• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gratis bezorgd!!
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

BBQ verhuur


Barbecue hurenWij Nederlanders genieten met mooi weer graag van een barbecue. Erg gezellig, maar het brengt wel een hoop geregel met zich mee in de vorm van boodschappen doen, het barbecueën zelf en de afwas achteraf. U kunt dit natuurlijk allemaal zelf doen, maar het is toch veel efficiënter om dit door een specialist te laten regelen? Bij de BBQkampioen kunt u een BBQ huren voor een geheel verzorgde barbecue aan huis.

 

Alleen een barbecue huren kan ook.

 

Bij ons kunt u een barbecue huren vanaf minimaal tien personen. Naast het huren van de BBQ bieden wij ook verschillende barbecuepakketten aan, waarbij we niet alleen rekening houden met de vlees-, maar ook met de visliefhebbers, vegetariërs en kinderen. BBQ verhuur van de BBQkampioen is altijd inclusief borden, bestek, servetten, saus, salades en brood. Een complete barbecue, waarbij we alles komen brengen en gewoon vies weer mee terugnemen. Wanneer u dus besluit om een BBQ te huren, nemen wij u graag alle zorgen uit handen.

Vele extra’s mogelijk

 

Bij het huren van een barbecue zijn bij ons nog vele extra’s mogelijk. Naar wens kunt u bijvoorbeeld extra vlees, saus en salade aan uw pakket toevoegen. Staat u zelf niet graag te bakken? Dan is een braadmeester echt iets voor u. En wilt u uzelf helemaal laten ontzorgen? Dan behoort een drankpakket, inclusief barpersoneel, ook nog tot onze mogelijkheden.

Wil je alleen een barbecue toestel bij ons huren, dat kan natuurlijk ook. Wel komen er bezorgkosten bij, of wij moeten toevallig in de buurt van je woonplaats komen. Dan geven wij hem gratis bij af. Informeer voor die mogelijkheid gewoon even.

Gasbarbeque vuil retour huur compleet excl. transport
Bekijk meer >>
€ 50,00
per stuk
SlingerBBQ 80 cm met stookset tot 30 pers. zonder vleesaankoop excl. transport
Bekijk meer >>
€ 75,00
per stuk
SlingerBBQ 80 cm met stookhout tot 30 pers. ipv gasBBQ
Bekijk meer >>
€ 60,00
per voor 30 personen