Vleespakketten

Van vlees, tot salades en non food, zorgeloos genieten...

Al onze BBQ vlees pakketten zijn met zorg samengesteld, met de lekkerste producten van de beste kwaliteit. Je hoeft niet meer na te denken over welk vlees je moet kopen voor een BBQ: wij hebben over alle smaken en voorkeuren nagedacht. Ook profiteer je van het gemak van online vlees bestellen.

Het beste BBQ vlees zo in huis!

Let op, er geldt een minimale afname van 5 BBQ vlees pakketten. Onze BBQ vlees pakketten zijn daarnaast gemakkelijk uit te breiden, met diverse vleessoorten: van lamskotelet tot varkenshaas spies. Zo heb je al je BBQ vlees favorieten in één pakket.

Onze BBQ pakketten: meer dan alleen vlees

Wist je dat we ook BBQ pakketten aanbieden voor gasten die alleen halal BBQ vlees eten? Ook vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres met vleesvervangers zoals vegetarische burgers en shaslick. We vergeten ook de kleine eters niet, voor hen hebben we een speciaal kids pakket samengesteld. Naast BBQ vlees bieden wij ook diverse andere pakketten aan voor de BBQ. Wat dacht je van onze vispakketten, drankenpakketten en dessertbuffetten? Een echte favoriet onder klanten is het pakket ‘Surf ’n Turf’. Deze heerlijke combinatie van BBQ vlees en vis valt overal goed in de smaak. Benieuwd naar al onze BBQ pakketten?

Complete BBQ pakketten

Onze BBQ pakketten bestaan niet alleen uit BBQ vlees, maar bieden alles voor een complete BBQ. Inclusief in deze pakketten zijn de volgende producten: rundvleessalade, aardappelsalade, vierjaargetijdensalade, farmersalade, pastasalade, groentenmansalade, knoflooksaus, zoetzure saus, cocktailsaus, satesaus en stokbrood wit & bruin met kruidenboter. Daarnaast worden ook porseleinen borden, bestek en een gasbarbecue netjes bij je afgeleverd bij de bestelling van een compleet pakket. En wij doen de afwas!

Online vlees bestellen bij de BBQkampioen heeft vele voordelen

De beste kwaliteit vlees, handige samengestelde pakketten en een ruime keuze aan bijpassende producten. BBQ bestel je bij de BBQkampioen voor een geslaagde barbecue zonder zorgen! Van levering tot afwas: wij nemen alles uit handen.