Vleespakketten

Van vlees, tot salades en non-food, zorgeloos genieten...

Gemakkelijk online BBQvlees bestellen

Heb je zin om een gezellig feestje te geven? Een barbecue is altijd een goed idee. Iedereen geniet van lekker BBQvlees, een drankje en een muziekje. Natuurlijk kun je een vleespakket halen in het dorp of de stad, maar hoe relaxed is het als je het BBQvlees online bestelt? Het scheelt je een hoop tijd en kopzorgen over het samenstellen en je koopt het beste vlees. Wanneer je bij BBQkampioen een vleespakket gaat bestellen, kun je dit nog zelfs twee dagen voor je feest doen. Natuurlijk kan dit ook veel eerder, doe dit zeker als je een braadmeester of onbeperkt drinken wilt boeken. Of als je een groep hebt van meer dan 100 personen. Ook dan is het fijn als wij het eerder weten. In andere gevallen kun je bijvoorbeeld donderdagavond om 23:59 uur nog je vlees bestellen voor je feestje op zaterdagavond. Barbecuevlees bestellen gaat eenvoudig en snel bij BBQkampioen.

Dit is de inhoud van een BBQvleespakket

We hebben een ruime keuze aan pakketten, er is dus altijd wel een BBQvleespakket dat past bij jouw wensen, van rundvlees tot kipsaté. Maar ook pakketten voor speciale wensen, zoals allergievrij of halal. In het Halal-BBQpakket zitten bijvoorbeeld een heerlijke dönerburger, barbecue- kipworst, lamskotelet en een runderbiefstukspies. Zin in extra luxe? Kies dan voor Flame Chefs Choice met een entrecotesteak, waterbuffelburger, varkenshaasspies, garnalenspies, kip op stok en aardappelwedges. Of wat dacht je van het pakket Flame luxe? Dan geniet je van een entrecote, Clare Valley runderhamburger, chicky flame stick, spareribs, claressefilet in aluminiumfolie met groente en Provençaalse aardappelwedges. 

Naast lekker vlees op de BBQ krijg je bij sommige pakketten ook nog andere lekkere extra’s. Pakket Royal is ook al zo’n leuk pakket met goed BBQvlees. Zo zitten er in dit pakket drie stokjes kipsaté, shaslick, een plak Friesche beenham, een runderspies en gegaarde kipfilet. Dit is pas een kleine greep uit ons aanbod lekker vlees voor de BBQ. Heb je liever een BBQ met rundvlees? Dan stel je toch zelf je pakket samen. Alles is mogelijk en we maken je pakket graag op maat. 

Goedkope vleespakketten bestellen

Ben je op zoek naar goedkoop BBQvlees? Ook voor een barbecuevleesaanbieding ben je bij ons aan het juiste adres. Want ook wij vinden dat een gezellig feestje of bedrijfsuitje niet te veel hoeft te kosten, het leven is al duur genoeg. Zo kun je bij ons online BBQvlees bestellen vanaf €14,95 per persoon. Dit pakket bestaat uit drie stokjes kipsaté, gemarineerde speklap, barbecuehamburger en shaslick. Goedkoop BBQvlees bestellen kan dus zeker. Je bepaalt zelf of je dit pakket wilt, of toch voor een uitgebreider en iets duurder pakket gaat. Zo is er voor ieders portemonnee wel wat wils. 

Alle prijzen zijn trouwens ook inclusief btw. Handig voor particuliere feestjes, zo weet je precies wat je betaalt. Als je een onderneming hebt en ondernemer bent voor de belastingdienst, kun je de btw weer terugvorderen, wat ook weer fijn is. De btw staat al meteen op de factuur vermeld. Wist je dat we de afwas ook nog eens gratis en voor niets voor je doen? Grijp deze kans dus met beide handen aan: zo voordelig en makkelijk vind je dit misschien wel nergens.

Complete BBQpakketten: meer dan alleen vlees

Onze BBQpakketten bestaan niet alleen uit BBQvlees, maar bieden alles voor een complete BBQ. Onze pakketten zijn inclusief rundvleessalade, aardappelsalade, vierjaargetijdensalade, farmersalade, pastasalade, groentemansalade, knoflooksaus, zoetzure saus, cocktailsaus, satésaus en wit & bruin stokbrood met kruidenboter. Daarnaast leveren we ook de porseleinen borden, bestek en een gasbarbecue netjes bij je af bij de bestelling van een compleet pakket.

Wil je niet alleen online vlees bestellen voor de BBQ, maar ook wat lekkers voor ernaast? Naast BBQvlees bieden wij ook diverse andere pakketten aan voor de BBQ. Wat dacht je van onze vispakkettendrankenpakketten en dessertbuffetten? Een echte favoriet onder onze klanten is het pakket Surf & Turf. Deze heerlijke combinatie van BBQvlees en vis valt overal goed in de smaak. Let op: er geldt een minimale afname van 5 BBQvleespakketten. Onze vleespakketten zijn daarnaast gemakkelijk uit te breiden met diverse vleessoorten, van lamskotelet tot varkenshaasspies. Zo heb je al je BBQvleesfavorieten in één pakket. Zijn er nog kids van de partij? Speciaal voor hen hebben we een Kidspakket, inclusief een leuke verrassing. Zo beleeft iedereen een leuk feestje, van jong tot oud. 

Barbecuevlees van de slager: makkelijk vlees thuisbezorgd

Vlees bestellen voor de BBQ doe je het beste bij de BBQkampioen. Onze topslagers marineren en kruiden het vlees voor je, zodat het al lekker op smaak is zodra het op de barbecue komt te liggen. Vervolgens krijg je het vlees gewoon thuisbezorgd. Van tevoren krijg je een sms-bericht met de bezorgtijd. Lekker makkelijk: het scheelt je een hoop stress om de inkopen te doen. 

Wanneer je er ook nog een braadmeester bij boekt, ben je de hele avond zelf vrij van vlees omdraaien. Hierdoor heb je alle tijd om gezellig bij te praten met je gasten. Met een drankenpakket hoef je ook niet meer te denken aan de drankjes van iedereen. Wij gaan dan bij iedereen langs om ze te voorzien van een verfrissing. Na afloop van het feest zet jij alle spullen weer bij elkaar, zoals de bordjes (zonder etensresten), bestek en de BBQ, want wij halen het de volgende werkdag weer op. Vuil, zodat jij geen omkijken naar de afwas hebt, die doen wij graag voor je. Over de ophaaltijd sturen we je ook een sms, zodat je weet hoe laat je ons kunt verwachten. Wil je ook nog tafels, stoelen en tenten huren? Ook dat kan. We ontzorgen je dus volledig, van A tot Z. Vlees bestellen voor de BBQ doe je daarom bij BBQkampioen.