Tuinfeest

De gezelligste plek voor een bbqparty!

Eindelijk gaat het ervan komen: dat tuinfeest waar u al zolang over nadenkt. Een mooi moment om al uw vrienden en/ of familie uit te nodigen en in het zonnetje te genieten van lekker eten. En dat mooie weer kunnen we misschien (nog) niet regelen, maar dat lekkere eten wel! Zo zijn wij dé specialist voor een BBQ bij uw tuinfeest en garanderen we een heerlijke tijd met uw gasten. Letterlijk en figuurlijk.

Een tuinfeest organiseren? Wij doen het graag voor u!

Een tuinfeest organiseren is stiekem behoorlijk wat werk. Er komt dan ook van alles op u af. Want hoe pakt u het aan? Hoeveel boodschappen heeft u nodig? Gaat u al die vleesspiezen zelf rijgen of toch niet? En hoe zit het met de drank? Ons antwoord? Gewoon lekker de BBQ Kampioen inschakelen en het uzelf gemakkelijk maken. Als barbecuespecialist organiseren we het hele jaar door tuinfeesten. We zijn er dan ook keigoed in. Samen met u bekijken we uw wensen, bieden we een maatwerk service en geven we u natuurlijk allerlei handige tips om rekening mee te houden. Zo wordt dat BBQ tuinfeest organiseren opeens een stuk gemakkelijker.

Van kleine hapjes tot complete BBQ op uw tuinfeest

Wij kunnen u echt helpen. En dat gaan we ook doen, als u dat wilt. Hierbij kunt u alle kanten op. Wilt u zelf de catering voor uw feest doen of besteedt u het liever uit? Een complete BBQ of kleine tuinfeest hapjes? En wat wilt u serveren? Want er is superveel mogelijk. Van de klassieke broodje hamburger tot de smaakvolle picanha en van halal gerecht tot vers gerookte zalm van de slingerbarbecue, we regelen het voor u. Als het moet bakken we zelfs appeltaart voor u op de BBQ. Of poffertjes, lekker met een bolletje ijs als nagerecht. Daarnaast verzorgen we ook de volgende zaken: Verschillende salades zoals rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade Vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen) Stokbrood met kruidenboter Porseleinen borden en RVS bestek Optioneel: barbecues huren Optioneel: braadmeester huren Alle ingrediënten dus voor een meer dan geslaagd tuinfeest. Let wel, over dit feest gaan ‘ze’ het nog lang hebben. We horen tenminste vaak van onze klanten dat ze nog lang complimenten hebben gekregen. Altijd leuk toch?

BBQ Kampioen – de specialist voor uw BBQ tuinfeest

Dus of u nu een complete BBQ op uw tuinfeest wilt of liever kleinere tuinfeest hapjes of amuses, het kan allemaal bij de BBQ Kampioen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of regel het direct online.