• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gratis bezorgd!!
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

BBQ voor Groepen

Een BBQ voor een grote groep. Ga er maar aanstaan, “even” eten regelen en zorgen dat alles goed verloopt. Heel gezellig natuurlijk, maar ook heel wat werk. Toch is het niet zo moeilijk, als je het jezelf maar gemakkelijk maakt. Besteed daarom jouw BBQ voor een grote groep uit aan BBQ Kampioen. Wij verzorgen een BBQ die van A – Z is geregeld, inclusief de barbecues, het eten en het schoonmaakwerk achteraf. Dus wel de lusten, maar niet de lasten!

 

De specialist voor uw BBQ aan huis of bedrijf

BBQ Kampioen organiseert dagelijks barbecues voor groepen en in de zomer zelfs meerdere per dag. Door onze ruime ervaring maakt het dan ook niet uit of de groep uit 30 of 450 man bestaat. Wij willen gewoon net zoals jou dat jij en je gasten genieten van een compleet verzorgde BBQ. En of je nou een BBQ aan huis, bij je bedrijf, in een park of op een andere locatie wilt, wij regelen het voor je.

 

Eten voor een grote groep? Wij regelen het!

Hierbij bieden we een zeer uitgebreide keuze aan BBQ pakketten met vlees, vis, vegetarisch en 100% halal vlees. Genoeg te eten voor een grote groep dus. Ook bieden we totaalpakketten aan inclusief sauzen, salades en drank. Een alles-in-1 pakket waarbij die BBQ aan huis of waar dan ook gegarandeerd een succes wordt.

En wil je echt nergens omkijken naar hebben? Dan is een braadmeester huren de ideale optie. Het enige dat jij hoeft te doen is de bestelling plaatsen, dan zorgen wij voor de voorbereiding, het bereiden van de lekkerste BBQ gerechten en het schoonmaken van alle gebruikte materialen. Genieten dus!

 

BBQ voor een grote groep op maat

Naast het culinaire en Bourgondische deel denken we ook graag met je mee over de invulling van je groepsbarbecue. Wil je bijvoorbeeld ook tenten, statafels of speciale barbecues zoals een slingerbarbecue? Wij regelen het voor je. En wil je de avond afsluiten met een lekker dessert? Dan bieden we ook daarin volop keuze. Tot slot hebben we ook speciale drankpakketten tegen verrassend lage prijzen waarmee jij en je gasten onbeperkt kunnen drinken. Kortom, wij hebben alles voor een geslaagde BBQ voor een grote groep.

 

BBQ Kampioen – ook voor uw BBQ voor groepen

Wilt u dus een BBQ aan huis of andere locatie voor een kleine of grote groep? Stel deze dan direct online samen bij BBQ Kampioen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Bekijk al onze BBQ Pakketten

De lekkerste BBQ pakketten? Die bestel je eenvoudig bij BBQ Kampioen. Kies hieronder jouw favoriete pakketten en geniet van een overheerlijke barbecue.

Bekijk alle BBQ Pakketten