• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Hoe organiseer je een BBQ op locatie?

Een familie BBQ, bedrijfs BBQ of een BBQ op een trouwfeest? Er zijn allerlei gelegenheden waarbij je een BBQ op locatie wilt organiseren voor een grote groep. Een goed georganiseerde BBQ op locatie vereist de nodige inspanning, want je wilt natuurlijk alles perfect geregeld hebben. Ga je dan zelf achter de grill staan? Hoop je dat jouw gasten het vlees in de gaten houden? In deze blog geven we je tips over het organiseren van een BBQ op locatie.

Soepele organisatie

Om te voorkomen dat je op de dag zelf moet rondrennen met extra stokbrood, ijsblokjes en bakken met bestek, kun je ervoor kiezen om jouw BBQ op locatie uit te besteden. Daarmee laat je de organisatie van de BBQ over aan professionals, wat voorkomt dat je veel stress krijgt. Kies wel voor een cateraar die na afloop ook de afwas weer meeneemt en drankpakketten aanbiedt. Dit zal jou optimaal ontzorgen. 

Houd rekening met verschillende wensen

Bij een BBQ denken de meeste mensen meteen aan vlees, maar ook aan stokbrood en salades. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die geen vlees of zelfs helemaal geen dierlijke producten eten. Of mensen die uit geloofsovertuiging alleen halal eten. Zorg dat je al deze wensen inventariseert. Daarom hebben we tegenwoordig ook vegetarische en halal pakketten te krijgen. 

Genoeg voor iedereen

Niets is zo sfeerloos als knorrende magen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw gasten vroeg naar huis gaan, omdat het vlees en de drankjes op zijn. Wanneer je ervoor kiest om een professionele BBQ cateraar in te schakelen, denken zij met je mee om de juiste pakketten  af te stemmen op specifieke groepen.

Niets is zo gezellig als een BBQ op een mooie locatie! Je gasten lopen rond, kunnen gezellig met elkaar kletsen en het eten wordt verzorgd. Ben je al overtuigd van een BBQ op locatie? Dan is het nu tijd om de eerste stappen te zetten voor het regelen van deze dag. Bij BBQKampioen vraag je gemakkelijk en snel een offerte aan. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

« Terug
© Developed by CommerceLab