbqvis. Uw gasten weten vis zeker te waarderen. In 2003 zijn wij landelijk kampioen geworden met een visproduct voor op de BBQ dit is de gevulde zalmsteak. Als u van vis houdt adviseren wij u deze eens te proberen.

Een lekker stukje barbecue vis is niet te versmaden

Ook kunt u kiezen voor een vis barbecue pakket. BBQvis in je pakket; gewoon lekker. Een compleet overzicht van onze bbqvis, breidt uw barbecue verder uit met een selectie van deze producten.

Voedselveiligheid staat bij de BBQkampioen in hoog vaandel

Wij produceren alles gekoeld en vervoeren ook alles gekoeld. Dit alles om een zo vers mogelijk product bij u op de tafel te krijgen. Als u zelf over onvoldoende koelruimte beschikt, wij zeggen ook altijd: gooi het bier uit de koelkast en zet er de vis en het vlees en de salades erin, bieden we de mogelijkheid om uw volledige bestelling in een koelcontainer te laten verpakken. Alle producten verpakken zij zo dat ze minimaal 36 uur buiten een koelkast prima gekoeld blijven. En u zo van de zorgeloze barbecue kunt genieten. Dit is ook een prima oplossing als u op zondag wilt gaan barbecueën. Wij verpakken uw bbqvis zo in de koelcontainer. Wij werken met dagverse producten let er wel op dat u die dan ook in de koeling bewaard.

Verras je gasten met een stukje bbqvis

Wij bieden ook de mogelijkheid om bbqvlees in het gekozen pakket om te wisselen, zo eet u wat u écht wilt. We verrekenen dan de kostprijs van het bbqvlees wat u wilt wisselen. Let op, als we gaan wisselen dan doen we dat wel voor de volledige groep. Veel van onze klanten wisselen zo een stukje bbqvis in hun barbecuepakket.

Bij de BBQkampioen eet u het barbecuevlees dat u écht wilt

Als u van bbqvis houdt beveel ik u ons pakket SURF EN TRUF aan dat is een pakket met bbqvlees en 2 soorten barbecue vis. Dan heeft u 2 soorten vis van uitzonderlijke kwaliteit die allebei door ons worden geproduceerd en gemarineerd.