• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Origineel en smakelijk: een BBQ buffet op je bruiloft!

Steeds vaker zie je het verschijnen: een BBQ op je bruiloft. En of dit dan een trouwerij of een jubileum is voor bijvoorbeeld 25 of 50 jaar bij elkaar, maakt eigenlijk niet uit. Het is namelijk vooral heel ontspannen en super makkelijk! Ook iets voor jou? Lees er dan onderstaand meer over.

De bruiloft is voor veel mensen één van de mooiste dagen van hun leven. Tegelijkertijd is het ook nogal hectisch, want er is zoveel waar je aan moet denken. Je kunt natuurlijk op de belangrijke dag alles zelf gaan proberen te regelen, maar dat is niet écht aan te raden. Want waarom zou je het moeilijker maken dan nodig? BBQKampioen helpt je daarom graag een handje en ontzorgt regelmatig bruidsparen met onze maatwerk cateringservice voor een bbq op de bruiloft.

Een heerlijk BBQ buffet op je bruiloft

Garnalenspiesen op de barbecue

Bij BBQKampioen bieden we allerlei mogelijkheden op barbecue gebied. Zo kun je voor de BBQ een bepaald thema kiezen. Stel dat je een veredelde vorm van een boerenbruiloft hebt, dan kun je dat mooi terug laten komen in je vlees keuze. Denk dan aan speklappen, barbecueworst, hammetjes en natuurlijk de hamburger die niet mag ontbreken.

Wat ik vooral terug zie komen dat men voor de gasten vooral allerlei verschillende vleessoorten en gerechten willen hebben. Naast de standaard kipsaté en speklap willen zij bijvoorbeeld ook de wat meer luxe biefstuk of garnalenspies.

Maatwerk service voor een bbq op je bruiloft

Persoonlijk zou ik de complete verzorging van de BBQ volledig uitbesteden zodat je dit zelf niet hoeft te regelen. Hierbij krijg je dus ook een kok of braadmeester achter de BBQ die voor jouw gasten de lekkerste producten grilled. Niet alleen lekker, maar ook handig. Want je wilt je gasten niet in hun mooiste kleding achter de barbecue zetten. Daarnaast kunnen je gasten bij de BBQ zelf beslissen wat ze willen eten en zie je ook nooit teleurgestelde gezichten over het aanbod. Er zit altijd wel iets bij wat in de smaak valt! Zelfs kinderen kunnen probleemloos mee-eten.

Om de BBQ compleet te maken laat je de kok ook nog een nagerecht bereiden op de BBQ. Regel bijvoorbeeld wat bakken ijs en/ of laat hem wat pannenkoekjes bakken. Verse aardbeien en slagroom erbij en klaar is Kees. Beter kan het bijna niet worden.

Tip van de BBQ expert

Vraag op voorhand wel even na bij je leverancier of hij met een gas barbecue of een houtskoolbarbecue komt. Een houtskoolbarbecue heeft behoorlijk veel tijd mee nodig om op temperatuur te komen en brengt ook nog eens vervelende rookontwikkeling met zich mee.

Persoonlijk adviseer ik om te kiezen voor een gasbarbecue omdat deze beter op temperatuur is te houden. Ideaal als je met een strak programma zit, want je wilt immers wel weer piekfijn klaar zitten voordat je avondgasten arriveren en het feest los barst!

Ook iets voor jou zo een barbecue buffet op je bruiloft? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en bekijk ook ons uitgebreide barbecue assortiment .

« Terug
© Developed by CommerceLab