A tot Z BBQ

Laat je helemaal ontzorgen

Van A tot Z BBQ geregeld

Zin in een gezellig barbecue feest, maar heb je geen zin in het geregel en schoonmaken? Wij heten niet voor niets BBQ Kampioen: we zijn de specialist op het gebied van barbecueën. Of het team van AZ een BBQ feestje wil geven, of jij zin hebt in een feestje: het kan ons niet gek genoeg. Je krijgt dezelfde AZ BBQ service. Zo krijg je van ons gegarandeerd het lekkerste vlees, smaakvolle salades en de meest verse vis. Zoals een klassieke stuk biefstuk, lekkere hamburger, overheerlijke picanha, zalm en scampi’s: wij hebben het. Hierbij bieden we je een zeer ruime keuze in pakketten. Liever een maatwerk BBQ pakket? Geen probleem. Ook dit stel je eenvoudig samen. Een smaakvolle maaltijd gegarandeerd.

BBQ menu van A tot Z

Na een avond heerlijk genieten van smakelijk vlees, vis en salades (en natuurlijk een lekker drankje) breekt onherroepelijk het moment aan dat je de boel moet opruimen. Daar zit je niet op te wachten. Daarom neemt BBQkampioen alles voor je uit handen en regelen we de hele barbecue van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is na afloop van het feest alle spullen terug in de dozen te plaatsen. Je hoeft het niet eens af te spoelen. Ook de barbecue mag je gewoon lekker laten staan. De volgende (werk)dag komen we alles weer ophalen en maken wij de boel weer schoon. Zo kun jij na die overheerlijke BBQ gewoon lekker met een biertje of wijntje in je tuinstoel ploffen. Net even wat relaxter toch? Dat is een AtotZ BBQ.

A tot Z BBQ menu: volledig verzorgd

Een AZ barbecue is voor iedereen weggelegd. Juist voor degene die echt geen zin hebben om veel rompslomp te hebben. Een feestje organiseren hoort leuk te zijn. Je wil voorpret ervaren en geen stress te voelen. Dan is een barbecue A tot Z echt iets voor jou. Het begint met het bepalen van hoeveel mensen je wil uitnodigen. Stap twee is het juiste BBQ pakket uitkiezen. Je hoeft dus niet zelf na te denken over het menu. Je hoeft alleen te inventariseren of je genodigden nog allergieën of andere voedingswensen hebben. Want dan weet je precies welk pakket je moet kiezen. 

Wil je de tuin nog leuk versieren? Dan koop je nog wat gezellige slingers en lampenslingers. Ook dat is onderdeel van de voorpret. Je kunt zelfs nog een leuk thema voor je feest verzinnen. Zoals een AZ barbecue met slingers in de vorm van een voetbal. Of een piratenthema, waarin je geinige piratenaccessoires ophangt en neerzet in de tuin en je huis. Een bijhorende muzieklijst samenstellen is natuurlijk ook leuk. Dat maakt het thema compleet. 

Hoe verloopt een A t/m Z BBQ van de BBQkampioen?

Wanneer je een A tot en met Z BBQ hebt gekozen, komen wij op de dag van je feest naar je toe. We hebben het lekkere vlees, vis en de heerlijke salades al voor je voorbereid. Dus marineren, op spiesen rijgen en het snijden van de groentes voor in de salade hebben we al gedaan. Onze braadmeester roosteren alles voor je, zodat jij alle tijd en aandacht besteedt aan je gasten. Want het feestje geef je ook voor de gezelligheid en niet om alleen maar voor iedereen te staan bakken. Met een BBQ van AZ kun jij dus lekker achterover leunen. Zo heb je eindelijk tijd om even bij te kletsen met je beste vrienden, je favoriete oom of je lieve buurvrouw. Want normaal als je een feestje organiseert, kom je daar echt niet aan toe. Dan sta je om de haverklap bordjes te voorzien van eten. Je kunt bij ons zelfs een drankenpakket bestellen inclusief bediening. Dan heb je ook geen omkijken naar het bijschenken van ieders glas. Ideaal!

Is alles op, heeft iedereen genoeg gegeten en is het feest tot een einde gekomen? Dan verzamel je alle spullen bij elkaar. Natuurlijk zit je niet te wachten op de afwas. Dat snappen wij als geen ander, dus je zet de vuile spullen allemaal bij elkaar. Een BBQ van A tot Z betekent ook dat je voor de afwas vrij krijgt. Hoera! Jij kunt dus lekker nagenieten van je geslaagde feest en wij doen de rest. Het schrobben van de BBQ, de bordjes en het bestek laat je lekker aan ons over. 

Wil je meer weten over de service, onze uitgebreide BBQ gerechten of andere informatie van onze BBQ specialist, dan vertellen we je graag meer. Tip: op zoek naar de lekkerst BBQ gerechten en handige barbecue tips? Bekijk dan ook ons BBQ blog!