• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

5 tips om een onvergetelijk tuinfeest te organiseren bij jouw thuis

Een tuinfeest organiseren thuis ingewikkeld? Nee hoor, wij hebben vijf tips voor je om een feestje te organiseren bij jou thuis waar nog lang over nagepraat wordt.

tuinfeest organiseren thuis

Tip 1: Inrichting van je tuinfeest

De eerste tip is om je tuin op orde te krijgen voor je tuinfeest. Zorg bijvoorbeeld ook dat het eventuele onkruid weg is. En stel jezelf de vraag: gaan we zitten of gaan we staan? Want dat is bepalend voor het soort meubilair dat je het beste kunt neerzetten. Als je eten serveert, wil je  natuurlijk wel dat ze dit makkelijk kunnen opeten.

Extra tip: kijk naar de grootte van je tuin. Bij een kleine tuin kun je het beste statafels plaatsen. Dan blijft je tuin ruimtelijk. Heb je een grote tuin? Zorg dan voor gezellige zitjes. Iedereen kan gemakkelijk eten en grote kans dat je gasten gezellig blijven hangen.

Tip 2: Zorg voor een gezellige sfeer op je tuinfeest

Kies de juiste verlichting. Serveer je eten, dan wil je wel dat iedereen ziet wat hij of zij eet. Tegelijkertijd bepaalt verlichting ook de sfeer van je feest. Dus zorg voor de juiste balans tussen type bouwlamp en kaarsjes. Al kun je richting het einde van de avond wel alleen sfeerverlichting gebruiken. Met leuke decoratie zorg je ervoor dat iedereen al vrolijk wordt bij aankomst. Zet een relaxt achtergrondmuziekje aan en je gaat een zorgeloze topavond tegemoet.

Tip 3: Koele drankjes

Niemand houdt van lauw drinken. Serveer je drankjes in drank-/wijnkoelers of in emmers met ijs. Je drinken blijft koel én het ziet er ook nog eens superleuk uit. Bijkomend voordeel: je kunt zelf ook ultiem genieten van je tuinfeest want je gasten kunnen zelf hun drinken pakken. Win-win situatie dus.

Tip 4: Maak je feestje compleet met lekker eten

Een feestje is pas compleet met lekker eten. En wat past er beter bij een tuinfeest dan een barbecue? Dat klinkt als veel werk, maar er zijn genoeg partijen waar je een complete BBQ online kunt bestellen. Zoals BBQkampioen. Met een slingerbarbecue sla je twee vliegen in één klap: lekker eten, sfeervol barbecueën boven echt vuur en gelijk een gezellige sfeer. De rook geeft je eten een echte barbecuesmaak en doordat je met zijn allen lekker aan het grillen bent, is het een hele gezellige activiteit tijdens jouw tuinfeest.

Na het barbecueën haal je met drie man de driepoot weg en houd je een mooie vuurschaal over waar je met zijn allen gezellig rondom kunt vertoeven met een glas wijn en een zak marshmallows!

Tip 5: Aangenaam warm aan het einde van je tuinfeest

Koelt het af aan het einde je tuinfeest? Steek gezellig vuurkorven aan (of laat dus de slingerbbq aan), zet heaters weg en leg plaids neer zodat je gasten die kunnen omslaan. Zo kun je langer genieten van je tuinfeest en blijft het aangenaam warm.

Samen met BBQkampioen kun je een onvergetelijk tuinfeest organiseren. Bekijk hier de mogelijkheden voor een BBQ aan huis.

 

« Terug
© Developed by CommerceLab