hoe kun je corona proof bbqen met meer dan 15 personen

hoe kun je corona proof bbqen met meer dan 15 personen

HOE KUN JE CORONA PROOF BBQEN MET MEER DAN 15 PERSONEN ?

Ik heb wat te vieren en hoe kan ik toch een geslaagde barbecue organiseren? Die vraag zit in ieders gedachte. Barbecue tijdens corona kan dit wel samen gaan? We moeten toch anderhalve meter afstand houden. Daar hebben inderdaad mee te maken maar er kan dan toch prima nog een barbecue georganiseerd worden. Zelfs als je met meer dan 50 man bent. Nu de terrassen ook weer open zijn is het hoog tijd om je eigen terras veilig te gaan gebruiken, en dat kan prima. Gewoon je eigen feestje in je eigen tuin.

Terras in je eigen tuin maken

Wij hebben daar een aantal oplossingen voor bedacht, en natuurlijk houden we de anderhalve meter afstand goed in acht. Nodig niet meer dan 30 mensen uit. Als u met minder dan 30 personen bent is dit prima te organiseren, je hebt niet eens zo’n hele grote tuin nodig om alle gasten te kunnen ontvangen maar ook tijdens de corona kan er gewoon gebarbecued worden. U kunt er voor kiezen om niet iedereen tegelijk te laten barbecueën maar meer in groepjes. Zo blijft iedereen op gepaste afstand van elkaar. Huur een professionele braadmeester die alles bereidt!

Ga voor safe, boek een braadmeester

Huur een professionele braadmeester in die alles voor u gasten gaat bereiden en u daar geen zorg meer aan heeft, Dan gebeurd het veilig en goed. Om de anderhalve meter maartregel tijdens de corona barbecue te kunnen waarborgen werken wij met tafels om wat afstand te scheppen en gaan alles wat we bereiden voor u in chafing dishes presenteren. Zo kan men met in achtneming van de maatregelen een prima barbecue organiseren. Plaats meerdere BBQ's om afstand te kunnen bewaren.

We leveren meerdere barbecues bij u aan. Zo heeft u tijdens de corona barbecue meer ruimte om te grillen en staan uw gasten ook niet op elkaar. U kunt met gepaste afstand toch gezellig om de barbecue heen staan en als iedereen oplet moet dit prima gaan. Met in achtneming van de onderliggende anderhalve meter maatregel kan je een prima barbecuefeest organiseren in je eigen tuin.