• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Wist je dat... je een geheel verzorgd personeelsfeest kunt organiseren voor € 21, - p.p.?

Een personeelsfeest organiseren een dure aangelegenheid? Veel bedrijven denken dat wel, ook al kun je het zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk. Want ook als je een beperkt budget hebt, zijn er nog genoeg mogelijkheden om er een gezellig feest van te maken. Belangrijk is om de juiste keuzes te maken.

Personeelsfeest organiseren

Tips om een low-budget personeelsfeest te organiseren

Waar moet je op letten als je een personeelsfeest moet organiseren voor een beperkt budget? Dit zijn onze top 3 tips:

1. Maak zoveel mogelijk gebruik van je eigen locatie.
    Vaak kun je meer dan je denkt. Voor een budget bbq heb je bijvoorbeeld niet veel ruimte nodig.

2. Duik het magazijn in voor decoratie.
    Over het algemeen heb je nog wel slingers, lichtjes en bloemen die je kunt gebruiken.

3. Wees creatief om kosten te verminderen.
    Bijvoorbeeld door catering uit te besteden, zodat je niet alles los hoeft in te kopen (wat vaak achteraf meer kost).

Goedkope barbecue voor jouw personeelsfeest

Eén van de mogelijkheden die we je willen toelichten is om een goedkope barbecue te organiseren voor jouw personeelsfeest. Waarom? Een barbecue geeft gelijk sfeer op je feest, je hebt lekker eten en er is over het algemeen voor ieder wat wils. Hier moet je op letten.

Weet goed wat je op je budget BBQ wilt hebben
Informeer bij je collega’s of er toevallig vegetariërs zijn, collega’s met een voedselintolerantie, daar moet je wel rekening mee houden. Er zijn diverse aanbieders die dit niet allemaal in hun pakket hebben en dan moet je er alsnog zelf op uit, en dat wilde je nou net niet natuurlijk.

Bepaal vooraf je budget
Wat zeker handig is, om vooraf het budget duidelijk te hebben. BBQkampioen levert al compleet verzorgde BBQ’s vanaf € 7.25 per persoon. Dat is wel voor een hele grote groep, maar voor elk budget hebben we wel een passende BBQ. Zo bieden we regelmatig BBQ’s aan met personeel op locatie om jou en je collega’s helemaal te ontzorgen, want op je personeelsfeest wil je zelf natuurlijk ook optimaal kunnen genieten.

Een beetje zorgen of compleet zorgeloos?
Om de kosten volledig te drukken, kun je zelf achter de grill gaan staan om het vlees te draaien voor je collega’s, maar ben je dan echt aan het genieten? Of je laat het je collega’s zelf doen, maar dat maakt je feest weer snel rommelig en onoverzichtelijk.

Wil je een goedkope barbecue helemaal zonder zorgen, kies er dan voor om een kok in te huren. BBQkampioen’s braadmeester (zo noemen wij de kok) leiden we op in ons bedrijf. Hij gaat elk jaar een paar keer met onze BBQ specialist op pad om de fijne kneepjes te leren. Zo maakt het niet uit, of je nu Tim, Loek of Arinda krijgt op je feest, ze zijn allemaal gespecialiseerd. Duur? Nee, dat valt reuze mee, een braadmeester is er al vanaf € 125,- en dan blijft hij 3 uur op locatie. En hij ruimt ook alles gelijk weer op, zodat je niet eens ziet dat er een barbecue geweest is.

Een rekenvoorbeeld:

Voor het gemak rekenen we met 50 personen (kosten zijn p.p.).

- BBQ met vlees, salades, borden, bestek en de barbecue: start €11, +
- Braadmeester 3 uur op locatie: €2,50, +
- 2 uur onbeperkt drinken, inclusief extra barpersoneel: €7,50 =
- Totaal €21

En dan doet BBQkampioen ook nog de afwas. Zo zie je dat een budget BBQ dus niet veel hoeft te kosten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Heb je wat meer te besteden, dan maken we er een luxere BBQ van. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw personeelsfeest.

 

« Terug
© Developed by CommerceLab