• Vandaag besteld, overmorgen in huis

Mijn winkelwagen (0)

€ 0,00

Beoordeling door klanten: 8,7/10 ­ 1790 beoordelingen

  • Wij zijn slagers van huis uit
  • Gegarandeerd verse producten
  • Binnen 24 uur vrijblijvend offerte
  • Alles vuil retour
  • Gratis bezorgd!!

Waar moet je op letten bij het organiseren van personeelsfeesten?

Heb je de taak gekregen om het jaarlijkse personeelsfeest te organiseren? Leuk! Maar tegelijkertijd kan het ook een behoorlijke uitdaging voor je zijn. De belangrijkste taak voor jou: vooral zorgen dat je niks vergeet én dat het een groot feest wordt. Op het gebied van het organiseren van personeelsfeesten, mogen we inmiddels wel zeggen dat we ervaringsdeskundigen zijn. We weten in ieder geval wel waar we het over hebben.

Daarom helpen we je graag en hebben we een praktische checklist voor je gemaakt op basis van onze ervaringen.

Personeelsfeesten

Checklist personeelsfeesten organiseren

 

1. Budget aanvragen
Vraag budget aan. Het is behoorlijk tijdrovend om elke offerte terug te koppelen aan je directeur. Elke keer wachten op een reactie, terwijl de datum van het feest langzaam dichterbij komt. Zorg dat je vooraf weet wat het budget is, zodat je zelf snel kunt schakelen.

2. Datum reserveren en aantal aanwezigen inventariseren
Trek de agenda en reserveer een datum. Natuurlijk kan en zal niet iedereen erbij zijn. Dat is heel jammer, maar zeker met veel collega’s is het bijna onmogelijk dat je een datum vindt dat iedereen kan. Inventariseer hoeveel mensen er komen.

3. Thema bepalen (optioneel)
Een thema geeft je richting voor het organiseren van personeelsfeesten. Dat is redelijk afhankelijk van je budget. Als je maar € 25,- per persoon te besteden hebt kun je bijvoorbeeld niet gaan varen op de Loosdrechtse Plassen met een BBQ op het strandje. Geen thema is uiteraard ook prima. Dat is niet bepalend of je feest een doorslaand succes wordt.

4. Inrichting en meubilair regelen
Bekijk wat je aan meubilair nodig hebt. Wat heb je zo al staan en kun je makkelijk gebruiken? Wat er is, hoef je niet te huren en dat scheelt weer budget wat je bijvoorbeeld aan een dessertbuffet kunt besteden.

5. Offerte aanvragen
Vraag de offerte aan voor het eten en drinken. Als je besluit om te BBQ’en, vraag dan ook eens een offerte aan bij de BBQkampioen; wij leveren je die binnen 24 uur. Probeer voor je eigen gemak zoveel mogelijk bij één partij neer te leggen. Zo kan je makkelijker over je budget waken. Bovendien werkt één aanspreekpunt ook gewoon prettiger.

6. Leuke gadgets bestellen voor je collega’s
Bestel een leuke gadget voor je collega’s als afsluiter van het feest. Altijd een succes aan het einde van personeelsfeesten! Voor niet al te veel geld scoor je zo een leuk artikel met het logo van je werk erop. Reken wel op ca. 5 weken levertijd.

7. Afspraken nalopen
Loop je afspraken nog eens na bij de leveranciers en de cateraar. Het komt nogal eens voor wij als BBQkampioen adhoc worden ingeschakeld omdat vooraf afspraken niet helder waren met de cateraar. Uiteraard helpen we graag, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Probeer het daarom voor te zijn door de afspraken nog eens na te lopen zo’n 2 weken voor het feest.

8. Definitieve aantallen doorgeven
Geef de laatste aantallen door aan de catering, en bespreek met je cateraar of je ook daadwerkelijk voor 100 man moet bestellen, of dat je ook met minder af kunt. Als we kijken naar de hoeveelheid in onze pakketten, adviseren we namelijk altijd om wat minder te doen. Vaak komen er toch wat minder collega’s en dat is het eerste bespaard.

9. Genieten!
Ga vooral genieten, ook voor jou is het feest. Als je bij de juiste cateraar je bestelling hebt geplaatst, heb je er zelf geen omkijken meer naar en mag jij de complimenten in ontvangst nemen van het mooie personeelsfeest.

Met deze checklist is het organiseren van personeelsfeesten al een stuk makkelijker. Toch hulp nodig? We helpen je graag!

Neem contact met ons op >

« Terug
© Developed by CommerceLab