Vispakketten

Combineren met vlees?

VisBBQ: genieten van smakelijke vis

Een barbecue hoeft niet alleen te draaien om vlees. Vis voor op de barbecue is namelijk net zo lekker, of misschien nog wel lekkerder. Al jaren kiezen onze klanten steeds vaker voor een lekker stukje vis van de BBQ. Bestel jij ook een keer vis? Je gasten weten vis zeker te waarderen. In 2003 zijn wij beloond met een prijs: landelijk kampioen BBQ vis met een visproduct voor op de BBQ, namelijk onze gevulde zalmsteak. Als je van vis houdt, adviseren wij je deze eens te proberen.

Soorten vis op BBQ

Laten we beginnen met onze befaamde gevulde zalm. Dit is een vispakketje voor de BBQ. Liever een zalmspies? Dat is ook mogelijk. Dit stukje zalm hebben we voor je op een spies gedaan, zodat de zalm makkelijk te bereiden is. Leg er nog wel een aluminiumschaaltje of een plaat onder, zodat de vis hierop uit elkaar valt en niet op je rooster. De zalmspies is erg smakelijk gekruid met een tropische marinade. Je kunt ook kiezen voor een zalmtournedos. Dit verse stuk zalm is gekruid met peper en knoflook. Simpel en verrukkelijk. 

Tilapiafilet is ook al zo’n heerlijke vis voor op de barbecue. Onze tilapiafilets halen we uit Afrika. De tilapia leeft in allerlei soorten water, in zoet, zout en brak water. Het is een populaire vis dankzij het mooie witte visvlees. We snijden de vis in tweeën en kruiden die met een smakelijke knoflookmarinade. Ook lekker: onze pangasiusfilet. Een lekkere vis op de BBQ. Het is een onbekende, maar malse vis. Deze straalvinnige vis valt onder de meervalachtigen. We importeren de vis uit Zuidoost-Azië. We kruiden ‘m ook nog met een oriëntaalse marinade en spiesen hem voor je. 

Wat dacht je van een scampi-spies? De garnalen hebben we gemarineerd met een smakelijke tuinkruidenmarinade. De garnalen komen uit Bangladesh. Dan hebben we ook nog een lekker stuk meervalfilet. Het is een magere zoetwatervis en heeft geen graten. Doordat het een stevige vis is, is deze heel geschikt voor op de barbecue. De vis gaat namelijk niet kapot en valt niet uit elkaar. We marineren deze vis in een heerlijke Spaanse marinade, dit geeft ‘m een waanzinnige smaakbeleving. 

Vispakket BBQ: dit zijn onze pakketten

Een vispakket op de BBQ nodig? We hebben vier verschillende pakketten voor je. Laten we beginnen met het pakket Vis. Dit visBBQpakket bestaat uit de zalmtournedos, pangasiusfiletspies, tilapiafilet en meervalfilet. Nog zo’n leuk vispakketje op de barbecue: pakket Zeejuweeltje. Dit pakket bestaat uit de zalmspies, meervalfilet, scampi-spies en claressefilet. Vind je een combinatie van vis en vlees lekkerder? Ga dan voor het Pakket Surf & Turf. Dit pakket bestaat uit een gemarineerde biefstuk, gemarineerde schouderkarbonade, barbecueworst, scampi-spies en pangasiusfilet. Of wat dacht je van het pakket Allround? Dan geniet je van gemarineerde biefstuk, zalmtournedos, golfspies, groenteburger en een chicky flame spies. Eet je het liefst witte vis van de barbecue? Stel dan zelf een pakket samen met onze heerlijke tilapia en pangasius.

Vis van de BBQkampioen

We zijn niet alleen de BBQslager, maar ook experts op het gebied van vis voor op de BBQ. Wij produceren en vervoeren alles gekoeld. Dit alles om een zo vers mogelijk product bij je op de BBQ te krijgen. Heb je te weinig koelruimte? Dan zeggen we altijd: gooi het bier uit de koelkast en zet er de vis, het vlees en de salades in. We bieden de mogelijkheid om je volledige bestelling in een koelcontainer te laten verpakken. We verpakken dan alle vis voor de visbarbecue zo dat ze minimaal 36 uur buiten een koelkast prima gekoeld blijven. Dit is ook een prima oplossing voor als je op zondag wilt gaan barbecueën. 

Ook bij een visBBQ regelen wij heel veel voor je. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, kun je lekker relaxen. Wij brengen op de dag van je feest alle spullen naar je toe. Je kunt zelfs een braadmeester en drankenpakket bestellen. Dan ben je de hele avond echt gastvrouw of gastheer zonder dat je drankjes hoeft te schenken of de vis moet draaien. Is je feestje afgelopen? Dan zit je absoluut niet te wachten op een torenhoge stapel afwas. Heb jij eens geluk, gratis en voor niets maken wij alles schoon. Jij hoeft alleen alle etensresten in een vuilniszak te gooien en de spullen bij elkaar te zetten. Dan halen wij de vuile barbecue, bordjes en bestek op om af te wassen.