• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

3 tips: zo organiseer je een bedrijfsbarbecue op 15 m2

Je wordt gevraagd om een verzorgde bbq op locatie te organiseren. Let wel: het moet op eigen terrein kunnen, want het is wel zo gemakkelijk dat je collega’s na het werk direct kunnen genieten van de bedrijfsbarbecue. Maar één probleem: hoe organiseer je een onvergetelijke barbecue op een beperkte ruimte? We geven je drie tips om je bedrijfsbarbecue te organiseren op slechts 15 m2.

Bedrijfsbarbecue

Tip 1: organiseer je bedrijfsbarbecue buiten én binnen

Idealiter wil je met een barbecue allemaal gezellig buiten staan, maar als je een beperkte buitenruimte hebt, is dat niet altijd mogelijk. Hoe zorg je dat het dan toch één geheel wordt? Met aankleding, decoratie en muziek kun je al heel veel doen. Zorg dat je hetzelfde thema of dezelfde kleurstelling overal doorvoert. Buiten kun je de bedrijfsbarbecue verzorgen, creëer daar nog een gezellige hoek voor je collega’s die staan te wachten op hun eten en zet de tafels om te eten binnen weg. En met statafels in plaats van stoelen creëer je extra ruimte voor je feestje.

Tip 2: zelf grillen

Als je een verzorgde bbq op locatie wilt organiseren, dan wil je ook écht ontzorgd worden natuurlijk met een braadmeester of BBQ-kok erbij. Dan heb je voor de bedrijfsbarbecue zelf maar een ruimte nodig van 1 x 2 meter, nog een keer dezelfde ruimte voor de tafel met het buffet en dan heeft de braadmeester nog ruimte genoeg om een lekker stukje vlees, vis of groente te grillen voor je collega’s.

Wordt dat al lastig qua ruimte? Kies er dan voor om je collega’s zelf te laten grillen. De barbecue zelf is 40 x 60 cm en je hebt wat ruimte nodig om er veilig omheen te kunnen lopen. Een tafel is niet nodig omdat de barbecues van BBQkampioen met poten geleverd worden. Je zou dan eventueel binnen plaats kunnen maken voor het buffet en de borden.

Tip 3: let op de veiligheid

Natuurlijk moet je er altijd opletten dat je op een veilige manier barbecuet. Alleen met een kleinere ruimte, zoals een balkon of dakterras, is het extra opletten. In de eerste plaats: check vooraf of het wel is toegestaan om te barbecueën, bijvoorbeeld bij de huurbaas, VvE of brandweer. Je wilt niet dat je bedrijfsbarbecue halverwege wordt afgebroken op last van de brandweer. Ben je ‘good to go’? Kies dan voor een elektrische, gas of kolen barbecue. Houd altijd een deksel bij de hand, zodat je vlammen direct kunt doven (geen water gebruiken). En kies vlees wat niet teveel spettert of waar teveel vet uitkomt, zoals worstjes en speklapjes om rook en vlammen te voorkomen.

Verzorgde bbq op locatie. Samen met BBQkampioen.

Als BBQkampioen komen we op zoveel verschillende locaties, van groot tot klein. En weet je? Tot nu toe hebben we nog nooit een bedrijfsbarbecue moeten afgelasten vanwege een te kleine ruimte. Zelfs op 15 m2 maken we er nog een onvergetelijk feest van voor jou en je collega’s.

Wil je ook geheel verzorgde bbq op locatie? Vraag een offerte aan.

 

« Terug
© Developed by CommerceLab