Bruiloft

De mooiste dag van je leven...

Eindelijk is de dag aangebroken waar je al jaren naar uitkijkt: de bruiloft! Maar wie gaat de catering regelen? Bestaat er een specialist voor een barbecue bruiloft? Zeker! En je hebt hem gevonden. BBQKampioen regelt jaarlijks voor een groot aantal bruidsparen een barbecue bruiloft. Samen met jou bekijken we jouw wensen en regelen we samen de invulling op culinair gebied. Zo zorgen we dat het niet alleen de mooiste, maar ook een van de lekkerste dagen van jullie leven wordt!

Maatwerk catering voor jouw barbecue bruiloft

Eten en drinken is een essentieel onderdeel van een bruiloft. Belangrijk dus om dit goed te regelen, maar tegelijkertijd wil je er zo min mogelijk omkijken naar hebben. Je hebt tenslotte wel andere dingen aan je hoofd. Daarom bepalen we samen met jou de gewenste invulling qua menu, hapjes en drank en nemen we alles uit handen. Denk aan de lekkerste vleesgerechten van de BBQ, uitzonderlijke visgerechten en natuurlijk een breed scala aan vegetarische keuzes. Zowel bij het diner als voor eventuele hapjes tussendoor. En natuurlijk is er ook qua dessert een hoop mogelijk. Van dessert- tot ijsbuffet, we zorgen dat jij en je gasten niets tekortkomen. Uit ervaring weten we ook dat het inschatten wat je gasten drinken erg lastig kan zijn. Want hoeveel drinken je gasten? En waar moet je rekening mee houden? We bieden een handige oplossing met ons ‘onbeperkt drinken arrangement’.

Meer dan een BBQ cateraar

Je kunt ons als BBQ cateraar enkel voor het diner boeken, maar ook voor de rest van de dag. Dat betekent dat we niet alleen zorgen dat het eten op de gewenste tijdstippen klaar staat, maar dat we ook verder meedenken. Denk aan het regelen van personeel, faciliteiten, zoals tenten en statafels en het opruimen als het feest voorbij is. Een populaire keuze en tevens tip vanuit ons, is om een braadmeester in te huren tijdens je barbecue bruiloft. Onze professionele BBQ braadmeesters bereiden de lekkerste BBQ gerechten en zorgen dat iedereen onbezorgd van het eten en de sfeer geniet. Je wil tenslotte niet dat je gasten met hun nette kleren achter de BBQ gaan staan. Lekker laten doen dus! Uiteraard bieden we ook qua locaties volledige flexibiliteit en komen we naar de gewenste locatie toe. Ongeacht of dit bij jouw thuis is of op een mooie locatie in Nederland of zelfs daarbuiten. Zo hebben we onder andere de catering van een barbecue bruiloft in de Ardennen verzorgd. Ook hebben we een mooie locatie in Zaltbommel die we compleet kunnen omtoveren tot een charmante trouwlocatie.

Professionele barbecue bruiloft

Dus ben je op zoek naar een professionele BBQ cateraar voor de catering van je bruiloft? Kies dan voor onze (culinaire) totaalservice en geef al dat geregel uit handen. Dankzij onze ruime ervaring zorgen we dat jij en je gasten een topdag hebben en dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Jouw bruiloft is tenslotte al duur genoeg. Hierbij bieden we voor elk budget een passende bruiloft catering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vind je een BBQ te veel ‘gedoe’? Dan kunnen we ook een buffet klaarzetten. Bekijk de ruime mogelijkheden op www.buffetkampioen.nl en laat je verrassen.