• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur!!
  • 24/7 bereikbaar op 0418-677374
  • Wij doen de afwas
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

BBQ Catering

Catering, braadmeestersWil je BBQ catering met full service? Dat kan, is geen enkel probleem bij de BBQkampioen.
Wij kunnen jouw  gehele party catering verzorgen. En dan maakt het niet uit hoe groot je party is. We kunnen partijen van 15 tot 3.000 man volledig voor je verzorgen. Met regelmaat verzorgen wij complete bruiloften, bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, gezellige avonden op de sportvereniging, enz. En dan maakt het ons niet uit wat wij allemaal voor je moeten verzorgen. Dan kan compleet met tenten, tafels, stoelen, drank en personeel zijn. Of alleen een barbecue met een braadmeester. Je zegt het maar en wij regelen het voor je.

BBQ catering bij de BBQkampioen: echt genieten.

 Wil je dat wij de volledige bbq catering voor je gaan organiseren? Dat is geen probleem, onze partymanagers doen dit graag voor je. Wij maken altijd eerst een afspraak bij je thuis, bedrijf  of op de feestlocatie. Zo krijgen we gelijk een indruk van de omvang van je feest en wat er allemaal ter plekke nodig is. Wat we niet mee hoeven te brengen scheelt gewoon weer in de prijs. Wij kunnen zorgen voor; tenten, tafels, stoelen, glaswerk en zelfs een DJ behoort tot de mogelijkheden. Compleet met dranken en braadmeester. Ook kunnen wij voor bedieningspersoneel zorgen. Zo kan je nog meer tijd aan je  gasten besteden. Wil je als afsluiter genieten van een lekker dessertbufet of een ijsbuffet? Wij regelen het.

Proef het ambacht en zie de passie voor catering

 Vraag gewoon een offerte aan, daar vermelden wij op artikelniveau wat je party gaat kosten.

Geen verrassingen meer achteraf. Bij ons weet je precies wat je betaald. Catering hoeft niet duur te zijn, nergens voor nodig. Gewoon een heldere prijs (altijd inclusief BTW) voor een eerlijk product. Wij zijn slagers van huis uit met een passie voor catering, We hebben immers niet voor niets onze ambachtelijke slagerij verkocht om ons helemaal op de barbecuecatering te kunnen richten, bel 0418-677374.

Braadmeester 3 uur met servicepakket

Buffettafel, broodmand, gesn. stokbrood, satésaus warm in een hotpot, extra borden en bestek.

Bekijk meer >>
€ 175,00
per sessie van maximaal 3 uur
Braadmeester 3 uur
Bekijk meer >>
€ 125,00
per sessie van 3 uur
Assistent Braadmeester 3 uur
Bekijk meer >>
€ 125,00
per sessie van 3 uur
2 uur onbeperkt drinken met barman

Ons onbeperkt drinkenarrangement is totaal verzorgd en inclusief barpersoneel. Alles zal in overleg met u op de locatie van uw keuze worden uitgevoerd, zodat de dag voorspoedig zal verlopen. Kinderen tussen de 8 en 16 jaar betalen de helft. Kinderen onder de 8 jaar zijn kosteloos.

Bekijk meer >>
€ 7,50
per persoon
Extra uur onbeperkt drinken
Bekijk meer >>
€ 3,50
per persoon
Servicepakket bij een barman

Servicepakket bij een barman, pakket bevat: buffettafel, broodmand, gesneden stokbrood, satésaus warm in een hot pot en extra borden en bestek. U hoeft nu helemaal nergens meer voor te zorgen.

Bekijk meer >>
€ 50,00
per pakketprijs