• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur!!
  • 24/7 bereikbaar op 0418-677374
  • Wij doen de afwas
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

BBQ verhuur

Wil je alleen een losse BBQ bij ons huren dan kan dat ook. We hebben daarvoor een aantal barbecue's voor in het assortiment. Dat kan een gasBBQ zijn of een BBQ die je op hout gaat stoken. De gasBBQ heeft een capaciteit van 35 personen.

Gasbarbeque vuil retour huur compleet excl. transport
Bekijk meer >>
€ 50,00
per stuk
SlingerBBQ 80 cm met stookset tot 30 pers. zonder vleesaankoop excl. transport
Bekijk meer >>
€ 75,00
per stuk
SlingerBBQ 80 cm met stookhout tot 30 pers. ipv gasBBQ
Bekijk meer >>
€ 60,00
per voor 30 personen
Schoonmaakkosten extra BBQ voor meer ruimte ivm coronavoorschriften
Bekijk meer >>
€ 20,00
per stuk

BBQ verhuur

Losse BBQ verhuur

Ben je op zoek naar een BBQ voor een tuinfeest, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Kies dan voor een huur BBQ. Ideaal voor grotere groepen (tot wel 30 personen) plus je hebt geen zorgen over het schoonmaken van de barbecue achteraf. Dit regelen wij allemaal! Bij ons zijn er diverse BBQ's te huur: praktische gasbarbecue's en de zogenaamde slinger BBQ's met stookset.

Meer dan alleen een barbecue verhuur: compleet verzorgd

Naast de losse BBQ verhuur bieden wij ook verschillende barbecuepakketten aan, waarbij we niet alleen rekening houden met de vlees-, maar ook met visliefhebbersvegetariërs en kinderen. Barbecue verhuur van de BBQkampioen is altijd inclusief borden, bestek, servetten, saus, salades en brood. Een complete barbecue, waarbij we alles komen brengen en gewoon vies weer mee terugnemen. Bij ons ben je dus niet alleen aan het juiste adres voor het huren van een barbecue, maar ook voor een totaal verzorgde BBQ.

Vele BBQ extra’s mogelijk

Naast barbecue verhuur zijn bij ons nog vele extra’s mogelijk. Naar wens kan je bijvoorbeeld extra vlees, saus en salade aan uw pakket toevoegen. Sta je zelf niet graag te bakken? Dan is een braadmeester de ideale optie. En wil je echt alles geregeld hebben? Dan behoort een drankpakket, inclusief barpersoneel, ook nog tot onze mogelijkheden. Je bent bij ons flexibel in je keuze: van alleen een BBQ verhuur tot compleet verzorgd van A tot Z. Waar kies jij voor?