BBQ pakketten bestellen

BBQ pakketten bestellen

Onze BBQ pakketten zijn met zorg samengesteld, met de lekkerste producten van de beste kwaliteit. Wij hebben over alle smaken en voorkeuren nagedacht zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Ga je voor vlees, vis, vegetarisch of halal? Profiteer van het gemak van online BBQ pakketten bestellen. Geleverd inclusief salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter. Met BBQkampioen haal je simpel en snel alles voor je BBQ in huis!

Diverse BBQ pakketten

Met ons uitgebreide aanbod BBQ pakketten is er voor ieder wat wils. Voor de vleesliefhebber hebben we maar liefst 14 verschillende soorten BBQ vlees pakketten en een halal BBQ pakket. Maar ook voor fans van vis zijn er verschillende vis BBQ pakketten. Eten jij of je gasten liever vegetarisch? Dan hebben we ook heerlijke vegetarische BBQ pakketten met vleesvervangers zoals burgers en shaslicks. Voor de allerkleinsten hebben we een speciaal kids BBQ pakket samengesteld. Drank en dessert mogen natuurlijk niet ontbreken, dus ook hier hebben we speciale pakketten voor bedacht!

BBQ pakket bestellen 

Onze BBQ pakketten bestaan niet alleen uit BBQ vlees maar bieden alles voor een complete BBQ. Je kunt kiezen uit rundvleessalade, aardappelsalade, vierjaargetijdensalade, farmersalade, pastasalade, groentenmansalade, knoflooksaus, zoetzure saus, cocktailsaus, satésaus en wit en bruin stokbrood met kruidenboter. Daarnaast worden ook porseleinen borden, bestek en een gasbarbecue netjes bij je afgeleverd bij de bestelling van een compleet pakket. En wij doen de afwas! Wil je een BBQ pakket bestellen maar heb je liever een worst in plaats van een shaslick? Dan hoef je het ons alleen maar te laten weten en ruilen we het voor je om. Zo voeg je dus ook eenvoudig een lekker stukje vis toe aan je BBQ pakket. Benieuwd naar al onze BBQ pakketten? Ontdek ze dan hier. Let op: er geldt een minimale afname van 5 BBQ vlees pakketten.