• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

De voordelen van een BBQ chef aan huis

 

Wil je jouw gasten trakteren op een heerlijke BBQ, maar heb je niet de tijd of kennis om zelf een geheel verzorgde BBQ aan huis te organiseren? Dan is een professionele BBQ chef aan huis dé uitkomst! Met een professionele chef beleef je een unieke BBQ ervaring. Benieuwd of een verzorgde BBQ aan huis iets voor jou is? In deze blog vertellen wij je alle voordelen!

Afgestemd op jouw wensen

Wanneer een BBQ chef aan huis komt om voor jou en jouw gasten een heerlijke BBQ te verzorgen, stemt de chef zijn producten volledig af op de wensen. Of je nu halal-gerechten, een vegetarische BBQ of een combinatie van vlees of vis wilt hebben, wij hebben alles. Jij vraagt, de chef grillt!

Geregeld van A tot Z

Zelf boodschappen doen? Voor een BBQ met een flinke groep heb je toch al snel een flinke boodschappenkar vol. En wat dacht je van de afwas? Een BBQ chef aan huis ontneemt je al deze lasten. Zo neemt de chef na de BBQ alle vaat weer mee. Ook hoef je niet na te denken hoeveel boodschappen je in huis moet halen. Geef door op hoeveel mensen de chef moet rekenen en hij weet precies hoeveel hij nodig heeft.

Meer gezelligheid

Wanneer je een BBQ chef aan huis regelt, betekent dit dat je zelf niet achter de BBQ hoeft te staan. Zo ben je niet continu bezig met het draaien van het vlees, alles wordt perfect gegaard, de paprika wordt niet zwart en de kip is gaar, laat dat maar aan de chef over. Niet voor niets worden bij ons de chefs braadmeesters genoemd! Een BBQ chef aan huis heeft totale focus op de BBQ en houdt alles goed in de gaten. Maar dat is niet het enige! Ook zorgt hij ervoor dat het saladebuffet er keurig bijstaat en aangevuld wordt. Zo heb jij alle tijd om gezellig te eten met jouw gasten. Wij kunnen alles voor je regelen; van een BBQ chef tot volledige BBQ pakketten. Meer weten over een verzorgde BBQ aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0418-677374.

Download attached document

« Terug
© Developed by CommerceLab