• Vandaag besteld, overmorgen in huis
 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gratis bezorgd!!
 • Altijd bereikbaar 0418-677374
 • Wij doen de afwas

Bekijk ook:

 • Buffet Kampioen
 • Gourmet Kampioen
 • Partyservice Versluis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

 • Wij zijn slagers van huis uit
 • Gegarandeerd verse producten
 • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
 • Alles vuil retour
 • Gratis bezorgd!!

Bruiloften

Eindelijk is de dag aangebroken waar u al jaren naar uitkijkt: uw bruiloft! Maar wie gaat de catering regelen? Bestaat er een specialist voor bruiloft catering? Jazeker! En u heeft hem gevonden. Wij regelen jaarlijks voor een groot aantal bruidsparen de catering op hun bruiloft. Samen met u bekijken we uw wensen en regelen we samen de invulling op culinair gebied. Zo zorgen we dat het niet alleen de mooiste, maar ook een van de lekkerste dagen van uw leven wordt!

 

Maatwerk catering voor uw bruiloft

Eten en drinken is een essentieel onderdeel van een bruiloft. Belangrijk dus om dit goed te regelen, maar tegelijkertijd wilt u er zo min mogelijk omkijken naar hebben. U heeft tenslotte wel andere dingen aan uw hoofd. En die ceremoniemeester heeft ook wel andere dingen te doen. Daarom bepalen we samen met u de gewenste invulling qua menu, hapjes en drank en nemen we alles uit handen.

Denk aan de lekkerste vleesgerechten van de BBQ, uitzonderlijke visgerechten en natuurlijk een breed scala aan vegetarische keuzes. Zowel bij het diner als voor eventuele hapjes tussendoor. En natuurlijk is er ook qua dessert een hoop mogelijk. Van dessert- tot ijsbuffet, we zorgen dat het u en uw gasten aan niets tekort komt.  

Uit ervaring weten we ook dat drank een moeilijke topic kan zijn. Want hoeveel drinken uw gasten? En waar moet u rekening mee houden? We bieden u een handige oplossing met onze onbeperkt drinken arrangementen. Heeft u ook daar in ieder geval geen omkijken naar.

 

Meer dan een BBQ cateraar

U kunt ons als BBQ cateraar enkel voor het diner boeken, maar ook voor de rest van de dag. Dat betekent dat we niet alleen zorgen dat het eten op de gewenste tijdstippen klaar staat zodat u en uw gasten direct aan kunnen schuiven, maar dat we ook verder meedenken. Denk aan het regelen van personeel, faciliteiten zoals tenten en statafels en het opruimen als het feest voorbij is.

Een populaire keuze, en tevens tip vanuit ons, is om een braadmeester in te huren tijdens uw bruiloft. Onze professionele BBQ braadmeesters bereiden dan de lekkerste BBQ gerechten en zorgen dat iedereen onbezorgd van het eten en de sfeer geniet. U wilt tenslotte niet dat uw gasten met hun nette kleren achter de BBQ gaan staan. Lekker laten doen dus!

Uiteraard bieden we ook qua locatie volledige flexibiliteit en komen we naar de gewenste locatie toe. Ongeacht of dit bij u thuis is of op een mooie locatie in Nederland of zelfs daarbuiten. Zo hebben we onder andere de catering van een bruiloft in de Ardennen verzorgd. Ook hebben we een mooie locatie in Zaltbommel die we compleet kunnen omtoveren tot een charmante trouwlocatie. 

 

Professioneel in bruiloft catering

Dus bent u op zoek naar een professionele BBQ cateraar voor de catering van uw bruiloft? Kies dan voor onze (culinaire) totaalservice en geef al dat geregel uit handen. Met een ruime ervaring zorgen we dat u en uw gasten een topdag hebben en dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uw bruiloft is tenslotte al duur genoeg. Hierbij bieden we voor elk budget een passende bruiloft catering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Vindt u een BBQ te veel "gedoe"? Dan kunnen we ook een buffet bij u klaarzetten. Bekijk voor de ruime mogelijkheden op www.buffetkampioen.nl en laat u verrassen.

Bekijk al onze BBQ Pakketten

De lekkerste BBQ pakketten? Die bestel je eenvoudig bij BBQ Kampioen. Kies hieronder jouw favoriete pakketten en geniet van een overheerlijke barbecue.

Bekijk alle BBQ Pakketten