• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Zo organiseer je in 30 minuten een onvergetelijk bedrijfsfeest

Je zal de opdracht maar krijgen: “Organiseer jij ‘even’ het bedrijfsfeest?” Een behoorlijke uitdaging en niet iets wat je zomaar tussendoor doet. Je moet aan heel veel dingen denken en veel wikken en wegen. Maar wist je dat het ook in 30 minuten kan? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het organiseren van een bedrijfsfeest.

Er komt veel kijken bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Het eerste waar je over moet nadenken is het doel van het feest. Is het een jaarlijks terugkerend feest, net voor de vakantie? Is het een (her)opening van het bedrijf? Of wordt het een complete dag met een teambuildingkarakter? Belangrijk om te weten, want elk bedrijfsfeest vraagt om zijn eigen invulling. Volgende vraag: wat wil je gaan doen op je bedrijfsfeest? Een specifieke activiteit, of is het alleen maar een gezellig samenzijn, zonder actief programma? Misschien wel een barbecue? Wat je ook organiseert of regelt, houd er rekening mee dat je het nooit iedereen naar hun zin kunt maken.

Oké, dan heb je een helder beeld van hoe je het bedrijfsfeest wil invullen. Dan komt de vraag: op welke locatie ga je het personeelsfeest organiseren? Kan dit op het bedrijf of moet je naar een externe locatie uitwijken? En wat voor gevolgen heeft dit dan voor extra kosten? Wat voor bedrijfsfeest je ook organiseert, alles staat of valt met het budget. Ga daarom eerst na hoeveel personen je verwacht. Worden partners bijvoorbeeld ook uitgenodigd? Dit maakt het organiseren van een bedrijfsfeest al een stuk makkelijker.

Checklist: bedrijfsfeest organiseren

Je ziet het, er komt heel wat kijken bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Hoe ga je dit allemaal doen naast je eigen werkzaamheden? Bbqkampioen heeft een praktische checklist gemaakt, waarmee je binnen dertig minuten een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseert:

1. Bepaal de aanleiding van je bedrijfsfeest.
2. Bepaal het doel van je bedrijfsfeest: wat wil je bereiken (teambuilding, gezellig samenzijn, succes vieren)?3. Aantal personen: worden partners ook uitgenodigd? Leveranciers of andere partners?
4. Verzorging: wat gaan we eten en drinken?
5. Locatie: waar gaan we het organiseren?
6. Budget: hoeveel mag het kosten?
7. Partner: met wie ga je samenwerken (zoveel mogelijk bij één leverancier)

Zelf doen of uitbesteden?

Het organiseren van een bedrijfsfeest kost veel tijd. Stel jezelf eens de vraag of je alles wel zelf moet regelen, inkopen, bestellen of maken. Er is namelijk ook een andere optie: uitbesteden. Wist je dat het vaak zelfs goedkoper is om uit te besteden? Dit verwacht je misschien niet, maar wanneer je het complete plaatje bij één partij uitbesteedt, kunnen zij wellicht een mooie prijs maken. Een professional weet vaak exact wat je nodig hebt om een zorgeloos bedrijfsfeest te organiseren. Ze denken in details en nemen je enorm veel werk uit handen. 

Voor een echte professional maakt het niet uit waar je je bedrijfsfeest wilt organiseren. Zij komen op het bedrijf, in het park of zelfs op het strand. Ze nemen indien nodig ook een tent, tafels, stoelen, muziekinstallatie en een DJ mee; alles om jouw bedrijfsfeest onvergetelijk te maken.  

Zorgeloos genieten met een BBQ op je personeelsfeest

Is een barbecue ‘the way to go’ voor jouw personeelsfeest? Kies dan voor een partner die met je meedenkt en zorgt dat je zelf ook geniet samen met je collega’s. Een barbecue is niet alleen voor de zomer. Ook in de winter of in de frisse lentezon kun je heerlijk genieten van een barbecue. Plaats een tent, heaters, vuurkorven, schenk glühwein en met een jas aan maak je er ook met wat kouder een gezellig feest van.

BBQkampioen staat voor een zorgeloos feest. Ons doel is dat je zonder al teveel moeite een perfect feest organiseert, waarbij jezelf niet de hele dag in de stress zit. Heb je wel voldoende, is alles op tijd? Wij regelen alles; zelfs de grillmeester, zodat je collega’s dit niet zelf hoeven te doen en volop kunnen genieten. Uiteraard mag jij achteraf de complimenten van je collega’s en directeur in ontvangst nemen, omdat alles perfect geregeld is. Wij zorgen ervoor dat we op de achtergrond blijven om alles spik-en-span achter te laten. Interesse in een barbecue op maat? Bekijk dan onze ‘barbeque voor groepen’ pagina.

« Terug
© Developed by CommerceLab