• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur!!
  • 24/7 bereikbaar op 0418-677374
  • Wij doen de afwas
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Vegetarisch pakket

Ook voor uw vegetarische gasten heeft de BBQkampioen een uitgebreide keuze. Al onze menu's zijn incl. basispakket, bestaande uit;  6 soorten salades, stokbrood, 4 soorten saus, kruidenboter, bord en bestek, de gasBBQ en natuurlijk doen wij de afwas.

Pakket VEGA

Vegetarische falalspies, hamburger, groentenpannetje, gepofte érpel met kruidenmascarpone.

Bekijk meer >>
€ 14,50
per persoon
pakket VEGANISME

Vegan Bietenburger, Falafalspies,Champignonburger, Groenteburger

Bekijk meer >>
€ 17,50
per persoon
Groentepannetje

100% groentepannetje bestaat uit; rode, gele en groene paprika, champignons, ui, rode ui, peultjes, aardappel, wortel

Bekijk meer >>
€ 1,49
per stuk
Vegetarische shaslick
Stukjes vega met paprika en ui
Bekijk meer >>
€ 2,45
per stuk
Groentespies voor op de BBQ
Spies met champignon, courgette, rode ui, paprika en kastanje champignon
Bekijk meer >>
€ 10,00
per 5 stuks
Vegetarische groenteburger
Hamburger van soja en groentes
Bekijk meer >>
€ 2,15
per stuk
Vegetarische hamburger
Hamburger van soja
Bekijk meer >>
€ 1,95
per stuk
Vegetarische saté
Stukjes vega saté
Bekijk meer >>
€ 2,35
per stuk

Ook voor uw vegetarische gasten heeft de BBQkampioen een uitgebreide keuze.Als u vanuit overtuiging geen vlees en/of vis wilt eten hebben wij een leuk en lekker vegetarisch bbq pakket.Zo kunt u ongestoord deelnemen aan de bbq. Laat u lekker verwennen, ook hebben wij een vegetarische salade, speciaal voor de vegetarische bbq'er.

 

Vegetarische bbq hoort er gewoon bij.

Ook een vegetarier wil graag dat er aan zijn wensen en voorkeuren is gedacht. Vooral bij grote groepen merken we dat er altijd wel een paar gasten een vegetarische bbq willen zien. Wat deze groep gasten ook zeker graag willen eten zijn verse sla en/of rauwkostsalades. ook daarin kan de BBQkampioen voorzien. Lekkere frisse bbq salades maken uw party tot een feest.Weet u dat ook veel kinderen een lekkere barbecue salade heerlijk vinden bij de BBQ?.Wij werken samen met een gerenommeerde leverancier, die verstand heeft van groente en fruit. Uit zijn assortiment hebben wij voor u een aantal bbq salades geselecteerd . Zo wordt de vegetarische barbecue compleet.

 

Vegetarische bbq met rauwkost.

Verse rauwkostsalades worden steeds meer standaard bij een barbecue, we hebben een uitgebreid assortiment voor u gekozen, zo kunt heel gemakkelijk uw barbecue compleet maken met de lekkerste barbecue salades. Ook hebben we een aantal rauwkostsalades met dressing voor u geselecteerd. Lekkere frisse bbq salades maken uw party tot een feest.Weet u dat ook veel kinderen een lekkere barbecue salade heerlijk vinden bij de BBQ?.Wij werken samen met een gerenommeerde leverancier, die verstand heeft van groente en fruit. Uit zijn assortiment hebben wij voor u een aantal bbq salades geselecteerd .

 

De BBQkampioen is compleet met vegetarische barbecue.

Omdat een vegetarische bbq eter ook wel eens wat anders wilt hebben we sinds een paar jaar ook een aardappel voor op de barbecue. Veel van uw gaten weten een aardappel, heel of in partjes, wel te waarderen. Als wij als braadmeester voor u staan te bakken, en u heeft voor het aardappelsleetje gekozen dan vliegen die werkelijk waar van de barbecue af. Gewoon omdat het lekker en eenvoudig is, maar ook de manier van kruiden en marineren geven deze partjes een lekkere smaak mee. Vanaf de barbecue hebben ze ook een lekkere beet. Vooral kinderen vinden dit een lekker gerecht, wel met een beetje mayonaise natuurlijk. Maar dat heeft u vast wel in huis.