• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Winter BBQ inspiratie: 3 handige tips!

 

BBQ’en in de winter begint inmiddels een trend te worden. Eerlijk gezegd vinden we een winter BBQ aan huis net zo leuk, en misschien zelfs wel leuker, dan een BBQ in de zomer! Het is gezellig, je kan lekker opwarmen bij de BBQ en ondertussen drink je een lekker drankje in een gezellig gedecoreerde tuin. In deze blog kan je inspiratie opdoen en geven wij je handige tips voor het organiseren van een winter BBQ aan huis. Nodig je vrienden en familie maar vast uit!

Het lekkerste vlees

Oké, de datum voor de winter BBQ is geprikt. Maar wat leg je eigenlijk op de BBQ in de winter? Wij raden je aan om ook te kiezen voor wat anders dan enkel de standaard worstjes en speklappen. Kies bijvoorbeeld voor een stuk wild: hert, fazant, zwijn of ree. Ook een houthakkerssteak of karbonade past perfect bij een winter BBQ. En mocht je toch de worst niet willen missen, kies dan voor rookworst! 

Zorg voor voldoende sfeer

De meeste mannen houden wel van een vuurtje stoken. Dat komt goed uit! Tijdens een winter BBQ mag een vuurkorf namelijk niet ontbreken. Een vuurkorf geeft sfeer en warmt je lekker op. Vergeet ook de terrasverwarmers niet. Er is niets vervelender dan verkleumde gasten die liever naar binnen. Sla eventueel wat mutsen, sjaals en dekentjes in. Zo voelen je gasten zich meteen thuis. Ben je van plan om een winter BBQ aan huis te organiseren? Sla de lichtjes dan maar vast in! En dan bedoelen we natuurlijk geen bouwlamp. Maak gebruik van sfeerverlichting, zoals gekleurde lampjes, lichtslangen of tuinfakkels om de tuin te verlichten. 

Wees voorbereid

Je hoopt het natuurlijk niet, maar het weer in Nederland kan wel eens anders uitpakken dan voorspeld. Zorg daarom voor een back-up plan waarbij je rekening houdt met onverwachte zaken, zoals regen, wind en sneeuw. Met een tent of dekzeilen overdek je gemakkelijk (een gedeelte van) je tuin en ben je verzekerd van een winter BBQ aan huis zonder zorgen!

Vind je het organiseren van een winter BBQ aan huis te veel gedoe? Of heb je geen zin om de hele avond achter de BBQ te staan? Dan staat BBQKampioen voor je klaar! Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe je een succesvolle winter BBQ organiseert. Neem contact op voor de mogelijkheden of bestel gemakkelijk en snel jouw winter BBQ pakket!

 

Download attached document

« Terug
© Developed by CommerceLab