• Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gratis bezorgd, altijd voor 16 uur!!
 • 24/7 bereikbaar op 0418-677374
 • Wij doen de afwas

Bekijk ook:

 • Buffet Kampioen
 • Gourmet Kampioen
 • Partyservice Versluis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gegarandeerd verse producten
 • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
 • Alles vuil retour
 • Gratis bezorgd!!

Compleet verzorgde bbq

verzorgd genietenWie wil een compleet verzorgd feest zelf organiseren en ook nog vorm geven? Dat is een klus waar menig gastheer of gastvrouw zich aan vertild heeft. Met alle gevolgen van dien, gasten die ontevreden zijn, voedselveiligheid die in niet in acht is genomen en ga zo maar verder. Van uw BBQparty een zorgeloos feest maken, dat is onze uitdaging. Onze partymanagers hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van feesten en partijen, groot of klein, geen uitdaging is ons te gek. U kunt het natuurlijk ook allemaal zelf, proberen, te doen. Maar wij adviseren dat te doen waar u goed in bent: Het verwelkomen van uw gasten, vooral genieten op uw eigen compleet verzorgde feest.

Wij bezoeken vrijwel altijd vooraf de feestlocatie om zo een passende offerte te kunnen samenstellen en niet voor verrassingen te komen staan. Wij doen het graag en goed voor u.

Geen feest is ons te gek, het verzorgen van een compleet verzorgde BBQ is onze specialiteit

 

Wij kunnen uw party compleet begeleiden en verzorgen, en dan niet alleen met het overheerlijke vlees, salades, brood en sauzen. Maar wij kunnen ook zorgen voor de koffie, het gebak, de overheerlijke hapjes en het ijsbuffet. Tja waar zorgen we eigenlijk niet voor? Weet u dat we ook kunnen zorgen voor de tafels, stoelen, barpersoneel, tafellinnen, serviesgoed, pagodetenten, dansvloer, en ga zo maar door. Geen klus is te gek voor de BBQkampioen. Heeft u een al party in de planning?

Uw feest is pas een feest als de BBQkampioen is geweest.

 

Met grote regelmaat komen wij terug bij onze klanten waarvoor we eerder een feest hebben mogen verzorgen. En dan horen we; "De familie heeft het er nog steeds over.... wat was dat een goed verzorgd feest".

Laat ons een vrijblijvende offerte maken. Bel ons op 0418-677374 of mail naar: party@bbqkampioen.nl

 

Pakket SURF 'N TURF

Gem. biefstuk, gem. sch. karbonade, barbecue worst, pangasiusfiletspies, scampispies."

Bekijk meer >>
€ 16,98
per persoon
2 uur onbeperkt drinken met barman

Ons onbeperkt drinkenarrangement is totaal verzorgd en inclusief barpersoneel. Alles zal in overleg met u op de locatie van uw keuze worden uitgevoerd, zodat de dag voorspoedig zal verlopen. Kinderen tussen de 8 en 16 jaar betalen de helft. Kinderen onder de 8 jaar zijn kosteloos.

Bekijk meer >>
€ 7,50
per persoon
Braadmeester 3 uur met servicepakket

Buffettafel, broodmand, gesn. stokbrood, satésaus warm in een hotpot, extra borden en bestek.

Bekijk meer >>
€ 175,00
per sessie van maximaal 3 uur
Servicepakket bij een barman

Servicepakket bij een barman, pakket bevat: buffettafel, broodmand, gesneden stokbrood, satésaus warm in een hot pot en extra borden en bestek. U hoeft nu helemaal nergens meer voor te zorgen.

Bekijk meer >>
€ 50,00
per pakketprijs