Hoe organiseer ik een feestje in lockdown?

Hoe organiseer ik een feestje in lockdown?

We hebben nog steeds te maken met een lockdown in de horeca en de evenementensector, het advies is om maar 4 mensen thuis uit te nodigen. Natuurlijk dit is maar een advies maar je wilt zo graag weer eens gezellig samen komen. Tja, dat is lastig maar niet onmogelijk, maak er gewoon een demonstratie of protest van. Dan mag er opeens veel meer. Dat zien we nu toch ook gewoon om ons heen gebeuren. 

Maak er een protest of demonstratie van

Je licht wel of misschien ook niet de burgemeester in en je hebt een vrijbrief om je niet aan de regels te hoeven houden. In de horeca zie je tal van voorbeelden voorbij komen. Maar je wilt dat feestje toch ook wel eens een keer gaan geven?  De barbecue waar je al zolang naar hebt uitgezien kan dan opeens wel. Maar doe het wel veilig, hou die anderhalve meter afstand, laat je gasten testen voordat ze komen dan zit je helemaal veilig in je eigen bubbel en kan je de bubbels laten vloeien. Genieten moet toch ook eens een keer gaan gebeuren?

Bij het knapperende vuur

Want wat hebben we het gemist, je party in je eigen achtertuin. Je vrienden weer ontmoeten met een gezellige barbecue erbij. Het knapperende houtvuur onder de slingerBBQ doet uitnodigen. De winterBBQ is een hele mooie invulling voor een avond genieten. Een goed glas wijn erbij en de avond is compleet. Zonder dat je zelf heel veel hoeft te doen, onze vuurbraadmeester neemt al het werk uit handen, hij zorgt dat het vuurtje op de juiste temperatuur blijft en ondertussen zorgt hij ervoor dat je gasten ongekend kunnen genieten van al het lekkers wat onze slagers hebben klaar gemaakt. En natuurlijk ruimen wij na afloop ook alles weer voor je op en doen zelfs de afwas.

Op het bedrijf met je collega's

Het uitgestelde personeelsfeest kan je zo natuurlijk ook een mooie invulling geven. Je hebt elkaar al zolang niet meer gezien. Daar wil je weleens verandering in brengen. We hebben een groot assortiment wat zich prima leent voor een winterse BBQ maar ook de pakketten die we in de zomermaanden voeren kunnen natuurlijk prima genuttigd worden. Afsluiten met een lekker dessertbuffet en de party is compleet. Vraag vrijblijvend een offerte aan.