• Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gratis bezorgd!!
 • Altijd bereikbaar 0418-677374
 • Wij doen de afwas

Bekijk ook:

 • Buffet Kampioen
 • Gourmet Kampioen
 • Partyservice Versluis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gegarandeerd verse producten
 • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
 • Alles vuil retour
 • Gratis bezorgd!!

Onze BBQ pakketten

De lekkerste BBQ pakketten met salades, saus,stokbrood, bord, bestek en BBQ? Die bestel je eenvoudig bij BBQkampioen. Kies hieronder jouw favoriete pakketten en geniet van een overheerlijke barbecue.

Meest verkocht

Dé BBQkampioen, een naam die we met trots dragen. We zijn immers een aantal jaren onderscheiden voor ons assortiment en onze eigengemaakte producten. Al meer dan 19 jaar maken wij van uw barbecue een feest, een zorgeloos feest. Het organiseren van een barbecue is een flinke klus en kost heel wat tijd, wij regelen het graag en goed voor u. Daarvoor boekt u een verzorgde BBQ bij de BBQkampioen. Zonder problemen een BBQ of party verzorgen is onze opdracht. Een zorgeloos feest dáár staan wij voor.

Een zorgeloze barbecue daar staan we voor.

Wij leveren een compleet pakket voor op de barbecue, dus naast de RVS barbecue op gas en natuurlijk met poten, zorgen wij ook voor het vlees, de salades, de sauzen en natuulijk het stokbrood met onze ambachtelijk gemaakte kruidenboter uit eigen keuken. Verder kunt u uw barbecue pakket verder uitbreiden met een groot scala aan verse rauwkostsalades. Zo maakt u uw barbecue nog completer. In onze keuken in Nederhemert maken wij een groot aantal producten lekker zelf. Wij zijn slagers van huis uit en vinden dan ook dat u dat moet proeven zonder hiervoor teveel voor te betalen. Barbecuen moet natuurlijk wel leuk blijven. 

Barbecuen moet je doen met het vlees van de kampioen.

Wij bieden ook de mogelijkheid om bbqvlees in het gekozen pakket om te wisselen, zo eet u wat u écht wilt. We verrekenen dan de kostprijs van het bbqvlees wat u wilt wisselen. Daarnaast berekenen we €10,- voor deze service. Let op, als we gaan wisselen dan doen we dat wel voor de volledige groep. Veel van onze klanten wisselen zo een stukje bbqvis in hun barbecuepakket. Ook hebben wij pakketten in het assortiment voor grote groepen. Omdat de ervaring leert dat grote groepen gemiddeld minder eten hebben we deze aangepast op 3 stuks vlees per persoon, wij willen dat u niet al te veel over gaat houden dat is gewoon zonde. Van uw geld en ook van ons werk. Als u van bbqvis houdt beveel ik u ons pakket SURF EN TRUF aan dat is een pakket met bbqvlees en 2 soorten barbecue vis. Dan heeft u 2 soorten vis van uitzonderlijke kwaliteit die allebei door ons worden geproduceerd en gemarineerd.

Wilt u écht helemaal nergens meer voor zorgen boek dan een braadmeester.

Standaaar leveren wij alles gekoeld bij u thuis of op het werk. Als u echt alleen maar gastvrouw of gastheer wilt zijn boek er dan een braadmeester bij. Onze kok en BBQspecialist komt dan het door u gekozen BBQpakket voor u grillen. En hij neemt gelijk alles weer vuil mee retour, opgeruimd staat netjes. Verder kunt u bij ons ook een pakket onbeperkt drinken boeken. Wij nemen dan alles mee voor een compleet verzorgd feest. U weet op voorhand een totaalprijs, geen nare verrassingen achteraf dus. En onze gediplomeerde barman zit er standaard bij. Veel voor weinig is ons devies. Wij zorgen voor een zorgeloos feest en zelfs voor een bruiloft draaien wij onze hand niet om.