• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur!!
  • 24/7 bereikbaar op 0418-677374
  • Wij doen de afwas
  • Gratis annuleren
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

 

Onze BBQ pakketten

De lekkerste BBQ pakketten met salades, saus,stokbrood, bord, bestek en BBQ? Die bestel je eenvoudig bij BBQkampioen. Kies hieronder jouw favoriete pakketten en geniet van een overheerlijke barbecue.

BBQ pakket bestellen

Ons assortiment is enorm uitgebreid, razend populair en voor een aantrekkelijke prijs per persoon te bestellen. Zo wordt jouw feest financieel overzichtelijk en hoef je niet te sleuren met spullen. Wij komen namelijk gewoon bij jou op locatie, nemen alle benodigdheden mee en doen de afwas! Geïnteresseerd in het bestellen van (een van) onze BBQ pakketten? Dan weet je precies wat je betaalt en heb je geen verrassingen meer achteraf. 

 

Meest verkocht

 

De ultieme smaak

Naast gemak leveren wij ook de ultieme smaakbeleving. Onze kwaliteit? Dat is kwaliteit die je mag verwachten van een echte slager. Wanneer je een BBQ pakket bestelt bij BBQkampioen wordt het vlees zorgvuldig en met liefde gekruid door onze topslagers. Je kunt alvast rekenen op veel complimenten van vrienden, familie of ander gezelschap! 

 

Grote en kleine groepen

Onze pakketten zijn zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Van een BBQ pakket voor 10 personen tot een BBQ pakket voor 16 personen, of zelfs voor 500 personen: alles is mogelijk. Wij denken graag mee over hoe jij een onvergetelijk uitje organiseert.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij de beste BBQ pakketten samen te stellen om jouw diner te laten slagen. Wil je een BBQ pakket bestellen, maar heb je andere wensen dan onze standaard pakketten? Dan kun je natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen. Of je nu een vlees- of visliefhebber bent, BBQkampioen heeft voor ieder wat wils. Wil je jouw BBQ pakket uitbreiden? Kijk dan ook eens bij ons aanbod los vlees, salades of desserts.

Dé BBQkampioen, een naam die we met trots dragen. We zijn immers een aantal jaren onderscheiden voor ons assortiment en onze eigengemaakte producten. Al meer dan 19 jaar maken wij van uw barbecue een feest, een zorgeloos feest. Het organiseren van een barbecue is een flinke klus en kost heel wat tijd, wij regelen het graag en goed voor u. Daarvoor boekt u een verzorgde BBQ bij de BBQkampioen. Zonder problemen een BBQ of party verzorgen is onze opdracht. Een zorgeloos feest dáár staan wij voor.

Een zorgeloze barbecue daar staan we voor.

Wij leveren een compleet pakket voor op de barbecue, dus naast de RVS barbecue op gas en natuurlijk met poten, zorgen wij ook voor het vlees, de salades, de sauzen en natuulijk het stokbrood met onze ambachtelijk gemaakte kruidenboter uit eigen keuken. Verder kunt u uw barbecue pakket verder uitbreiden met een groot scala aan verse rauwkostsalades. Zo maakt u uw barbecue nog completer. In onze keuken in Nederhemert maken wij een groot aantal producten lekker zelf. Wij zijn slagers van huis uit en vinden dan ook dat u dat moet proeven zonder hiervoor teveel voor te betalen. Barbecuen moet natuurlijk wel leuk blijven. 

Barbecuen moet je doen met het vlees van de kampioen.

Wij bieden ook de mogelijkheid om bbqvlees in het gekozen pakket om te wisselen, zo eet u wat u écht wilt. We verrekenen dan de kostprijs van het bbqvlees wat u wilt wisselen. Daarnaast berekenen we €10,- voor deze service. Let op, als we gaan wisselen dan doen we dat wel voor de volledige groep. Veel van onze klanten wisselen zo een stukje bbqvis in hun barbecuepakket. Ook hebben wij pakketten in het assortiment voor grote groepen. Omdat de ervaring leert dat grote groepen gemiddeld minder eten hebben we deze aangepast op 3 stuks vlees per persoon, wij willen dat u niet al te veel over gaat houden dat is gewoon zonde. Van uw geld en ook van ons werk. Als u van bbqvis houdt beveel ik u ons pakket SURF EN TRUF aan dat is een pakket met bbqvlees en 2 soorten barbecue vis. Dan heeft u 2 soorten vis van uitzonderlijke kwaliteit die allebei door ons worden geproduceerd en gemarineerd.

Wilt u écht helemaal nergens meer voor zorgen boek dan een braadmeester.

Standaaar leveren wij alles gekoeld bij u thuis of op het werk. Als u echt alleen maar gastvrouw of gastheer wilt zijn boek er dan een braadmeester bij. Onze kok en BBQspecialist komt dan het door u gekozen BBQpakket voor u grillen. En hij neemt gelijk alles weer vuil mee retour, opgeruimd staat netjes. Verder kunt u bij ons ook een pakket onbeperkt drinken boeken. Wij nemen dan alles mee voor een compleet verzorgd feest. U weet op voorhand een totaalprijs, geen nare verrassingen achteraf dus. En onze gediplomeerde barman zit er standaard bij. Veel voor weinig is ons devies. Wij zorgen voor een zorgeloos feest en zelfs voor een bruiloft draaien wij onze hand niet om.