• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur!!
  • 24/7 bereikbaar op 0418-677374
  • Wij doen de afwas
Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Compleet verzorgde bbq

verzorgd genieten

Een compleet verzorgd feest zelf organiseren en vorm geven? Dat is een klus waar u zich misschien wel in vergist. Het organiseren van zo’n feest kost namelijk veel tijd en inspanning. Van uw BBQ party een zorgeloos feest maken, dat is onze uitdaging! Onze partymanagers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van feesten en partijen. Groot of klein, geen uitdaging is ons te gek. U kunt het natuurlijk ook allemaal zelf organiseren, maar wij adviseren dat te doen waar het voor u om draait: het verwelkomen van uw gasten, maar vooral genieten op uw eigen compleet verzorgde BBQ aan huis.

 

Wij bezoeken vrijwel altijd vooraf de feestlocatie om zo een passende offerte te kunnen samenstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Verzorgde bbq aan huis; onze specialiteit

Wij kunnen uw party compleet begeleiden en verzorgen. Niet alleen met het overheerlijke vlees, salades, brood en sauzen, maar wij kunnen ook zorgen voor de koffie, het gebak, de overheerlijke hapjes en het ijsbuffet. Waar zorgen we eigenlijk niet voor? Wist u dat we ook kunnen zorgen voor de tafels, stoelen, barpersoneel, tafellinnen, serviesgoed, pagodetenten en zelfs een dansvloer! Geen klus is te gek voor de BBQKampioen. Heeft u al een party in de planning? BBQKampioen helpt u graag.

Compleet verzorgde BBQ

Het organiseren van een compleet verzorgde BBQ aan huis is makkelijker dan u denkt! Besteed het uit aan BBQKampioen en geniet van een compleet verzorgde BBQ op maat met uw vrienden of familie.

Laat ons een vrijblijvende offerte maken. Bel ons op 0418-677374 of mail naar: party@bbqkampioen.nl

Pakket SURF 'N TURF

Gem. biefstuk, gem. sch. karbonade, barbecue worst, pangasiusfiletspies, scampispies."

Bekijk meer >>
€ 16,98
per persoon
2 uur onbeperkt drinken met barman

Ons onbeperkt drinkenarrangement is totaal verzorgd en inclusief barpersoneel. Alles zal in overleg met u op de locatie van uw keuze worden uitgevoerd, zodat de dag voorspoedig zal verlopen. Kinderen tussen de 8 en 16 jaar betalen de helft. Kinderen onder de 8 jaar zijn kosteloos.

Bekijk meer >>
€ 7,50
per persoon
Braadmeester 3 uur met servicepakket

Buffettafel, broodmand, gesn. stokbrood, satésaus warm in een hotpot, extra borden en bestek.

Bekijk meer >>
€ 175,00
per sessie van maximaal 3 uur
Servicepakket bij een barman

Servicepakket bij een barman, pakket bevat: buffettafel, broodmand, gesneden stokbrood, satésaus warm in een hot pot en extra borden en bestek. U hoeft nu helemaal nergens meer voor te zorgen.

Bekijk meer >>
€ 50,00
per pakketprijs