Bedrijfsfeest

Alleen het allerbeste voor je personeel en collega's

Een bedrijfsfeest organiseren: ga er maar aan staan. Een hoop voorbereidend werk en tijdens het feest zijn alle ogen toch op jou gericht. Wees daarom slim en schakel BBQKampioen in. Dankzij onze ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten regelen wij uw bedrijfs BBQ van A tot Z. Wij de zorgen, jij de complimenten!

Een bedrijfsfeest organiseren was nog nooit zo makkelijk

Voor een grote groep een bedrijfs BBQ regelen vergt nogal wat inspanning. Er komt dan ook veel bij kijken. Van de juiste hoeveelheid (soorten) eten tot het regelen van de barbecues, dranken en facilitaire zaken. Dit is nogal een uitdaging. Maar gelukkig hebben we als barbecuespecialist voor hetere vuren gestaan. Samen met jou bekijken we wat de wensen zijn en nemen we de organisatie van jouw gehele bedrijfs BBQ uit handen. Van het regelen van de BBQ’s (waaronder de populaire slingerbarbecue) tot de lekkerste BBQ gerechten en het regelen van de randzaken. Zelfs een tent, tafels en stoelen, geluidsinstallatie en een zanger kunnen we allemaal voor je regelen. En dan maken we als afsluiter de party compleet met een ijsbuffet met vuurwerk. Wil je liever niet zelf achter de barbecue staan? Dan is het huren van een braadmeester de perfecte optie. Deze professionele grillmeester maakt de lekkerste BBQ gerechten, zodat jij en je collega’s alleen maar met een bord langs hoeven te lopen. Lekker toch?

De lekkerste bedrijfs BBQ van Nederland

Als barbecuespecialist bieden we een ruime keuze BBQ gerechten met vlees, vis, groente en halal vlees. Zo hebben we voor ieder wat wils en van kwaliteit die je mag verwachten van een slager. We zijn namelijk van huis uit ambachtelijke slagers en snijden het grootste gedeelte van ons vlees zelf. Zelfs onze barbecueworsten maken we zelf. Iets dat alleen een echte specialist kan. Wist je trouwens dat we in de winter dagelijks in de keuken staan om nieuwe salades en barbecuegerechten te ontwikkelen en te proeven? We garanderen dan ook dat het met de smaak wel goed zit. Naast de lekkerste BBQ gerechten zorgen we ook voor: Verschillende salades zoals rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade. Vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen). Stokbrood met kruidenboter. Porseleinen borden en RVS bestek. Zo verzorgen wij als BBQKampioen jouw complete bedrijfs bbq en bepaal je zelf wat je wel of niet uit handen wilt geven. Regel je zelf de drank? Prima. Maar je kunt ook kiezen voor ons onbeperkt drinken pakket. Zo ben je verzekerd van genoeg drinken en blijf je niet zitten met een kast vol drank. De drankpakketten zijn beschikbaar vanaf 35 personen, waarbij je er van ons ook nog een barman of barvrouw bij krijgt. Onbezorgd proosten dus op een geslaagd bedrijfsfeest.

BBQKampioen – voor een geslaagde bedrijfs BBQ

Wil je dus een bedrijfsfeest organiseren met een heerlijke BBQ op locatie? Regel het dan eenvoudig online via BBQKampioen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!