15 jaar BBQkampioen

15 jaar BBQkampioen

 

Al 15 jaar dé BBQkampioen

Maar hoe is het zover gekomen? Waar komt de naam BBQkampioen vandaan? Dat ga ik je vertellen, maar eerst een stukje geschiedenis.In 1994 opende René en Lenie Versluis hun slagerij, slagerij Versluis, in Aalst. Vanuit daar werden ook regelmatig barbecues verzorgt in de buurt. Jaarlijks werden er diverse wedstrijden georganiseerd voor slagers. Wij deden met een onze gevulde zalm. De zalmtounedo is gevuld met gekruide monchou en gerookte zalmreepjes. De jury besloot dat dit het lekkerste BBQproduct van het jaar was. En daar is de naam BBQkampioen geboren

Van Slager naar BBQkampioen

In 2009 is BBQkampioen ontstaan zoals we het nu nog kennen. De slagerij werd te klein dus er kwam een opslagruimte bij voor de barbecues, borden, bestek en andere non-food producten. Waar weer eerst nog enkel in de buurt bezorgden werd het gebied al snel veel groter. In 2012 is de slagerij gesloten en zijn we verhuist naar ons huidige adres in Nederhemert. Want er is niets zo leuk als het verzorgen van feestjes!

Vlees van slagerskwaliteit

Ondanks de verkoop van onze ambachtelijke slagerij bieden we nog steeds dezelfde hoge kwaliteit. Veel producten worden nog steeds met de hand gemaakt en bereid volgens de oude recepten. Door de jaren heen zijn er wel eens wat wisselingen in de pakketten zodat ons assortiment blijft passen bij de actuele behoefte van jouw als klant. Zo verkopen we ook steeds meer vegetarisch en veganistisch.

Wist je dat we een echt familiebedrijf zijn?

René en Lenie zijn ooit samen begonnen met de slagerij, als klein meisje ging Arinda (ik) al snel mee om te helpen. Niet omdat het moest, maar omdat het harstikke leuk was. Het begon met het inpakken van de soepballen en barbecue worstjes maar is inmiddels doorgegroeid tot volledig ondernemerschap waardoor wij samen aan het roer staan van dé BBQkampioen. Samen met onze medewerkers maken wij van iedere gelegenheid een geslaagd feest, al ruim 15 jaar!

Een jubileum... dat moet je vieren!

En dat doen we natuurlijk samen met jullie! Voor iedere kampioen hebben we een leuke actie in petto. Sinds februari kun je ons speciale juibleum buffet bestellen en in maart hebben we gourmet tapas gelanceerd. Ook komt het toetje van het jaar eraan naast een speciaal BBQpakket met gadget. Wil je weten wat het is? Hou dan onze socials, nieuwsbrief en website in de gaten!