Een Winter BBQ organiseren

een sfeervolle buiten bbq

Winter bbq van BBQKampioen is winters genieten!

Bij barbecueën denken we al gauw aan de zomer, maar wil je barbecueën in de winter? Dan ben je bij BBQKampioen aan het juiste adres. We kennen de lekkerste recepten en hebben onweerstaanbaar winterbarbecue vlees. Maar ook heerlijke gerechten voor naast het vlees. Zoals een heerlijk boerenkoolsleetje om op te warmen op de winterbarbecue. Zoals je van ons gewend bent, krijg je een hoogwaardig winter barbecue menu. Zoals biefstuk, zalmtournedo en een rookworstspiesje. Zorg jij voor de glühwein? Dan zorgen wij voor de rest.

Een winter bbq organiseren

Heb je zin in een winter bbq party? Je boekt een winter bbq aan huis vanaf 15 personen in de periode 1 oktober tot en met 31 maart. Naast de verhuur van de bbq bieden we ook verschillende barbecuepakketten aan met winter vlees. Maar je hoeft niet te kiezen voor een vlees winterbarbecue, er zijn nog meer winterbarbecue recepten. Hierdoor genieten je gasten ook van vis of vegetarisch eten. Aan de kinderen is er natuurlijk ook gedacht. Een bbq van BBQKampioen is altijd inclusief borden, bestek, servetten, salades, saus en brood.

Wanneer je dus op het punt staat een BBQ te organiseren, nemen wij je graag alle zorgen uit handen. Jij geniet volop van je winter bbq, want wij komen alles brengen en halen alles weer vuil op. Je hebt dus de lusten van het winter barbecue feest, maar niet de lasten. Bij een winter bbq aan huis zijn er ook vele extra’s mogelijk. Zo kun je naar wens bijvoorbeeld extra vlees, saus en salade aan je pakket toevoegen. Heb je zelf niet zoveel zin om te bakken en wil je optimaal kunnen genieten van je feest, zonder iets te hoeven doen? Kies dan voor een drankpakket, inclusief barpersoneel. Dan kun je helemaal achteroverleunen en het aan ons overlaten.  

Stappenplan voor een winter bbq

Sta je op het punt een winter bbq te organiseren? Volg dan dit stappenplan en je hebt gegarandeerd succes:

  1. Prik een datum en nodig al je vrienden en familie uit.
  2. Bestel bij BBQKampioen het bbq pakket naar wens.
  3. Trek op de dag van de winter bbq warme kleding aan. 
  4. Kleed de tuin met leuke winterse versieringen en zet een partytent op.
  5. Zet een gezellige winterse muzieklijst op. 
  6. Laat ons binnen en wij verzorgen de hele barbecue.
  7. Verwelkom al je vrienden en familie en geef ze een lekker glaasje glühwein. 
  8. Geniet van heerlijke winter bbq recepten, het is echt smullen!
  9. Klets met je vrienden en familie. 
  10. Leun rustig achterover en laat de afwas aan ons over. 

Klinkt ontspannen, toch? Daarom bestel je jouw winter bbq bij BBQKampioen. Jij geniet van je feestje en wij doen de rest. 

Can you BBQ in the winter? Yes, you can!

Geniet van een gezellige winter bbq met je familie en beste vrienden. Bekijk ons uitgebreide assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0418-677374 of stuur een mail naar party@bbqkampioen.nl. Dan verstellen we alles over het bestellen van een winter BBQ aan huis en de bijbehorende mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook gewoon in de wintermaanden een van onze andere barbecuepakketten bestellen. Geen probleem!