Van a tot z geregelde bbq

Laat je helemaal ontzorgen

Wil jij genieten van een heerlijke BBQ, maar zie je op tegen alle boodschappen die je moet doen? Of nog erger: het schoonmaken van de BBQ? Kies dan voor onze van A tot Z geregelde party die volledig door BBQkampioen is geregeld. En dan bedoelen we ook écht alles. Van vlees tot BBQ en van braadmeester tot eindschoonmaak, wij nemen alles voor je uit handen. En dat voor een verrassend lage prijs.

A tot Z bbq, de lekkerste gerechten voor de BBQ

Als bbq-specialist krijg je van ons gegarandeerd het lekkerste vlees en de smaakvolste salades en vis. Van klassieke biefstuk en hamburger tot overheerlijke picanha en van zalm tot scampi’s, wij hebben het. Hierbij bieden we je een zeer ruime keuze in pakketten. Liever een maatwerk BBQ pakket? Geen probleem, ook die stel je eenvoudig samen. Een smaakvolle maaltijd gegarandeerd.

Genieten met onze van A tot Z geregelde party service

Na een avond heerlijk genieten van BBQ vlees, vis en salades (en natuurlijk een lekker drankje) breekt onherroepelijk het moment aan dat je de boel moet opruimen. Niet echt waar je zin in hebt als je dat zwartgeblakerde rooster en al die vuile borden ziet toch? Bij BBQ Kampioen snappen we dat dit niet je favoriete onderdeel van barbecueën is. Daarom nemen we alles voor je uit handen en regelen we de hele bbq van A tot en met Z! Met onze BBQ van A tot en met Z service is het enige dat jij hoeft te doen de borden en bestek etc. terug in de dozen te zetten. Je hoeft het niet eens af te spoelen. En ook de barbecue mag je gewoon lekker laten staan. De volgende (werk)dag komen we alles weer ophalen en maken wij de boel weer schoon. Zo kun jij na die overheerlijke bbq gewoon lekker met een biertje of wijntje in je tuinstoel ploffen. Net even wat relaxter toch?

Vraag het je barbecuespecialist

Meer weten over onze van A tot Z geregelde party, uitgebreide BBQ gerechten of wil je ons inhuren voor een evenement? Neem dan vrijblijvend contact op met onze bbq specialist, we vertellen je graag meer. Tip: op zoek naar de lekkerste BBQ gerechten en handige barbecue tips? Bekijk dan ook ons BBQ blog!