• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Eens wat anders met kerst? Organiseer een kerst BBQ!

Kerst lijkt nog ver weg, maar er zijn ook veel mensen die al vanalles aan het plannen zijn. Dan zit je weer met elkaar rond de tafel en vragen jullie je af; hoeveel gangen dit jaar? Vlees of vis? Maken we allemaal iets of gaat één persoon ploeteren in de keuken? Probeer dit jaar eens iets anders, bijvoorbeeld een winter bbq met kerst!

Welke producten moet ik gebruiken?

Je kan een kerst BBQ zo spannend maken als je zelf wilt. Hamburgers, speklappen en
worstjes zijn natuurlijk altijd goed en dan is er voor ieder wat wils. Maar wil je het toch meer
een kerstsfeer geven, kies dan voor een specialer stuk vlees op de barbeque. Een winter
BBQ met kerst kan namelijk ook heel goed met een stukje fazant of hert. Je kan het
natuurlijk ook een kerst tintje geven met bijgerechten, maak bijvoorbeeld gepofte
aardappels, in plaats van aardappelsalade.

Hoe maak ik een BBQ in kerstsferen?

Wanneer je de juiste producten in huis hebt, ben je al een heel eind. Maar daar stopt een goede BBQ natuurlijk niet. Wat ook heel belangrijk is, is de sfeer. Deze is aan te passendoor het versieren van de ruimte. De meeste mensen denken bij kerst aan warm en gezellig. Zorg dus voor voldoende warmte, met vuurkorven en dekentjes. Maar ook voor een gezellige sfeer door bijvoorbeeld het gebruik van kerstverlichting. Ook kun je de tafel helemaal in kerstsfeer dekken. Zo is jouw kerst BBQ helemaal in de juiste sferen.

Hoe zorg je ervoor dat je samen eet?

Een andere belangrijke eigenschap van kerst is natuurlijk het samen zijn. Veel mensen vinden een BBQ niet gepast, omdat er vaak één persoon bij de BBQ staat. Maar daar hebben wij een oplossing voor! Zet de BBQ bijvoorbeeld dicht bij de tafel, wissel voldoende af en leg veel vlees in een keer op de BBQ. Je kan ook gebruik maken van rondes; bijvoorbeeld eerst een ronde kip en dan eerst lekker samen opsmullen! Wil je toch echt de gehele avond bij elkaar aan tafel zitten? Dan hebben we ook een andere oplossing. BBQKampioen is gespecialiseerd in het organiseren van een toffe kerst BBQ’s! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk ons winter BBQ pakket voor kerst!

Download attached document

« Terug
© Developed by CommerceLab